Никой не иска да се ваксинира с калпавата ваксина чака се американската но с нея колко ще се ваксинират май другата зима пак ще се напълнят болниците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
70-80% ваксинирани даже и в Израел не могат да постигнат - при достигане на 61.8% интересът към ваксините спада почти до нула. Във Великобритания интересът започва да намалява още преди да са стигнали 50%. За Израел срещнах статия, че около 15% от най-възрастните и близо 50% от най-младите не искат да се ваксинирват, като под 16 годишни още не са ги подкарали. С Пфайцерската и Модерната ги бодат там, предимно с първата.
Информация за ваксинирване има тука, не знам доколко е надеждна:
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е то при нас си е както е по български - преобладаващо тълпата не иска да се ваксинира по анти-ваксърска нагласа,
и понеже Пфайзер е дефицитна, а интереса лъм дефицитните стоки по някакъв странен начин е закодиран вгените дори и на хора, които не са виждали наживо дефицит,
та всеки на маса с бутилка ракия заявява "Аз само с Пфайзер ще се ваксинирам" .... но дълбоко в себе си знае, че за нищо на света няма да го направи.
Но това не пречи да храни Бпйко, че не му е осигурил достатъчно от елитната ваксина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (21-04-2021), jivko78 (21-04-2021), minkov (21-04-2021), kypa (21-04-2021)
Добре но защо трябва да се ваксинирам? Ако ваксината е толкова добра те, и които си я боцнат нали трябва да са защитени. А това дали аз ще се защитя си е лично мой избор. Не виждам защо трябва да рискувам с ваксини за които всеки ден излиза нова информация. Тоест те боцкат хората и в процеса на ваксинирането се разбира за какво иде реч. Попаднах на статия в която пише че масово от ваксиниралите след време ще се разолеят от рак. А това не е ли плашещо?Е то при нас си е както е по български - преобладаващо тълпата не иска да се ваксинира по анти-ваксърска нагласа,
и понеже Пфайзер е дефицитна, а интереса лъм дефицитните стоки по някакъв странен начин е закодиран вгените дори и на хора, които не са виждали наживо дефицит,
та всеки на маса с бутилка ракия заявява "Аз само с Пфайзер ще се ваксинирам" .... но дълбоко в себе си знае, че за нищо на света няма да го направи.
Но това не пречи да храни Бпйко, че не му е осигурил достатъчно от елитната ваксина.
Това вече е научна информация !Добре но защо трябва да се ваксинирам? Ако ваксината е толкова добра те, и които си я боцнат нали трябва да са защитени. А това дали аз ще се защитя си е лично мой избор. Не виждам защо трябва да рискувам с ваксини за които всеки ден излиза нова информация. Тоест те боцкат хората и в процеса на ваксинирането се разбира за какво иде реч. Попаднах на статия в която пише че масово от ваксиниралите след време ще се разолеят от рак. А това не е ли плашещо?
Някъде в нета пише, че някой казал.. Този някой разбира се на клетъчно и молекулярно ниво е предвидил за години напред какво щяло да стане като си сложиш ваксина.
А дали е изчислил тези, който са си слагали един куп ваксини като деца , колко ще се разболеят от рак ?
Въпросния учен дали е казал тези , който са преболедували от ковид , колко ще се разболеят от рак ?
Щото вече и тези , които живеят по горите разбраха, че ваксината съдържа части от вируса на ковид и за да имаш имунитет заразяват еднократно клетките..тоест същия процес, като при заболелите.
А допълните вещества веществата във ваксините се съдържат в един куп други медикаменти и се използват отдавна в медицината.
Та това светило в медицината сигурно ще ни каже разликата , щото така много нечестно един и същ вирус , а само вакснираните ще се разболяват от рак .
Който желае да си слага ваксина НО това което ми прави впечатление е, че най големите промотъри на "ваксините" във форума не са си боцнали никаква "ваксина" препарат е по точно казано щото това още не е ваксина от медицинска гледна точка.![]()
То не е 80% ваксинирани, а 80% да са срещнали или вируса или ваксината. В момента шанса да срещнеш или едното или другото е поне 80%, а в същото време хората не искат да се ваксинират, защото вярват, че няма да се разболеят изобщо или ако се разболеет ще имат късмета да е супер леко. Аз се чудя и друго нещо....след като почти всички ще го минем, можем да сложим ваксина и да не се пазим живеейки вече нормално или без ваксина да се пазим още 2 години и да живеем далеч от нормално? След като така и така ще се сблъскаме с вируса със или без ваксина, то не е ли логично с ваксина да не си губиш времето и да "тестваш" още веднага? Става каквото става и си продължаваш живота. Иначе се пазиш с години и последствията от това също не са добри.
В нета мога да намеря потвърждение на произволно твърдение![]()
Това изказване звучи доста наивно а и неинформирано. Непрекъснато се повтаря, че вируса не е достатъчно познат. Лекарите казват, как всеки се лекува според симптомите и не се прилага едно единствено универсално лекарство. Почти всеки кйто знам около мен го е карал по различен начин и с различни симптоми, едни губят вкус, дуги ги боли глава, трети кръста и мускулите. Последствията също са доста разнообразни. Не знам има ли изобшо смисъл и да се коментира колко лошо било човечеството и кой за какво мислел. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Човечеството се развива със много бързи темпове и в правилната посока, като мислещите индивиди преобладават, именно те са тези, които разработват васксини, предпазни средства и са тези които вярват в науката а не нелепи конспиративни теории и ваксинират себе си и децата си. Другите винаги ще ги има, когато те са доминирали е ясно какво е ставало, няма медицина няма наука, само "божа работа". Всеки може да види какво се е случвало при предните пандемии и как 1/3 от населението на Европа е измряло при една от тях, просто са предпочитали не генетично модифицираната натурална чума.Честно ли? Избирам вируса. Просто защото той е по-ясен и към момента няма уж генетична намеса.
Айде сега - тотално нелогичен ...... дай по-полека. Не ме е страх нито от вируса, нито от ваксината. Ако някой желае да ми слага нещо, първо трябва да ме убеди, че е необходимо. А за мен към момента не е необходимо.
Ако човечеството продължава да живее по начина, по който живее към момента (десетилетия наред) и обикновенния грип може да стане смъртоносен. Не виждаме по-далеч от парата, масата, колата, почивката, прическата, и което е най-страшно - всичко това за сметка на иключително ненужен, прекомерен стрес.
даже бих казала, че към момента ковид е само предупреждението, за да се освестим
То и в този случай е точно така. Дали умишлено или без да искат вируса е факт и явно е на принципа който оцелее, оцелее. Лечение няма, а при един пик болниците блокират. Явно някой иска да направи здравна и пенсионна реформа по най-наглия и безцеремонен начин и това е факт. След две три години всичко ще отшуми и тогава може пък да започне някоя мащабна война и така докато свят светува. Историята е хубаво да се знае, защото може да ни научи на много неща.Това изказване звучи доста наивно а и неинформирано. Непрекъснато се повтаря, че вируса не е достатъчно познат. Лекарите казват, как всеки се лекува според симптомите и не се прилага едно единствено универсално лекарство. Почти всеки кйто знам около мен го е карал по различен начин и с различни симптоми, едни губят вкус, дуги ги боли глава, трети кръста и мускулите. Последствията също са доста разнообразни. Не знам има ли изобшо смисъл и да се коментира колко лошо било човечеството и кой за какво мислел. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Човечеството се развива със много бързи темпове и в правилната посока, като мислещите индивиди преобладават, именно те са тези, които разработват васксини, предпазни средства и са тези които вярват в науката а не нелепи конспиративни теории и ваксинират себе си и децата си. Другите винаги ще ги има, когато те са доминирали е ясно какво е ставало, няма медицина няма наука, само "божа работа". Всеки може да види какво се е случвало при предните пандемии и как 1/3 от населението на Европа е измряло при една от тях, просто са предпочитали не генетично модифицираната натурална чума.
С голяма лекота наричаш хората наивни ,а не е наивно да твърдите как вируса не бил добре проучен пък видиш ли имало и ваксини вече пък една шепа наивници не го искали. Е как бе като не е проучен ги създадоха тия ваксини. Е сори ама това звучи наивно, също и за рака епидемията от рак е доста по страшна и смъртоносна, а за причините само догадки, та сред другите догадки съвсем спокойно си намират мястото и ваксините като предпоставка, та хората за цигарите не могат да се разберат предизвикват ли рак или не, пък и с връзката цигари - корона същата работа. Сори ама също е много наивно да се вярва ,че живота ще си бъде по старому, трябва само да се боцнем и готово. Хубаво е да си мечтае човек, но не и да се заблуждава.Това изказване звучи доста наивно а и неинформирано. Непрекъснато се повтаря, че вируса не е достатъчно познат. Лекарите казват, как всеки се лекува според симптомите и не се прилага едно единствено универсално лекарство. Почти всеки кйто знам около мен го е карал по различен начин и с различни симптоми, едни губят вкус, дуги ги боли глава, трети кръста и мускулите. Последствията също са доста разнообразни. Не знам има ли изобшо смисъл и да се коментира колко лошо било човечеството и кой за какво мислел. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Човечеството се развива със много бързи темпове и в правилната посока, като мислещите индивиди преобладават, именно те са тези, които разработват васксини, предпазни средства и са тези които вярват в науката а не нелепи конспиративни теории и ваксинират себе си и децата си. Другите винаги ще ги има, когато те са доминирали е ясно какво е ставало, няма медицина няма наука, само "божа работа". Всеки може да види какво се е случвало при предните пандемии и как 1/3 от населението на Европа е измряло при една от тях, просто са предпочитали не генетично модифицираната натурална чума.