• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Няма логика при търгуването на новини!

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Няма логика при търгуването на новини!

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 10 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 11 до 20 от общо 97
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 05-04-2021 21:01 #11 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 782
      Благодарили са му 14 590 Пъти в
      3 595 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Това, че новината е публикувана за нещастници като нас в 17 часа, въобще не означава, че една камара народ не я знае предварително и още повече народ, който има сериозно основание да предполага каква е и съответно всичките тези хора са я изтъргували предварително.
      Нали не си мислиш, че онези по борсите с милиардите стоят пред някакъв календар и гледат новините обозначени с по три звездички и чакат да видят каква ще стойноста в 17:00

Такива въпроси се задават ако си по пазарите от няколко месеца. Ако си от по-дълго и все още си задаваш такива въпроси, значи изоставаш с обучението.
      Просто си спомням как кога бях на 2-3 месеца трейдър стоях с пръст на бутона в очакване да обявят безработицата в САЩ и докато се усетя и то правеше по един 100 пипов шиш и в двете посоки и аз омотан в позиции като пате в кълчища, но бях убеден, че по-хитър от мене няма
      Въобще в тази работа започнах да задобрявам чак след като ми светна, че аз съм най-простия от всички участници на пазара и че няма начин да изпреваря по-хитрите и трябва нещо друго да измисля
      Мдаааам. Като седнеш на масата за покер, след две три ръце ако не си разбрал кой е балъка, дето ще го изтръскат, значи си ти

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

2. Следните 6 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

nafets8008 (05-04-2021), minkov (05-04-2021), Vici (06-04-2021), Emil Enchev (06-04-2021), batDancho (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 05-04-2021 21:07 #12 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Goushter
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Goushter не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

Goushter скоро ще бъде известен Аватара на Goushter
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      55
      Благодарили са му 176 Пъти в
      48 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Ами да, не е далеч от мисълта, че съм начинаещ. Надявам се никой няма проблем с това. Ходил съм на две обучения преди 6-7 години но не съм се занимавал. Реално това е 2-3 та ми новина, която опитвам да отиграя.
      Иначе относно казаното за предварителното узнаване на данните - мисля, че това се води незаконно. Не знам дали една камара народ наистина ги научава предварително.

Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Това, че новината е публикувана за нещастници като нас в 17 часа, въобще не означава, че една камара народ не я знае предварително и още повече народ, който има сериозно основание да предполага каква е и съответно всичките тези хора са я изтъргували предварително.
      Нали не си мислиш, че онези по борсите с милиардите стоят пред някакъв календар и гледат новините обозначени с по три звездички и чакат да видят каква ще стойноста в 17:00

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

5. Следните 5 потребители изказват благодарности на Goushter за полезния пост:

minkov (05-04-2021), Нерегистриран (2), Emil Enchev (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

6. 05-04-2021 21:12 #13 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 782
      3 595 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Goushter Виж мнението
      Ами да, не е далеч от мисълта, че съм начинаещ. Надявам се никой няма проблем с това. Ходил съм на две обучения преди 6-7 години но не съм се занимавал. Реално това е 2-3 та ми новина, която опитвам да отиграя.
      Иначе относно казаното за предварителното узнаване на данните - мисля, че това се води незаконно. Не знам дали една камара народ наистина ги научава предварително.
      Повечето тук сме минали по тоя път. Всеки начинаещ търси бързата печалба. Опитва се да търгува новини или високо волатилни двойки от рода на паунд иена. Резултатът винаги е плачевен. Никой тук няма проблем с факта, че си начинаещ. Опитваме се да ти кажем, че не е добре да тръгваш именно от там.

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

7. Следните 6 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (05-04-2021), Goushter (05-04-2021), Vici (06-04-2021), Emil Enchev (06-04-2021), Нерегистриран (1), kypa (06-04-2021)

8. 05-04-2021 21:17 #14 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      privelege
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      • Посети началната страница
      privelege не е на линия
      Администратор
      Mengintai

privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите Аватара на privelege
      Град
      Варна
      Благодарности
      1 870
      Благодарили са му 11 688 Пъти в
      3 795 Поста
      Няма нищо, все отнякъде се почва. Реално няма предварително оповестяване на данни, а кой първо ги получава, обработка и използва тази информация. Ние, малките пазарни играчи, няма как да се сравняваме с големите, които разполагат с голяма изчислителна мощност, изкуствен интелект, разположени в близост до сървърите на институциите, така че латентността ( забавянето ) след публикуване на данните да е минимална. Ние никога не разбираме данните примерно за неселскостопанската заетост в 15:30:00 часа, а секунди след това. Преди нас, големите играчи вече са получили и обработили данните, благодарение пак казвам на развитието на технологиите.
      Поне в курсовете на Варчев техния екип никога не е съветвал да се търгува по време на такива рилийзи на икономически данни. За другите курсове, предлагани в България, незнам.
      Правила на Форума | Бонус за писане | Партньорска програма

Анализи | Изтегли Pattern Graphix | Изтегли Плъгин Superior Forex Desk

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на privelege за полезния пост:

Goushter (05-04-2021), Vici (06-04-2021), Нерегистриран (3), kypa (06-04-2021)

10. 05-04-2021 21:19 #15 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 944
      Благодарили са му 45 407 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Това, че нещо е незаконно не мисля, че някога е спирало богатите, а точно научаването на такива новини предварително даже не съм сигурен, че е незаконно. То "предварителното" не е задължително да е много предварително и колкото и да не ти се вярва секундите имат значение.
      А с това, че си начинаещ не мисля, че някой има проблем Аз поне с голямо умиление си спомням наивистичните ми схващания от първите години като трейдър.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. Следните 8 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (05-04-2021), Goushter (05-04-2021), Нерегистриран (3), Vici (06-04-2021), Emil Enchev (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

12. 05-04-2021 21:41 #16 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Goushter
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Goushter не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      55
      48 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от gambletrade Виж мнението
      Всеки начинаещ търси бързата печалба. Опитва се да търгува новини или високо волатилни двойки от рода на паунд иена.
      Искаш да кажеш високоволатилни двойки от рода на GBP/USD и USD/JPY ли? Или кроса

Цитирай Първоначално написано от gambletrade Виж мнението
      Опитваме се да ти кажем, че не е добре да тръгваш именно от там.
      Добре, откъде тогава да тръгна при положение, че техническия анализ изцяло ми се струва булшит? На единия курс поне видях с очите си, как сметка от 20 000USD стана 60 000 за 6 дни търговия с новини (Пак казвам не е нужно да се хване цялото движение). Въпреки това охладих емоциите от видяното защото започнах да си задавам въпроса - нали аз за да ги спечеля тези пари някой трябва да ги загуби!? Кой ги губи - ако е дилъра ми или големите акули едва ли ще си дадат баницата на дришльовци като мен. Да чудех се дали дилъра може да губи от мои поръчки, като не ги изкарва на истинския пазар. Та затова наскоро изкупих една камара учебници от УНСС-то за финансовите пазари, с надеждата да разбера как работят.

USDJPY Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

13. Следните 7 потребители изказват благодарности на Goushter за полезния пост:

minkov (05-04-2021), Emil Enchev (06-04-2021), Нерегистриран (4), kypa (06-04-2021)

14. 05-04-2021 21:47 #17 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 782
      3 595 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Искаш да кажеш високоволатилни двойки от рода на GBP/USD и USD/JPY ли? Или кроса

Добре, откъде тогава да тръгна при положение, че техническия анализ изцяло ми се струва булшит? На единия курс поне видях с очите си, как сметка от 20 000USD стана 60 000 за 6 дни търговия с новини (Пак казвам не е нужно да се хване цялото движение). Въпреки това охладих емоциите от видяното защото започнах да си задавам въпроса - нали аз за да ги спечеля тези пари някой трябва да ги загуби!? Кой ги губи - ако е дилъра ми или големите акули едва ли ще си дадат баницата на дришльовци като мен. Да чудех се дали дилъра може да губи от мои поръчки, като не ги изкарва на истинския пазар. Та затова наскоро изкупих една камара учебници от УНСС-то за финансовите пазари, с надеждата да разбера как работят.
      Искам да кажа паунд/иена, както и съм го казал. За 300-та процента за 6 дни нищо не мога да кажа. Тоя дето ти е показал, той да те научи...или поне да ти покаже личната си сметка, а не демото

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

15. Следните 7 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (05-04-2021), Нерегистриран (4), Emil Enchev (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

16. 05-04-2021 21:53 #18 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Goushter
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Goushter не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      55
      48 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Добре дайте идея откъде да тръгна?

Между другото на курса шушукахме колегите, че може да има някакви "магарии" с това, което ни показват, но не успяхме да разгадаем нищо нередно.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

17. Следните 2 потребители изказват благодарности на Goushter за полезния пост:

Emil Enchev (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

18. 05-04-2021 22:00 #19 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 944
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X

Това дето за 6 дни става по 3 сметката е супер, въпроса е колко често става и колко не става, щото ако от 4 опита става веднъж не е добре.
      Този учител не става.
      Търси някой дето ще ти покаже от 10 опита как поне в 5 прави по 3 за 6 дни, ако го намериш, обади се и ние да го ползваме.
      Това с учебниците от УНСС е следващата грешка - нищо няма да излезе, ама не пречи да почетеш, няма да навреди

Следваща грешка - това, че смяташ техниката за булшит - тази ти грешка за сега е фатална, трябва да я преосмислиш иначе си като главата в бетона

Всъщност нещастници като нас нямат никакъв друг шанс срешу пазара, освен техниката
      След като си нов, така или иначе ще губиш
      За да не губиш много твои пари, чети тук за бонусите дето се раздават, правила, това-онова и така докато се понаучиш ще имаш удоволствието да губиш чужди пари

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

19. Следните 7 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (05-04-2021), Нерегистриран (3), Vici (06-04-2021), Emil Enchev (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 05-04-2021 22:03 #20 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 944
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Добре дайте идея откъде да тръгна?

Между другото на курса шушукахме колегите, че може да има някакви "магарии" с това, което ни показват, но не успяхме да разгадаем нищо нередно.
      То и на Дейвид Копърфилд фокусите е ясно, че има някаква шашма, ама и там трудно се разгадава
      А най-добре е да тръжнеш от бонуса раздаван от спонсора на този форум

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (05-04-2021), Нерегистриран (1), Emil Enchev (06-04-2021), batDancho (06-04-2021), kypa (06-04-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 10 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти