Тук те обвързват със собствените ти пари, докато при тях със средствата на банките.
Тук те обвързват със собствените ти пари, докато при тях със средствата на банките.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3), kypa (09-03-2021), Emil Enchev (10-03-2021)
Не съм съгласен с това. Защитите на картите са едни и същи, независимо дали са дебитни или кредитни.Значи с един приятел в щатите коментирахме. Та там е по надеждно да имаш кредитна карта вместо дебитна. Дебитнити били по слабо защитени и ако некой ти хакне картата, проблема си е лично твой и никой не го вълнува. Докът кредитните, парите нали са все пак на банката са си надеждно защитени. На много места дори не приемат плащания с дебитни карти а само с кредитни. И по този начин принуждават обикновения човечец да си вади кредитни карти, да се подчинява на жестоките условия на банките и да е постоянно в състояние на кредитоползвател. За ся по нашите географски ширини нема такава тенденция и дано нема.
Всичките са с чип вече. Ти си длъжен да си я пазиш обаче, защото ако някой я снима от двете страни, изгорял си.
А ако някой хакне картата ти, независимо каква е, банката носи финансова отговорност,
вервай ми. Има специални отдели, които денонощно следят за съмнителни транзакции с карти. Един от моите
наследници работи известно време в точно такъв отдел на една банка.
А и картата е едно такова техническо средство, с което получаваш достъп до определена банкова сметка, в която
се намират парите, с които можеш да разполагаш с помощта на тази карта. Дали са твои спестени или отпуснати
като кредит от банката, в случая не е от значение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
skrasi (09-03-2021), kypa (09-03-2021), Emil Enchev (10-03-2021)
Станаха си ортак на джоба ни тез мошеници банките, какво и да правиш и все през тях трябва да минеш, тук таксичка, там таксичка, някое процентче и абонираха всички за техните услуги.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
batDancho (09-03-2021), Нерегистриран (2), skrasi (09-03-2021), kypa (09-03-2021), Emil Enchev (10-03-2021)
Да, обаче се отвори нова пазарна ниша - финансови консултанти.
Срещу еднократна такса ти правят разбор на състоянието и ти казват какво
и как да направиш, за да доведеш сумата от лихви, такси и комисионни до минимум.
Познавам хора, които с това си вадят хляба.
skrasi (09-03-2021), Salim (09-03-2021), Нерегистриран (2), kypa (09-03-2021), Emil Enchev (10-03-2021)
Връщаш ме назад в спомените . . .
Имал съм три опита за прецакване на банкомата от страна на ентусиасти, всичките неуспешни.
Единия от които беше планиран и изпипан почти перфектно, като го проследихме после на камерите.
Ама са доста дълги за писане. да ги обяснявам тука.
Salim (09-03-2021), Нерегистриран (2), kypa (09-03-2021), Emil Enchev (10-03-2021), skrasi (10-03-2021)
Язе съм чувал легенди много отдавна, обаче не знам дали реално са го въвели някъде. Не само в България, а изобщо някъде по света.
Никъде не виждам да го споменават, вероятно не е въвеждано.
За допълнителна защита вероятно може би може да се ползва това: https://www.mobi-b.bg/
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (10-03-2021), batDancho (10-03-2021), skrasi (10-03-2021)
Ето го следващото ниво на защита на банковите карти.Язе съм чувал легенди много отдавна, обаче не знам дали реално са го въвели някъде. Не само в България, а изобщо някъде по света.
Никъде не виждам да го споменават, вероятно не е въвеждано.
За допълнителна защита вероятно може би може да се ползва това: https://www.mobi-b.bg/
Като го преодолеят хакерите това ниво, по-следващото сигурно ще бъде анализ на ДНК . . .
https://divna.tech/samsung-i-masterc...9taVDO38YUYiVYSamsung и MasterCard подготвят банкова карта със скенер за пръстови отпечатъци
Emil Enchev (10-03-2021), dianadenvi (10-03-2021), Lucky13 (10-03-2021), skrasi (10-03-2021), kypa (11-03-2021)
Трябва много яка защита да имат всички карти.Аз вече съм патила от хакерите.Източваха ми картата,за да си свалят музика.Ето го следващото ниво на защита на банковите карти.
Като го преодолеят хакерите това ниво, по-следващото сигурно ще бъде анализ на ДНК . . .
https://divna.tech/samsung-i-masterc...9taVDO38YUYiVY![]()
Не знам от коя банка ти е картата, но доскоро, ако понякакъв начин се докопат до изображение на картата от двете страни,
/разбирай номера, валидността и CVV кода/ можеха да плащат безпроблемно от твоята карта по интернет, без да е необходимо
да ти я крадат. Отскоро вече накои банки почнаха да въвеждат допълнително потвърждение чрез мобилното банкиране
при плащания в интернет. Така че ако твоята банка го предлага, активирай го и вероятността да имаш ядове намалява
хиляди пъти.
Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.Ето го следващото ниво на защита на банковите карти.
https://divna.tech/samsung-i-masterc...9taVDO38YUYiVY
Щом е направено от хора, може и да се преодолее от хора.