Цв. Цв. каква хубава петолъчка изкарал:
Също като едно време.![]()
Цв. Цв. каква хубава петолъчка изкарал:
Също като едно време.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
В момент на такава икономическа криза, ще бъде изключително сложно да се организира правителство, под каквато и да е форма. Управляващите натрупаха много негативи във времето, а опозицията е ненадеждна. От друга страна не се вижда и ясна алтернатива, защото все пак хора без нужната компетенция не би трябвало да управляват.
Да не говорим, че доста голям процент от населението не са запознати с механизма на гласуването и помагат волно или неволно на някои партии.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЦВ.Цв и задокенски спонсор си намерил да му издържа партията и да му плаща заплата.
Би трябвало и неговата регистрация да протестира прокуратура, че наподобява разни други лога, щото сега протестира регистрацията на партията на Божков с мотив, че логото и напомняло лого на енергийна напитка и на това на монетния двор.
Някакъв двоен стандарт се получава
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И много правилно му протестирват регистрацията на В. Б.
За да има някаква представителна символизираща стойност за доайена на партията лъвът на логото трябва да изглежда по следният начин:
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
lyubo (12-02-2021), skrasi (12-02-2021), jivko78 (12-02-2021), minkov (12-02-2021), ndimitrov73 (12-02-2021), Нерегистриран (1)
Аз друго не мога да разбера тука. Следствен избягал зад граница да основава партия и да се кандидатира за избори за да откопчи съдебни дела срещу него. Това, ако не е пробив в системата здраве му кажи. Не неграмотните трябва да се ограничават, а затворници и доказани престъпни контингенти да правят партии. Много ми е интерсно Божков ще отиде ли да гласува в Българското посолство в Дубай и ако да дали имат право да му сложат гривните? Това ще ми бъде най-интересната новина: "В. Божков арестуван при гласуване на изборитее за български парламент". А какво става, ако му изтече паспорта, как се подновява? Все едни такива въпроси ми се въртят в главата.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (2), Далия Стефанова (22-02-2021), kypa (24-02-2021)
Само да отбележа, че Божков НЕ Е доказан престъпник - няма осъдителна присъда, няма даже дело заведено. Има само някакво следствие, което очевидно е в някакво затруднение, щото ако не беше, вече трябваше да има някакво дело образувано.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (12-02-2021), Нерегистриран (2), kypa (24-02-2021)
А той къде е? И защо не се връща?
До колкото знам жена му вече я осъдиха и плати като поп 1,5 млн. лв. гаранция, ако се не лъжа. Тъй, че господина знае защо не се връща и сега се надява на депутатски имунитет.
Жената на Васил Божков остава на свобода срещу гаранция от 1,5 млн. лева
Роналд Рейгън
kypa (24-02-2021)
Не са я осъдили, а само беше задържана.
Гаранцията е платена за да не стои в ареста без присъда.
А Божков не се връща, защото ако се върне вероятно върху него ще бъде упражнен полицейски произвол.
Ти явно не разбираш какъв е проблема с Божков.
Не, че съм му адвокат, ама не е той за затвора, а бившия министър на финансите, ама ако забелязваш него никой не го търси.
kypa (24-02-2021)
Първо не е осъдена, а следствена, както и Божков. И второ: Гаранция се плаща, за да останеш на свобода, докато си следствен, а не защото си осъден. Убеден съм. Не, сигурен съм, че и в любимата ти Канада, както и навсякъде по света е същото.А той къде е? И защо не се връща?
До колкото знам жена му вече я осъдиха и плати като поп 1,5 млн. лв. гаранция, ако се не лъжа. Тъй, че господина знае защо не се връща и сега се надява на депутатски имунитет.
Жената на Васил Божков остава на свобода срещу гаранция от 1,5 млн. лева
Хахах полицейски пройзвол. Той знае кучетооо не е глупав. Ако има нещо ще съди България в Стразбург и пак ще спечели, ако е невинен. Ама се крие като мишка щото имат факти и доказателства който и в Стразбург ще минат. Човека си има парите и ща намери вратички да се отърве, ако е невинен. Пък ако е виновен ще се натиска сктип под някой чадър далече от родината. Не ми ги разправяй тези на мен.Не са я осъдили, а само беше задържана.
Гаранцията е платена за да не стои в ареста без присъда.
А Божков не се връща, защото ако се върне вероятно върху него ще бъде упражнен полицейски произвол.
Ти явно не разбираш какъв е проблема с Божков.
Не, че съм му адвокат, ама не е той за затвора, а бившия министър на финансите, ама ако забелязваш него никой не го търси.
Роналд Рейгън