Поне да се види какво е реалното нещо което иска тоя народ. Тогава кквото си избере това, недоволни все ще има.По принцип проблем няма .
Проблем ще има за онези " будните революционери " дето големи ги хвърляха за тотална промяна и оставки в комплект в държавата , обаче протестираха на есен по Ганьовски - от терасите си ( щото живеели наблизо) , и вкъщи на хладничко до климатика, че нали има балами да се бъхтят по улиците.
А Ганьо е хитрец той няма работа на улицата .
Той може и от вкъщи драскайки из нета да оправя държавата , както сега оправя и пандемията, ваксините, лъжливите лекари и щабове - дето хем го лъжели за брой болни и починали, хем не правели нищо него персонално да го опазят от Ковида
Та те същите нищо, че сега говорят за електронно, те първи ще ревнат при електронно гласуване, че вота е сменен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (11-02-2021), Нерегистриран (3), ndimitrov73 (11-02-2021), jivko78 (11-02-2021), Novak (11-02-2021), kypa (12-02-2021)
Интересно казано стига да не се оливат с краденето, Боката е дълго на власт опозицията е силно изгладняла заплати на депутати десетина хиляди лева кой ги брои, политиците искат като Цеката апартаменти в София на морето това не става само с голяма заплата.Няма кой да дойде и не харесвам останалите субекти на политическата сцена са 2 различни неща.
Не смятам, че баце и компания са най-доброто което може да излъчи народа ни.
Летвата въобще не е висока е на всеки следващ ще му е лесно да я надскочи, стига да не се олива с краденето.
Другото, в което съм предполагам, че ако не са в управлението, ще организират структурите за протести.
Това не е партия, която се интересува от хората, а единствено от партийните си членове и олигархични структура. Не се ли върне бързо във властта в дългосрочен план ще загуби подкрепа и всички, които са се припознавала с тях, зараде някаква тяхна изгода или лична обвързаност ще ги напуснат мног обързо.
Много са и кандидатите да изпълняват ролята на "златния пръст", която въведе Сидеров - не може да му се отрече че се ориентира безпогрешно в политиката и винаги намира начин да капитализира присъствието си, макар че сега нещо го приклещиха или му платиха с нещо и си трайка.
А да не забравяме, на кое място е свободата на словото у нас и какво само се пуска в медийното пространство, както виждаме е пълно с хора, които имат нужда вожд, който им казва как да мислят и повтарят постоянно като папагали това, което ги залива от екрана и монитора.
Не смятам, че е лошо разнообразието, политиците трябва да се научат да говорят помежду си и да се уважават, за да може да бъде постигнато нещо у нас. Тотално и не одобрявам опростачения стил на управление, който въведе ГЕРБ в управление и всякакви такива техни изяви, а пък за много от подръжниците им да не коментирам - такива висоти на най-лицеприятните качества и необразованост трудно могат да бъдат достигнати в тази концентрация, която я има в привържениците им.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи плюса е, че летвата е ниска ама пък минуса е да не се олива с краденето значи извода е да не се влиза в сделка по мнението на колегата т.е. няма смисъл да се занимаваме с политика. Новак тази изгладняла опозиция, ако не се олее с краденето, защо ще се хаби да идва на власт се питам аз. И при тази безнаказаност ще е просто грехота да не се забършат малко евро пари и като ни спрат фондовете за корупция да дръпнем малко външен дълг сега се е паднало да се налапаме с плячка за следващите 10 години, че я дойдем пак на власт я не. Пък то и без туй мастрафа друг ще го плаща. Развеселяваш ме рано сутрин. Оправи ми настроението за деня. Благодаря ти![]()
Последна редакция от ndimitrov73 : 11-02-2021 на 16:40
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нови някакви хорица, зад които стоят стари някакви олигарси, които стоят с пари и зад старите хорица, управлявали досегаИма алтернатива - нови някакви хорица, които обаче нашия манталитет и обществено съснание,
наложените през годините обичай, добри практики и схеми, сравнително бързичко ще обърнат .... (сърпрайз както казват по филмите) .... в новите изедници.
и така си се връткаме вече 30 тина години) ....
Те това е алтернатива![]()
Spekulanta (11-02-2021), Нерегистриран (1), semion (12-02-2021), kypa (12-02-2021)
Не се е родила политическа класа по света, която под някаква форма да не злоупотребява и да не е корумпирана. Нивата на корупцията дали са високи или ниски зависят от контрола и налагането на наказания. Когато няма контрол - корупцията - краденето се повишава, при завишен контрол намалява, съответно повече работа е изпълнена, за да няма наказания при контрола.
Едната страна е кой какво иска, а другата страна е дали ще им се даде. Когато няма разграничение на властите, за да могат да се контролират една друга, стигаме до високата корупция и така омагьосания кръг.
Втория, който има неистово желание постоянно да преразказва неточно постовете ми и си доизмислят някакъв завършек.Значи плюса е, че летвата е ниска ама пък минуса е да не се олива с краденето значи извода е да не се влиза в сделка по мнението на колегата т.е. няма смисъл да се занимаваме с политика. Новак тази изгладняла опозиция, ако не се олее с краденето, защо ще се хаби да идва на власт се питам аз. И при тази безнаказаност ще е просто грехота да не се забършат малко евро пари и като ни спрат фондовете за корупция да дръпнем малко външен дълг сега се е паднало да се налапаме с плячка за следващите 10 години, че я дойдем пак на власт я не. Пък то и без туй мастрафа друг ще го плаща. Развеселяваш ме рано сутрин. Оправи ми настроението за деня. Благодаря ти
Дай малко усилие и създай собствен текст.
А твоето изложение какво излиза - Герб да си управлява щото са си свикнали и си могат да си крадат.
Тема за фолк хитовете ти е в натюрела - политиката е малко по-сложно нещо., друг тип изкуство е.
Последна редакция от privelege : 11-02-2021 на 17:44 Причина: Обединяване на постове
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (11-02-2021), gambletrade (11-02-2021), Нерегистриран (4), kypa (12-02-2021), Kikos (12-02-2021), skrasi (12-02-2021)
Ръстът на българската икономика през тази година ще е между 2,5% и 3,7%
Кредитите за бизнеса и домакинствата ще забавят годишния си растеж направо
kypa (12-02-2021)
Аз ако трябва да съм честен съм за Бат Бойко. "Когато играта върви смени не се правят и тактиката не се сменя" стара българска поговорка.
Роналд Рейгън
Нерегистриран (2), kypa (12-02-2021)
Какъв бат ББ, тоя смешник и на снимка не искам да го виждам. Пък и да не го сменят, ох леле колко надежда имах и за него , но уви пак на празна. И аз се чудя за кого ще гласувам, но ще видим.
И аз си спомням как сме се редили на опашки,за да гласуваме.Сега народа масово се отказва от изборите. Повечето се чудят за кого да пуснат гласа си.Без чудене,напред разумно към урните!![]()
Нерегистриран (2), kypa (12-02-2021)
Тука ще пусна един предизборен клип на новия коалиционен партньор на ББ
" Всичко това е само заради вас и само заради Вас....." Приятно слушане
Роналд Рейгън
kypa (12-02-2021), Нерегистриран (2)