Някой изтеглил ли е вече средства по новите изисквания?
Някой изтеглил ли е вече средства по новите изисквания?
Как, след като още няма преведен такъв бонус? Бонусът за тази седмица влиза в изискванията. Преведеният на 15 сутринта е за седмицата до 11,12
@privilege, има или проблем с откриването на нови сметки. Вече втори ден ми дава грешка при опит да копирам и открия нова сметка.
Последна редакция от privelege : 18-12-2020 на 12:32
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И ние ще чакаме да кажеш какво е станало. Но тегленето от новия бонус ли е?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая сутрин в 5.27 тегленето е върнато, като обяснения не са дали, явно ще трябва да изтъргувам обем и от новия инструмент, да си платя такса за тегленето.
В клиентският кабинет: Account settings - Account management
Там където ти е показана сметката, отдясно от падащото меню избираш: copy account.
Само дето дава грешка в момента. Опитах и изцяло нова сметка да си открия, без да е копирана и пак дава грешка.
Сигурно не са съгласни на този етап да се откриват нови сметки, ние не откриваме топлата вода. Те са го предвидили.
Поне при мен се получава с копирането на сметка, при бонусните сметки незнам дали е възможно. Тези въпроси би следвало да ги задавате на съпорта на Инстафорекс, те могат да ви дадат подробна информация. Все пак провери и от коя сметка копираш, трябва да е основната, преминава през идентификация. Може да си копирал данни от второстепенна сметка. Друг вариант е да използваш някакви блокери, които да не позволяват на прозорчето ( popup ) да се появи.
Може да е друга причината, свържи се със съпорта на Инстафорекс и те ще проверят какво не е било наред с тегленето. Нашата информация е, че бонусите след 14 декември ще подлежат на новите правила.
Копирам от основната. Прозореца се появява. Дава ми грешка след като чукна Copy, вместо да ми прати мейл с данните. Изписва това: Error. Try again later. Пробвах на три различни компа с три различни доставчка на нет. Все същото вече трети ден. Опитах също така изцяло нова сметка да открия без да е копирана. Дава ми същатат грешка.Поне при мен се получава с копирането на сметка, при бонусните сметки незнам дали е възможно. Тези въпроси би следвало да ги задавате на съпорта на Инстафорекс, те могат да ви дадат подробна информация. Все пак провери и от коя сметка копираш, трябва да е основната, преминава през идентификация. Може да си копирал данни от второстепенна сметка. Друг вариант е да използваш някакви блокери, които да не позволяват на прозорчето ( popup ) да се появи.
Може да е друга причината, свържи се със съпорта на Инстафорекс и те ще проверят какво не е било наред с тегленето. Нашата информация е, че бонусите след 14 декември ще подлежат на новите правила.
Последна редакция от gambletrade : 18-12-2020 на 13:06