Важното е, че необходимия марджин за търговията му не е много голям и може да се търгува с другите инструменти едновременно.
Важното е, че необходимия марджин за търговията му не е много голям и може да се търгува с другите инструменти едновременно.
Да и това е така , мисля че е не толкова страшно , ще видим какво ще се случи с този експеримент, но си мисля че пак ще се нормализират нещата .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В клиентския кабинет дали няма да пише колко ще можем да изтеглим от печалбата след изтъргуване на определен обем от фючърса?
Сигурен съм, че брокерът е длъжен да калкулира тези стойности щото иначе как ще знае можем ли да теглим или не и колко. Ще добавят още няколко формули в програмата и готово.
Не знам колко ще можем да печелим от тези Инстафючърси, и не съм сигурен, че ще печелим въобще, по-скоро това ще бъде един вид "такса за теглене"...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хабсолютно точно, бинусът е меден и дори и да имам истинска сметка пак ше си цъкам тука щото е добре има и много готини съфорумци, не забравяйте от къде сте тръгнали че май май...
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Аз да попитам още нещо писаните коментари как се смятат?от пет до петък или до деня на следващото кредитиране?Ме можах да разбера това ?
big_shark2 (17-12-2020), minkov (17-12-2020), Kikos (17-12-2020), Нерегистриран (2), semion (17-12-2020), kypa (18-12-2020)
Не мисля че е от дата на кредитирането на бонуса. По този начин всеки път ще е различен а и когато имаше забавяне от две седмици щяха да дойдат на веднъж, а тогава бяха разделени за седмица 47 и седмица 48. Аз си мисля че бонуса се ресмята от петък до четвъртък. Но може и да греша....?
Въобще системата за изчисляване на бонусите е засекретена и информация начина й на работа не се дава.
Ама то не че има някакво значение как и от кога до кога ги смята.
По-важното е да се кредитира редовно бонуса
Бонусите се смятат от събота до следващия петък. Т.е.в края на петък се затваря седмицата, и от събота се започва ново броене - до края на следващия петък. Такава информация са давали админите по-рано в тази тема. А забавянето на кредитирането е свързано с някакви системни проблеми, така го разбирам.
Нерегистриран (1), minkov (17-12-2020), gambletrade (17-12-2020), Elsup (17-12-2020), kypa (18-12-2020)