Те са направо кошмар , блъскат се карат се , не носят правилно маските си. Кихат и ти кашлят направо в лицето . Кошмар са. Е затова сме стигнали до тук че и по зле ще ставаме.Напълно си прав всички се промениха в годините на промяна или преход както го наричат и то в посока на по лошо. И възрастните се промениха към по лошо сега имат коридор до десет и половина но масово пазаруват след това и стават навалици и ефекта на коридора се губи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-12-2020)
ЧЕСТИТА Ви доброволна казарма !
Доброволната военна служба, ще за граждани на възраст от 18 до 40 години със срок от 6 месеца. Въведено е окончателно днес от НС (народно събрание).
Аз лично не мога вече да се възползвам от това, поради възрастовото ограничение, а и поради факта че вече съм се УВОлнявал веднъж, но изпитах лек интерес и доза носталгия към родната казарма или по точно към купона който беше там с новите ми приятелчета редници.
За мен лично се оказа много полезна и изигра важна роля в живота ми военната ми служба.
:dm2:
линк за статията: https://www.dnevnik.bg/politika/2020...ulgarin_do_40/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре пак е нещо, макар че доброволна , кой е момче на 18 ще иска да влезе в казармата . Странни неща се гласуват в Народното Събрание. Трябва да се върне задължителната казарма , тогава и момчетата ще възмъжават по бързо и с времето ще свикват да се грижата за семейства си а не да се държат до полите на мама.ЧЕСТИТА Ви доброволна казарма !
Доброволната военна служба, ще за граждани на възраст от 18 до 40 години със срок от 6 месеца. Въведено е окончателно днес от НС (народно събрание).
Аз лично не мога вече да се възползвам от това, поради възрастовото ограничение, а и поради факта че вече съм се УВОлнявал веднъж, но изпитах лек интерес и доза носталгия към родната казарма или по точно към купона който беше там с новите ми приятелчета редници.
За мен лично се оказа много полезна и изигра важна роля в живота ми военната ми служба.
:dm2:
линк за статията: https://www.dnevnik.bg/politika/2020...ulgarin_do_40/
Това с възмъжаването е пълна простотия. Само който не ходил в казарма може да го твърди!!! Единственото, на което ме научи казармата освен че ми изгуби две години от живота е да се скатавам и да имитирам дейност. Освен това пропих и се научих да играя секви видове комар. Като се има предвид, че бъдещите войни все повече ще са пред екраните на компютъра, подобна глупост си е чиста загуба на време.Добре пак е нещо, макар че доброволна , кой е момче на 18 ще иска да влезе в казармата . Странни неща се гласуват в Народното Събрание. Трябва да се върне задължителната казарма , тогава и момчетата ще възмъжават по бързо и с времето ще свикват да се грижата за семейства си а не да се държат до полите на мама.
Напълно подкрепям. Освен това съм се уволнявал два пъти. Първия път приетите за студенти ни уволниха по погрешка,Това с възмъжаването е пълна простотия. Само който не ходил в казарма може да го твърди!!! Единственото, на което ме научи казармата освен че ми изгуби две години от живота е да се скатавам и да имитирам дейност. Освен това пропих и се научих да играя секви видове комар. Като се има предвид, че бъдещите войни все повече ще са пред екраните на компютъра, подобна глупост си е чиста загуба на време.
и после ни върнаха още един месец да си дослужим. Този месец ми беше най-трудния, защото на първото уволнение
обясних на висок глас на всичките шапкари какво мисля за тях и за казармата . . .
semion (16-12-2020), Fafa (16-12-2020), gambletrade (16-12-2020), GeorgiRR (16-12-2020), kypa (16-12-2020)
Всички които са ходили в казарма, казват че това ги било направило мъже. А всички които не са, смятат че това е загуба на време.
Вие сега пък оборихте първия вариант. :elka:
Не знам кви плюнчовци си срещала щом на казармата са чакали да ги направи мъжеАз пък като човек ходил в казарма, както и болшинството от връстниците ми, не познавам човек бил там да твърди подобно нещо. Просто поредната комунистическа митологема. Нещо като: 'По татово време се живееше добре!'
![]()
Все пак е нещо, не могат да задължат човека да прави това, което не иска.
Извинявай но си имаше и своите плюсове , спомням си срещу нашето училище имаше казарма и със съученичките ми често сме се запознавали с войничета , после следваха дълги писма , сълзи , дългоочакваните срещи . Повечето двойки сем ожениха и все още са заедно а мъжете са им са мъже на място. Така че явно монетата има две страни , така е явно и с казармата.
За вас да. Изобилие от загорели мъжеИзвинявай но си имаше и своите плюсове , спомням си срещу нашето училище имаше казарма и със съученичките ми често сме се запознавали с войничета , после следваха дълги писма , сълзи , дългоочакваните срещи . Повечето двойки сем ожениха и все още са заедно а мъжете са им са мъже на място. Така че явно монетата има две страни , така е явно и с казармата.Ама питай тях де. Едва ли ще има и един на хиляда дето да намери и плюсове освен, че е 'станал мъж'
![]()