Чиновниците трябва да си оправдават високите заплати в европейския парламент, нищо няма да решат и да направят.https://bultimes.bg/polski-jurnalist...rata-gladuvat/
"След тримесечни протести и многобройни схватки с полицията в центъра на София, Европейският парламент реши да проведе дебат за върховенството на закона в България. Звучи ви познато, нали? Нулевият ефект от такова театрално действие може да се предскаже от сега."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не го правят нарочно. Усещат се по друг начин.
Аз всеки ден се карам на майка ми, да не ходи никъде, да си говори с комшийките отдалеч и толкова - каквото трябва да се плаща и купува аз ще го оправя и тя все намира някаква изключително неотложна причина да отиде нанякъде...
И след като вече 6-7 месеца й го набивам това в главата, преди няколко дни се изправи в цял ръст (1.56 м.) пред мене и ми казва: Ти що толкова ме тормозиш, то този вирус нали само по-възрастните мори, а на мене какво ми е, още не съм възрастна (75 г.), що да не мога да си ходя насам-натам и аз се чудя, да се смея ли, да плача ли, да й се карам ли.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ядосвах им се преди време, после спрях. Медийната стратегия за оправдаване на локдауна - пазете възрастните в някаква степен ни проми мозъците.
Застрашените групи от ковид са уязвими от почти всичко, сега повярваха, че всички са длъжни да ги пазят. Някои от тях търсят внимание, други не им пука, трети си мислят, че живота на хората се е завъртял около тях и това донякъде притъпи чувството им за самосъхранение. От друга страна и те са живи хора. Особено активните възрастни трудно понасят изолацията, това важи не само за тях.
Въобще направи си всичко хората по групи да бъдат настройвани едни срещу други и да им се вменява, че всичко зависи от тях.
Тепърва ще излизат въпроси да се коментират доколко и докъде правата на едни трябва да се зачитат след като ограничават свободи на другите и им се вменява отговорност за грижата за здравето на другите, след като те нямат лична отговорност и разни други такива етични въпроси.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (11-12-2020), gambletrade (11-12-2020), Kikos (11-12-2020), Нерегистриран (1), Kamenitsa (14-12-2020), kypa (16-12-2020)
Не съм привърженик на грубите неща. Не обичам да гледам бокс, както и производните му зрелищни шоута.
Но вчера исках да гледам Кубрат Пулев, защото българин се бореше за световната титла в тежка категория, а аз съм си патриот, както и да ме наречете заради това, че живея в Канада.
Имам платени два пакета български телевизии /над 100 канала/, а от тях - общо двайсетина спортни канала. Какво беше разочарованието ми когато констатирах, че НИТО ЕДНА българска телевизия не излъчва директно този мач!!! Безполезно превключвах от канал на канал докато устата не ми се изпълни само с псувни.
Гледах мача през ютюб с коментари на испански език. Аз не разбирам испански.
Толкова ли беше сложно и скъпо да се закупят правата за този мач!? Да бяха казали - щяхме да ги съберем тези пари, мамка му! Срам и позор за България! Тръшкат ми се сега псевдо-патриоти заради Македония! А когато трябва да се подкрепи един българин, изправил се в чужда държава да се бие за честа си, но сложил боксови ръкавици с българския трикольор - България остана глуха и сляпа за този негов подвиг, независимо, че Кобрата загуби. Загуби, но запази достойнството си на боец, а българските медии отново се насраха..!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
minkov (13-12-2020), Emil Enchev (13-12-2020), Нерегистриран (4), kypa (16-12-2020)
Аз доколкото разбрах не е бил въпроса за парите, а щото тези дето държат правата за излъчване не са искали да ги продадат.Не съм привърженик на грубите неща. Не обичам да гледам бокс, както и производните му зрелищни шоута.
Но вчера исках да гледам Кубрат Пулев, защото българин се бореше за световната титла в тежка категория, а аз съм си патриот, както и да ме наречете заради това, че живея в Канада.
Имам платени два пакета български телевизии /над 100 канала/, а от тях - общо двайсетина спортни канала. Какво беше разочарованието ми когато констатирах, че НИТО ЕДНА българска телевизия не излъчва директно този мач!!! Безполезно превключвах от канал на канал докато устата не ми се изпълни само с псувни.
Гледах мача през ютюб с коментари на испански език. Аз не разбирам испански.
Толкова ли беше сложно и скъпо да се закупят правата за този мач!? Да бяха казали - щяхме да ги съберем тези пари, мамка му! Срам и позор за България! Тръшкат ми се сега псевдо-патриоти заради Македония! А когато трябва да се подкрепи един българин, изправил се в чужда държава да се бие за честа си, но сложил боксови ръкавици с българския трикольор - България остана глуха и сляпа за този негов подвиг, независимо, че Кобрата загуби. Загуби, но запази достойнството си на боец, а българските медии отново се насраха..!
DAZN, които са държали правата за България даже го излъчваха с коментар на български.
Нещо като няма как да го купиш, как да го излъчиш?
Та не са виновни точно българските телевизии де и не е точно от липса на патриотизъм
Emil Enchev (13-12-2020), gambletrade (13-12-2020), Novak (13-12-2020), Нерегистриран (4), Kamenitsa (14-12-2020), Bibco (14-12-2020), kypa (16-12-2020)
Тези дни промениха закона за изпитите в университетите да могат да бъдат онлайн за постоянно...Явно положението няма да се промени скоро...
То вече като като гледам , онлайн обучението ще остане и като изборна форма дори и след пандемията. Поне натам вървят нещата.
Колкото и да ми се ще да вярвам че дори ще отворят училищата , градини и университети , уви не мисля че ще се случи. Това ще бъде поредната тежка зима с онлайн обучението у дома. Не мисля че който и да било ще научи каквото и да било вкъщи пред компютъра. Съвсем ще падне образованието а децата ще затъпеят още повече. Не са ли присъствени в часовете нищо не се научава.
Правех тази сутрин една топло-изолация в приземния етаж и си пуснах телевизия "Европа" /много отдавна не бях я гледал/ за да слушам някакви новини, докато лепя лентите по прозроците.
А бре хора - каква е тази жена, дето чете новините!? По-безизразен и селски прочит не бях слушал даже и от времето на кабеларките от 90-те с техните "новини" в ж.к "Люлин"! Дудне жената като картечница с една тъпа бакалска интонация и направо се чувства, че даже и не знае, че не знае за какво чете.
Бах мааму и телевизията!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Натам вървят работите:Колкото и да ми се ще да вярвам че дори ще отворят училищата , градини и университети , уви не мисля че ще се случи. Това ще бъде поредната тежка зима с онлайн обучението у дома. Не мисля че който и да било ще научи каквото и да било вкъщи пред компютъра. Съвсем ще падне образованието а децата ще затъпеят още повече. Не са ли присъствени в часовете нищо не се научава.
- Намерите Х.
- Ето го!![]()