Уж разбрах ама ми сееижда много сбъркана работата. Та некой може ли простичко да ми сметне на 100 долара бонус колко и ка трябва да изтъргуван тацда ги направя тези 0,25 лота![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (15-12-2020), gambletrade (15-12-2020), Kamenitsa (16-12-2020), kypa (16-12-2020), Нерегистриран (2), skrasi (16-12-2020)
Ми зор голям, ма ше опитам. Купуваш и продаваш 25 пъти по 0,01 лота от прословутия фючърс. Или пък 5 пъти по 0,05 лота, или пък веднъж 0,25 лота или пък квато комбинация ти хрумне на момента, стига крайният резултат да е 0,25 лота за всеки 100$ бонус, който са ти превели![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ок супер мерси , стори ли се че някой беше писал че е според зависи а и не съм много наясноМи зор голям, ма ше опитам. Купуваш и продаваш 25 пъти по 0,01 лота от прословутия фючърс. Или пък 5 пъти по 0,05 лота, или пък веднъж 0,25 лота или пък квато комбинация ти хрумне на момента, стига крайният резултат да е 0,25 лота за всеки 100$ бонус, който са ти превелитака се сбърках че си помислих че и тук има уловка:snegurka:
Друго се замислих , реално ако бонусът отново започне да бъде превеждан в петък, реално или не трябва да пилене във форума за да не очакваме бонус зада изтеглим печалбите си ако имаме такива след играта на тото , или никога няма да можем да теглим. Поправете ме ако бъркам![]()
Според мен ако поставяме чакаща поръчка за покупка около 0-та или чакаща продажба около 1 можем да изкярим нещо от фючърса. Задължително ли трябва да чакаме края на седмицата или може да се затваря ръчно? Според мен това си изглежда доста на опция изтичаща в края на седмицата. Фючърса не би ли трябвало да отразява горе долу цената на EUR/USD, а тук имаме 0 до 1 само.
Да попитам само, има ли някакво ограничение на бонуса, който трупаме в сметката, например до 1 000 - 2 000$ или няма такова?
minkov (16-12-2020), Elsup (16-12-2020), kypa (16-12-2020), gambletrade (16-12-2020), Нерегистриран (1)
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Elsup (16-12-2020), kypa (16-12-2020), gambletrade (16-12-2020)
Няма ограничения в тази посока.
Трупай, колкото искаш. Променя ти се само лоста, в зависимост от сумата и праговете описани в Условията.
Ама сега май ще е по-добре да разкачим старите сметки и да почнем на нови, по новите правила.
jssj (16-12-2020), Нерегистриран (3), Elsup (16-12-2020), kypa (16-12-2020), gambletrade (16-12-2020), batDancho (17-12-2020)
И аз това си мисля. Последния бонус е вече по новите правила щото е след 14. декември. Ако се оставят двата на едно място ще стане каша. Май трябва да закачаме нови сметки. Добре ще е модераторското тяло да се произнесе и да разсее притесненията ни, ако има насоки от Инстата ще е още по-добре.
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Нерегистриран (3), Elsup (16-12-2020), kypa (16-12-2020), gambletrade (16-12-2020)
То каша, какво да стане, ... просто трябва всяка седмица, след като дойде бонуса, да минем през рулетката и да си платим ДДС-то. До следващия бонус. И те така.:los11:И аз това си мисля. Последния бонус е вече по новите правила щото е след 14. декември. Ако се оставят двата на едно място ще стане каша. Май трябва да закачаме нови сметки. Добре ще е модераторското тяло да се произнесе и да разсее притесненията ни, ако има насоки от Инстата ще е още по-добре.
Ако сега си разкачим настоящите сметки, ще минем с едно минаване през рулетката и повече няма да се занимаваме с глупости по тази сметка. Ще се разправяме само с новите, някога и накуп. Но определено не беше феърплей последното изпълнение ...