Какво значи двойно по- зле? Аз като съм настинала и ми е зле...и двойно ми идва в повечко. Дано не го хващам.
Какво значи двойно по- зле? Аз като съм настинала и ми е зле...и двойно ми идва в повечко. Дано не го хващам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи без да се замислиш да предпочетеш грипа от миналата година пред това. А интересното е че колкото общи симптоми има толкова и са различни при различните случаи. Днес ми прави впечатления че тук в града доста по-масово са започнали да носят маски, дори по улицата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Доц. Атанас Мангъров пред ФАКТИ: В болница трябва да се влиза, само ако на болния не достига кислород"
https://fakti.bg/mnenia/528320-doc-a...stiga-kislorod
Сега да видим и какво казва доайена на световната медицината
Абе горе долу, малко преди да колабираш е добър момент за влизане в болница
"Доц. Мангъров: Мерките у нас са съвсем правилни, смъртността при този вирус е ниска"
""При този вирус смъртността е много малка и това не позволи той да изчезне през летните месеци", обясни инфекционистът, който преди месеци декларира, че ще си скъса дипломата, ако вирусът не изчезне през лятото."
https://offnews.bg/zdrave/dotc-manga...zi-740092.html
Сега пък мерките са правилни !
Но другото вече е лошо...
Мангъров си е скъсал дипломата
Различно по-зле е всеки.
Моите деца и внучетата го изкараха, децата даже не разбраха, че са болни, а сина и снахата покашляха 2-3 дена и това беше. Синът ми и едното внуче даже тестове не си правиха.
Други приятели дето го изкараха - трима души в една къща - моята приятелка и дъщеря й - леко, 3-4 дена с температура и 5-6 дена с леки болки в ставите и вече са на линия. Зет й, дето е спорист, як, трениран - той го изкара най-тежко, че и още не е съвсем добре човека.
Та различно се кара и тези дето са го изкарали се оплакват от различни работи - явно за всеки човек са различни болежките.
Така, да се включа и аз.
Оня ден писах ревю на лаборатория за вземане на проби - мойта беше (+)
Честно да ви кажа при мен нещата са в много слаба форма. Тряснал ме е някой вирус, дето бая е бил отслабен, преди да дойде на мен)
Че даже и семейството не го хванаха (засега де)
За човек несвикнал да боледува осещането е неприятно - ама полека лека възстановявам
Повече му е ПиАр-ана ковидА
https://www.mediapool.bg/nova-doza-n...ews314565.html - Нова доза надежда: Ваксината на "Модерна" показа 95% ефективност
Не се настройвайте, че ще бъде зле или добре.
Аз винаги карам много зле и обичайните настинки, а за гриповете да не говорим и затова от години се пазя от вируси, което хората преди не разбираха, защото обичайно хремата не се смяташе за заболяване. Там нещо хремичка, температурка и се смяташе едва ли не, че се глезиш като кажеш, че ти е много лошо. Знам какво е да не можеш да си поемеш въздух и съм наясно, че хората, на които им се случва за пръв път са много уплашени и стресирани и в добавка целия страх и паника, който се ръси отвсякъде.
Карала съм грип Б един месец и съм отказвала да ме приемат в болница, А за пневмония даже и не са ми предлагали, а като попиташ те гледат учудено. Зимно време болниците бяха пълни и с връзки и плащане легло в коридора и чакаш, ако изпишат някой и има възможност да те вкарат в стая. Та това дередже по нашите болници не е от днес, просто сега се насочи общественото внимание върху него, защото този вирус се кара по-тежко от повече хора. Пътеката за пневмония е ниско платена съответно няма интерес от болниците, в белодробното лежат ХОБ и други тежки белодробни. Та тези неща не са новост, просто сега получиха гласност покрай ковида.
А в същото време очакванията на хората пък се завишиха, народа изтрещява защото няма лекарства, чува как хората си умират по линейките, всеки ден дават репортажи на хора, които не са могли да получат медицинска помощ, а в същото време министъра само обяснява, че всичко е шест, легла има и спокойно. И всеки се спасява поединично.
Вече има само ковид и все едно другите болести са спрели, но не са - и това са още много болни лишени от достъп до медицинска грижа, а при много от тях също е животоспасяващо да получат помощ.
Ковида обърна представата за вируси на много хора, много хора сега взеха да се интересуват и разбраха за какво става въпрос в здравеопазването - неща, които се знаят от години, но удобно се премълчават. Видя се, че управлението ще поема само някаква незначителна част от грижата за общественото здраве и народа изтрещява повсеместно. Вече има само ковид, не се говори за нищо друго - като в заглавие от блиц - шок и ужас.
Скоро ще трябва наново да отварят превърнатите в ковид отделения психиатрии, че хич не отиват на добре нещата при някои хора. Паниката и страха не са добър съветник и това трябва най-добре да се знае точно от хората пишещи тук.
Пазя се малко една идея повече отпреди,, оборудване и аптечка фул си имам, зависещото от мен съм го направила. Та ако ще се мре предпочитам да си умра свободна вкъщи по мангъровски, отколкото да попадна на случаен принцип в повечето префасонирани ковид отделения.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз не се плаша, но по принцип съм нисък праг към болка. Иначе спортувам всеки ден , и гледам да съм поне час на вън . Независимо топло или студено е времето.
Както казват -няма лошо време, има неподходящо облечен човек.
Та дано да ни се размине...![]()
Emil Enchev (16-11-2020), kypa (16-11-2020), batDancho (16-11-2020), Нерегистриран (6), minkov (16-11-2020), КинО (17-11-2020)
Освен че е ефективна на 95% таз ваксина на Модерна мож да се съхранява 30 дни на температура от 2 до 8 градуса не е кът на Пфайзер на -63 градуса това вече е ваксина истинска. Продължавайте да се пазите не го слушайте лудия Мангъров носете маски спазвайте социална дистанция малко остана.