Наистина само може да се надяваме, но предвид ситуацията, съм сигурен, че ще има доста злоупотреби. Лошото е, че последсвията може да са видими след доста години.Проверените във времето ваксини са подобрявани и усложненията, които дават са много редки, затова иса влезли в задължителния имунизационен календар.
Антиваксърството доста беше набрало скорост допреди пандемията, сега нещо са се кротнали. Предполагам няма да е за дълго. Проф. Монтание откривателя на спина и нобелов лауреат е прочут антиваксър, сега и той се е кротнал, след първите си изказвания от началото на пандемията.
Надявам се въпреки натиска на фармацевтичните фирми, правителствата и лекарите да боравят внимателно с новосъздадените ваксини.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
big_shark2 (21-08-2020), kypa (21-08-2020), minkov (21-08-2020), balcon (21-08-2020)
А, ми. Не са се кротнали, просто социалните мрежи трият такива постове, вече ги задължават да го правят, защото манипулират общественото мнение в грешна посока. А както казват лекарите, ако населението не се имунизира срещу някаква болест най-малко на 70%, все тая, че си имунизиран.Проверените във времето ваксини са подобрявани и усложненията, които дават са много редки, затова иса влезли в задължителния имунизационен календар.
Антиваксърството доста беше набрало скорост допреди пандемията, сега нещо са се кротнали. Предполагам няма да е за дълго. Проф. Монтание откривателя на спина и нобелов лауреат е прочут антиваксър, сега и той се е кротнал, след първите си изказвания от началото на пандемията.
Надявам се въпреки натиска на фармацевтичните фирми, правителствата и лекарите да боравят внимателно с новосъздадените ваксини.
Правителствата според мен изобщо не са наясно с ваксините и колко са полезни и вредни, затова преди да въведат задължителна ваксинация, ще се допитат до лекарите. Те се надявам да не допуснат грешката да бързат със задължаването, защото 100% ще има ново старо правителство, ако това се случи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
+142 -156 -5
766 - 752 = 14 човека повече в болница
63 - 60 = 3 човека повече в интензивно отделение
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Двете компании Pfizer и BioNTech съвсем скоро ще кандидатстват за одобрение на разработената от тях ваксина за COVID-19. В момента тече трета фаза на тест на ваксините, нещо което руснаците пропуснаха да направят.
https://bnr.bg/post/101329528/pfizer...-prez-oktomvri
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
СЗО обяви кога очаква края на пандемията
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/szo-...s_1492486.html
© Actualno.com
Междувременно смразяваща кръвта новина от Испания - затварят публичните домове в заради коронавируса
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/zatv...s_1492468.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
big_shark2 (23-08-2020), kypa (24-08-2020), Jack (25-08-2020)
Всяко чудо за три дни където се казва. Както се появи, така и ще изчезне, като всички други грипове. То не бяха свински...птичи...и не знам още какви. Но пък населението трябва да се държи винаги под напрежение и страх. Със страх войни са печелили на времето.
А за втората,новина в Испания ми е все тая та мен. "Бизнеса" от легален ще премине в не такъв.
big_shark2 (23-08-2020), Нерегистриран (3), minkov (23-08-2020), kypa (24-08-2020)
Този вирус го сравняват с испанския грип през 1918 г. когато от него загиват към 500 млн. души. Смъртността тогава е била 27%. Определено сме доста далече от тези стойности на смъртност, но винаги е добре населението на земята да се държи в страх.Всяко чудо за три дни където се казва. Както се появи, така и ще изчезне, като всички други грипове. То не бяха свински...птичи...и не знам още какви. Но пък населението трябва да се държи винаги под напрежение и страх. Със страх войни са печелили на времето.
А за втората,новина в Испания ми е все тая та мен. "Бизнеса" от легален ще премине в не такъв.
Сега е около 5 % в повечето държави
Като почти всички тежки случаи се слагат на респиратори , без които смъртноста ще е по-висока
Отделно се прилагат и някои експериментални лечения и за накои има добри отзиви
Като добавиш и ограничителните мерки -изолации , карантини , които съществено ограничават разпространението , а също и да се получи бум на заболели
minkov (23-08-2020), big_shark2 (24-08-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-08-2020), Jack (25-08-2020)
Прави ми впечатление че последата сдмица броя на заболелите вече е доста малък на фона на големия брой направвени тестове, за последното денонощие са само 60 при направени 2 288 теста. Явно Б.Б. наистина е овладял ситуацията, както каза във фейсбук миналата седмицаСега е около 5 % в повечето държави
Като почти всички тежки случаи се слагат на респиратори , без които смъртноста ще е по-висока
Отделно се прилагат и някои експериментални лечения и за накои има добри отзиви
Като добавиш и ограничителните мерки -изолации , карантини , които съществено ограничават разпространението , а също и да се получи бум на заболелиЗа радоста няма починали.
Като се има в предвид , че топлото все не спира вирусаПрави ми впечатление че последата сдмица броя на заболелите вече е доста малък на фона на големия брой направвени тестове, за последното денонощие са само 60 при направени 2 288 теста. Явно Б.Б. наистина е овладял ситуацията, както каза във фейсбук миналата седмицаЗа радоста няма починали.
а също и високото самосъзнание и култура на не малка част от населението по отношение на мерките
Ако някой е овладял ситуацията са местните РЗИ -та с изолация на болните и карантиниране