Викаш колега, пък сега президент.
А пък ти, далече, далече...
Така е, от всяко дърво свирка не става.
Нищо де, като има страшно, ще бягаме всички.
Плюеш по човек, който "искрено уважаваш"?!
Да не сте двама там, а?![]()
Викаш колега, пък сега президент.
А пък ти, далече, далече...
Така е, от всяко дърво свирка не става.
Нищо де, като има страшно, ще бягаме всички.
Плюеш по човек, който "искрено уважаваш"?!
Да не сте двама там, а?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (07-09-2020), GeorgiRR (07-09-2020), minkov (07-09-2020), Нерегистриран (2), semion (07-09-2020), pablo (07-09-2020), Novak (07-09-2020), Emil Enchev (07-09-2020), kypa (08-09-2020)
А ти си вътре в нещата? Ти ли ги организираш, че знаеш толкова добре? Не ти ли е идвало на акъла, че понякога нещата се случват спонтанно, щото им е писнало на хората и няма нужда от организация и пари?
Последна редакция от gambletrade : 07-09-2020 на 20:34
Мдаа! Особено тези които протестирот пред мисиите ни по цял свят. Ненужните, излишните ни тука, в нашия рай. Що не си гледат живота некъде там, по другия край на свето, ми тръгнали да протестират. Ако ни требет бачкатори, то ние си имаме програми за привличане на "българи" от молдова, украйна, македония. И гражданство еУропейско ша им дадем. Ай сикан!!Дали не е той, причината за свалянето на правителството и сегашните протести?
Как мислиш? За да се организират всички тези протести си трябва повод и мноооогоо пари за медии за организиране и т.н. и т.н.
Ама от къде да знаете Вие сте далече от истината. И другото интересно, че първо негови бяха думите му за сваляне на правителство и гл. прокурор. Върни се назад в хронологията. "Мафията вън от власта", " Борците и т.н. и т.н. много сме късо паметни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://www.mediapool.bg/prokuratura...ews220425.htmlНе знам дали са проверявани Плевнелиев и Първанов, ама и да са проверявани едва ли са ги проверявали под дулата на 30 тежко въоръжени командоси - айде това да коментираш, нормално ли е в президентството да е пълно с тежковъоръжени хора.
А и да питам, президента основно иска да се изгонят мутрите - ти не си ли съгласен да се изгонят, че се чувстваш разединен?
А дали е истина това което се говори за Боко - казах ти, в търговския регистър (официална институция, поддържана от държавата) всичко пише, с официални документи и собственоръчни подписи. Ако искаш да видиш истината, гледай, ако не искаш живей си със заблудите.
Проверки е имало, проверяващите не са викали мутри вън, от президенстката институция което е грозно и просташко. Колко хора и как са проваеждали проверките не знам и не съм се интересувал, а и не мисля че има значение, особено ако проверяваният е невинен. Показните акции на сегашният прокурор не ги подкрепям, мисля че прекалиха със показността, с проверките щом смятат че има какво да си проверяват. В заблуди не живея, съвсем ясна ми е картинката, ясно виждам и кой колко струва.
Понякога да , тук спонтанност няма много, иначе нямаше да са по 10 човека в началото на протеста всяка вечер без агитки и нямаше да има нови хувавички тенти за блокадите, или пък кори с яйца риба и тн, за да мърлят с тях една шепа неадекватни.
Последна редакция от K_W : 07-09-2020 на 21:12
Освен, че са показни проверките, са и поръчкови. То и затова са показни де, та тези дето още не са поръчани да имат едно наум.https://www.mediapool.bg/prokuratura...ews220425.html
Проверки е имало, проверяващите не са викали мутри вън, от президенстката институция което е грозно и просташко. Колко хора и как са проваеждали проверките не знам и не съм се интересувал, а и не мисля че има значение, особено ако проверяваният е невинен. Показните акции на сегашният прокурор не ги подкрепям, мисля че прекалиха със показността, с проверките щом смятат че има какво да си проверяват. В заблуди не живея, съвсем ясна ми е картинката, ясно виждам и кой колко струва.
Или ще кажеш, че съвпадение някакво все се случва и няма никакъв натиск срещу инакомислещите?
Между другото Хиполенд здраво вдигнал оборота след проверката, та може да го изкарат, че се е самопоръчал.
Баси яката безплатна реклама дето му направиха.
И днес исканията са все същите ОСТАВКА на ТИКВАТА и КАСКЕТА.
Видимо и протестиращите са се увеличили
Със всеки изминал ден тиквата става все по не адекватен!
Какво искаш да кажеш, че съжалявам ли? Въобще не. Аз не си продавам принципите за власт и пари. Явно не правиш никаква разлика между човек, професионалист и политик. Ама карай да върви.
Между другото някой гледа ли визитката на момичето което учи политология в Йел от "Игри на волята". Много правилно отговаря момичето на въпроса " Има ли бъдеще България?"
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Не знам как е в Канада, но ние тук си живеем в реалити, та този тв формат и сценариите им са ни малко далеч от натюрела.
А като са проверявали ирландската пастирка нахлул ли е спецотряда на прокуратурата тежковъоръжен посред бял ден в президентството.
И е добре да изясним фактите, нахлуването в президентството е заради неговия съветник, а не заради президента.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Препоръчвам ти да гледаш Игри на гладаКакво искаш да кажеш, че съжалявам ли? Въобще не. Аз не си продавам принципите за власт и пари. Явно не правиш никаква разлика между човек, професионалист и политик. Ама карай да върви.
Между другото някой гледа ли визитката на момичето което учи политология в Йел от "Игри на волята". Много правилно отговаря момичето на въпроса " Има ли бъдеще България?"
Този филм има много допирни моменти с протестите в България.
п.п. Не си губи времето с разни реалита или готварски предавания-загуба на време.
Нерегистриран (3), kypa (08-09-2020)
Аз съм по позитивен иначе филма съм го гледал. В тези реалисти харесвам само визитките на участниците. Харесва ми да гледам различните личности. Иначе самите игри не ми са интересни всичко е нагласено. Продуктово позициониране.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (08-09-2020)