Сподели за някоя читава медия която да следим и с помоща на която да печелим от форекс ?Дали съм в заблуда???
Преди референдума във Великобритания бях единствения който очакваше да гласуват за отделянето от ЕС /изкарах хубави пари/ именно защото не гледам фейк нюз!!! През тези години не спирах да правя пари от Брексита именно защото не следях на Соросоидите новините
Ако искаш да се занимаваш с форекс първо трябва да си намериш читави медий в противен случай само ще си губиш парите /което си е форма на хазартен мазохизъм/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чак на другия полюс не съм, но със сигурност съм на страната на полицията. Ясно ми е че и едните и другите се опитват да изманипулират общественото мнение в своя полза. Те игричките не са им много сложни.Тези ТВ, които цитираш, стават само развлекатените им програми.
Всичко друго е манипулирано.
Ако мнението, и възглоедите ти са съставени на база тези телевизии, започвам да те разбирам.
Понеже всичко е очевАдно, а ти си на другия полюс.
Има толкова много излъчвания в нета, от различни хора, които са на живо и не могат да бъдат манипулирани.
Само добро желание трябва.
А телевизиите са на двата полюса, така че не знам какво може да ти е ясно каот кажа, че следя какво се случва. Няма как да подкрепя блокадите, трошенето на пейки, къртенето на павета и замерянето на полицаите, които също са хора като нас. Кажи кои кадри показват нещо по-различно, какво стана с Маджо, кой седи зад Мая Маноловоа която винаги лъже най-спокойно и вече изманипулира едни избори които доведоха до протести, кой призоваваше за възстание бунт и какво ли не на 2ри . Президента държи ли се като обединител, държи ли като над партиен, излъчва ли чест и достойнство?
И какви са исканията, нещо социално, някоя конкретна мярка има ли, просто оставка за да има избори 2 месеца по-рано и да може друг да е на чело преди тези избори които ще са с подобен на предните резултат?
Интересно ми е кой скалъпи нещата с Хипо, зашото там има някаква игра, според думите на собственика вътршния министър не е знаел за проверката и е бил изненадан, на това вярвам, защото няма как да си толкова глупав, че да не смеееш да им вдигнеш барикадата едни месец за да не си направиш лош пиар и после да направиш показна проверка ня някой бизнес. Там има някаква игра почти толкова наивно е колкото с пачките, но е по-майсторско.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От това по смислен въпрос ...
Ти каза че на човек му трябва читава медия за търгува и печели на форекс
Питах те да кажеш накоя ?
Елементарен въпрос е ...казваш тази или онази и това е ...
Ти пак почваш да разтягаш локуми
На другия полюс си 100%.Чак на другия полюс не съм, но със сигурност съм на страната на полицията. Ясно ми е че и едните и другите се опитват да изманипулират общественото мнение в своя полза. Те игричките не са им много сложни.
А телевизиите са на двата полюса, така че не знам какво може да ти е ясно каот кажа, че следя какво се случва. Няма как да подкрепя блокадите, трошенето на пейки, къртенето на павета и замерянето на полицаите, които също са хора като нас. Кажи кои кадри показват нещо по-различно, какво стана с Маджо, кой седи зад Мая Маноловоа която винаги лъже най-спокойно и вече изманипулира едни избори които доведоха до протести, кой призоваваше за възстание бунт и какво ли не на 2ри . Президента държи ли се като обединител, държи ли като над партиен, излъчва ли чест и достойнство?
И какви са исканията, нещо социално, някоя конкретна мярка има ли, просто оставка за да има избори 2 месеца по-рано и да може друг да е на чело преди тези избори които ще са с подобен на предните резултат?
Интересно ми е кой скалъпи нещата с Хипо, зашото там има някаква игра, според думите на собственика вътршния министър не е знаел за проверката и е бил изненадан, на това вярвам, защото няма как да си толкова глупав, че да не смеееш да им вдигнеш барикадата едни месец за да не си направиш лош пиар и после да направиш показна проверка ня някой бизнес. Там има някаква игра почти толкова наивно е колкото с пачките, но е по-майсторско.
Конкретно в случая ти казвам, ако те интересува какво става на протестите, гледай излъчванията на живо.
И двете ТВ са фейк нюз.По-точно, умаловажават важните неща, като акцентират върху павета и пейки.
Виждаш каквото искаш и каквото те интересува, изборно.
Всички, които сте за сегашното статукво, НЕ оправдавате безобразията на Борисов,
а сте за него, защото според вас няма алтернатива.Алтернативата не е в една партия!
Трябва да се гледа персонално.Няма никакво значение коя партия е на власт.
Трябва да си върши работата и да знае защо е там, ако не-аут!
Относно шкафчетата, накой да вярвам, на тебе или на ФБР?
На който му харесва, да се нарежда.Не да шляпа по форумите.
https://www.youtube.com/watch?v=_IdzgJkTuNY
gambletrade (05-09-2020), kypa (05-09-2020), Нерегистриран (4)
Образът в съзнанието на хората за гербаджиите (и почти всички останали власт имащи партийци, но в случая става въпрос за тия) се формира основно от телевизурът, една голяма част въобще не са виждали гербаджия на живо. Те това е и причината да не могат да възприемат шкафчето с пачките като реалност - мозъкът директно го отхвърля като несъвместимо с представата, която имат за блажено спящият отстрани.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
https://www.mediapool.bg/mareshki-se...ews311682.html
--------
Марешки подписал проекта за Конституция без да го е чел и според него била едно нищо.
Но пък много е бързал да си прибере обещано за подписа, че гербаджии не се славят с изпълнение на обещанията. герб са готови всяка отрепка да купят само да останат на власт.
Последна редакция от Novak : 05-09-2020 на 16:21
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
sorento (05-09-2020), gambletrade (05-09-2020), Нерегистриран (2), minkov (05-09-2020), kypa (05-09-2020)
Струва ми се че омразата ти към конкретни личности ти пречи да вицдаш реланата картинка. Струва ми се, че и изобщо не си гледал какво се говори по медиите и не ги гледаш. Ако си пуснеш БТВ и погледаш ще видиш, че не само са на твоята позиция, ако ги слушаш само тях, ще останеш с впечатление, че на улиците става революция срещу престъпно управление, целият народ е на възстание, цял свят е с протестиращите и те са по цял свят, десетки, стотици хиляди (нищо че в кадър влизат 5-10 човека). Канят се гости, които говорят целенасочено, много от тях и се насочват от водещите какво трябва да кажат. Ще си помислиш, че след следващите избори не само ГЕРБ няма да влезе в парламента а ще ги изгорят на клада.На другия полюс си 100%.
Конкретно в случая ти казвам, ако те интересува какво става на протестите, гледай излъчванията на живо.
И двете ТВ са фейк нюз.По-точно, умаловажават важните неща, като акцентират върху павета и пейки.
Виждаш каквото искаш и каквото те интересува, изборно.
Всички, които сте за сегашното статукво, НЕ оправдавате безобразията на Борисов,
а сте за него, защото според вас няма алтернатива.Алтернативата не е в една партия!
Трябва да се гледа персонално.Няма никакво значение коя партия е на власт.
Трябва да си върши работата и да знае защо е там, ако не-аут!
Относно шкафчетата, накой да вярвам, на тебе или на ФБР?
На който му харесва, да се нарежда.Не да шляпа по форумите.
https://www.youtube.com/watch?v=_IdzgJkTuNY
Много ми допада това клипче кратко ясно и по същество!
Оставка на Тиквата и Гешев.
Оуу, далече си..Омразата е много "скъпо" чувство.Не мога да си го позволя.Струва ми се че омразата ти към конкретни личности ти пречи да вицдаш реланата картинка. Струва ми се, че и изобщо не си гледал какво се говори по медиите и не ги гледаш. Ако си пуснеш БТВ и погледаш ще видиш, че не само са на твоята позиция, ако ги слушаш само тях, ще останеш с впечатление, че на улиците става революция срещу престъпно управление, целият народ е на възстание, цял свят е с протестиращите и те са по цял свят, десетки, стотици хиляди (нищо че в кадър влизат 5-10 човека). Канят се гости, които говорят целенасочено, много от тях и се насочват от водещите какво трябва да кажат. Ще си помислиш, че след следващите избори не само ГЕРБ няма да влезе в парламента а ще ги изгорят на клада.
Тя разяжда човека.А ББ даже е симпатичен, харизматичен тип.Напротив.
Сега ме убеждаваш, че БТВ са против Герб, доколкото разбирам.
Може и така да е, сигурно има причина.Кой е собственик там?![]()
Опитвам се да мисля трезво, без пристрастия.Но някои неща, направо ти бодат очите.
По въпроса за бившите комунисти.Едва ли помниш, но по времето на Комунизма,
ако дядо ти е бил "репресиран", баща ти няма никакъв шанс да влезе в "системата".
Гонеха до трето коляно.А ти, изобщо не може да се класираш в Симеоново посмъртно.
Даже и като пожарникар.