Графиката която постна за БВП я коментирах, за мен тя изглежда добре, ние имаме плавен и постоянен ръст след 2000 годината, за ралики от много други.
Относно корупциятга сме го коментирали да 74 сме даже 77 според по-скорошни проучвания, от 180 страни. Което не е чак толкова зле. А това иначе са данни от социологически проучвания, в които може да се е намесила и народопсихологията ни и любимото ни да се оплакваме и да недоволстваме. При всички положения мисля че трябва да си гледаме в нашето канче, как се развива БГ, дали тенденцията е положителна или отрицателна спрямо предходните периоди къде се движим бавно и къде напредваме с бързи темпове, защото немци или англичани няма да ни управляват, друга държава сме, друг тип икономика, манталитет и геополитика.
Аз лично откакто минах на червено на един пешеходен светофар, който не бях видял преди 10 години не съм имал НИКАКЪВ сблъсък с корупция, ама никакъв, вие какъв сте имали, лично, не чух от един познат който стринка му ? Кажете нека си направим проучване.