Аз с никой не искам да се сравняваме, а само отбелязвам факта, че в момента ни управляват неграмотни некадърници и няма нужда да им търсим оправдание за некадърноста в събития от преди 30 и повече години
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И по-какво точно, ще се сравняваш с Полша ???
по численост на населението, по териториална численост или по-какво ?
Бих ти казал - Добре Дошъл, ама като е гледам как бързо се ориентираш, май не си тук от днеска, та ще си замълча.
Да още 30 г. ще са ни малко, след като БКП и такива като Р.Радев има Фенове (кой да ги избира), какво друго очакваш, какво да е оправданието?
БКП-то също е в парламента и като опозиция участва в управлението на България, участва и с немалко Кметове из страната.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се извъртай, кажи сега като сравняваше как потушават протестите във Франция и го даваше като пример как трябва да се прави, обясни ни защо корупцията ни не е като във Франция или доходите не са ни като във Франция, но не ти изнася, в амплоато ти е само да хейтиш, вадиш нещо от контекста и почваш да се заяждаш, че инак никой не ти обръща внимание, ако те сложа в игнора, никой няма да те отразява.
Но си ми полезен -нека виртуалната общност да вижда постоянно герб в твое лице, забивайте си герберчетата сами пироните, аз само ти подавам чука, а ти нямаш празно да го вземеш
Защо ми пропусна въпроса да си говорим за чекмеджето на Баце и Марешки как се прораде за една концесия на плаж -![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хайде като предлагаш да сравняваме нещо дай факти. Колко е корупцията във Франция и колко е корупцията в България? Или в другите страни дай някакви данни таблици или каквото и да е. Не съм чул да има някакви официални данни колко е корупцията във всяка държава. Ръст на икономиката, бюджетен дефицит, излишък, ниво на безработица и т.н. разбирам има официални данни и могат да се сравняват. Но не съм чул някой да сравнява корупциите различните държави в света и да има нищо не е официално по простата причина, че самото понятие корупция е неофициално и незаконно. Така, че някой ако ми твърди, че има официални данни само ще се посмея.Не се извъртай, кажи сега като сравняваше как потушават протестите във Франция и го даваше като пример как трябва да се прави, обясни ни защо корупцията ни не е като във Франция или доходите не са ни като във Франция, но не ти изнася, в амплоато ти е само да хейтиш, вадиш нещо от контекста и почваш да се заяждаш, че инак никой не ти обръща внимание, ако те сложа в игнора, никой няма да те отразява.
Но си ми полезен -нека виртуалната общност да вижда постоянно герб в твое лице, забивайте си герберчетата сами пироните, аз само ти подавам чука, а ти нямаш празно да го вземеш
Защо ми пропусна въпроса да си говорим за чекмеджето на Баце и Марешки как се прораде за една концесия на плаж -
Да не говорим, че самите САЩ смятат, че ЕС е една тромава бюрократична система с подкупен парламент. И като гледам какви депутати има от българска страна смея да твърдя, че не са далече от истината.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Според мен БКП-то не е само в опозиция. Част от него са и в управлението.И по-какво точно, ще се сравняваш с Полша ???
по численост на населението, по териториална численост или по-какво ?
Бих ти казал - Добре Дошъл, ама като е гледам как бързо се ориентираш, май не си тук от днеска, та ще си замълча.
Да още 30 г. ще са ни малко, след като БКП и такива като Р.Радев има Фенове (кой да ги избира), какво друго очакваш, какво да е оправданието?
БКП-то също е в парламента и като опозиция участва в управлението на България, участва и с немалко Кметове из страната.
Начело с министър председателя, половината и повече от сега управляващите са кадри на БКП-то
Между другото Корнелия е кадър на СДС-то и лично протеже на Иван Костов, ама това е друга тема
Bibco (04-09-2020), lyubo (04-09-2020), Нерегистриран (2), Emil Enchev (04-09-2020), sorento (04-09-2020), kypa (04-09-2020)
Сега 78 се покрива на негово място веднага се включва 73 от резервното устройство със същите лафове - кога ще ви хване администрацията
С линкове няма да се замервам ти сериозно ли ми задаваш такъв въпрос с елементарното опитче да запратиш дискусията в девета глуха.
Ти го направи сравнението щом го искаш - но не ти стиска, защото не ти обслужва тезата, аз го знам, както и всеки който носи нещо на раменете си.
Нерегистриран (2), batDancho (04-09-2020), gambletrade (04-09-2020), sorento (04-09-2020), kypa (04-09-2020)
Точно така.. Съгласих се, че нямаме причина да се сравняваме с Франция.. Но в същото време точно ти реши да коментираш руския ботуш който не е бил във Франция, цитирам те "Сигурно щото Франция е била 45 години под руски ботуш , с комунизъм , диктатура и напусна комунизма почти фалирала" ... Изброих ти 10 държави, в които също е марширувал руския ботуш и нищо... Сравненията с тях не са удобна тема за поклонниците на тиквата...
А Novak искаше да ти каже, че в уредена държава като Франция правят радикални протести за много по незначителни неща! Ако там се случваха тези безобразията, които се случват тук, от сградите на властта здрав камък нямаше да е останал!
За потушаване на протести във Франция аз не съм писал нищоНе се извъртай, кажи сега като сравняваше как потушават протестите във Франция и го даваше като пример как трябва да се прави, обясни ни защо корупцията ни не е като във Франция или доходите не са ни като във Франция, но не ти изнася, в амплоато ти е само да хейтиш, вадиш нещо от контекста и почваш да се заяждаш, че инак никой не ти обръща внимание, ако те сложа в игнора, никой няма да те отразява.
Защо ми пропусна въпроса да си говорим за чекмеджето на Баце и Марешки как се прораде за една концесия на плаж -
но нормално да "прегрееш", от както ти казаха няколко човека че пишеш глупости за едва ли не "невижданото полицейско насилие у нас над протестиращите "
С примери ти показаха хората , че така е навсякъде по света
Аз избрах за пример да ти дам потушаване на протести в любимата ти Русия ...защо не ни питаш за живота и доходите в Русия , а се хвърляш да ни сравняваш с Франция не мога да знам![]()
kypa (04-09-2020)
Докът разсъждаваме така, не 30, и след 60 години ще сме на този хал. Слава богу, тогава ще са други поколения и дано не разсъждават като нас. Всяко поколение си носи кръста. А да се оправдаваме с едикой си и едикакво си, все едно да бягаме от нашата си отговорност и да търсим вината другаде, не в нас.
Да, харесвам много неща в Русия, да харесвам много неща и във Франция и там съм живяла, да харесвам Европа - неща, с които ти очевидно имаш сериозен проблем да приемеш.За потушаване на протести във Франция аз не съм писал нищо
но нормално да "прегрееш", от както ти казаха няколко човека че пишеш глупости за едва ли не "невижданото полицейско насилие у нас над протестиращите "
С примери ти показаха хората , че така е навсякъде по света
Аз избрах за пример да ти дам потушаване на протести в любимата ти Русия ...защо не ни питаш за живота и доходите в Русия , а се хвърляш да ни сравняваш с Франция не мога да знам
А за теб знаем, че мразиш всички и хейтиш всичко освен ГЕРБ и еднокнижнияТа кажи сега за любимия вожд колко е прав.
На мен ми е ведро и спокойно да си казвам мнението, не лицемернича и не съм принудена да правя неща против разбиранията си и принципите си като теб - да мразиш Русия, но да чакаш нещо от някой, който не харесваш.
Употребена е прекомерна сила тук и сега - от сто кладенеца вода да ми вадиш все си е тая -всички европейски институция имат вече становище по въпроса и сами си го направихте.
Последна редакция от privelege : 04-09-2020 на 16:06 Причина: груб език