Сега аз да ти обясня, че всички тези конкретно който ми изброяваш като професии сте една нищожна част от всички работещи , така че все тая на колко се осигурявате !
Да не говорим че сте в сферата на услуги, и не сте в производствената сфера , която реално генерира нещо !
Принципно няма голяма разлика между вас , които не произвеждате нищо и държавния служител

Щото и той до голяма степен може да се каже, че е в сферата на услугите за гражданите .
Да вярно раздута администрация , много не работят - все факти ! Но сумарно данъците от техните осигуровки са с пъти, пъти повече от вашите !
Ти другите като теб "генерирате услуги" и плащате минимални данъци - даже най-ниските в ЕС !
Работните места , които осигурявате също са нищожна бройка в сравнение с останалия бизнес !
И как повишаването на МРЗ е вредна за вашия бизнес ,като сега ми пишеш как при годишно изравняване едва ли не масово се плащало повече :
Значи хем МРЗ ни пречи , хем се бием по гърдите как накрая на година доплащаме разликата в осигуровките ( щото имаме много работа , което е хубаво ) и с тези пари едва ли не пълните бюджета
Видяхме колко си подготвен сега, макар че картината ми е ясно от като се изцепи как от 25-те % самосоигуряващи се лица основно се пълнел бюджета на държавата