Прочетох ти поста , кога би се върнал, ами то ако чакаш на медиите да станат позитивни и политиците да ти допаднат, не знам къде трябва да живееш, май Русия, Турция, Китай, че там медиите са с еди тон, а политиците са си все едни и същи, тук по може да менят. Струва ми се че много хора особено в чужбина съдят за това което се случва в БГ основно по медиите, а те са винаги хейтърски и негативно настроени, това продава, така си правят рейтинга, идват и избори на които пак ще изберат ГЕРБ, защото са първи по рейтинг, независимо от това което се говори по медиите (аз лично не знам да ли ще гласувам за тях, ако не направят някоя тъпотия най-вероярно да защото алтернатива не виждам) тези които не протестират са повече и по-адекватни и виждат и хубавите неща.
Моята България, тази в която живея е друга и много ми харесва, хейтъри и мрънкачи винаги ще има. Да ходят да се бутат на протестите, аз предпочитам да съм на джаз концерта в парка, вторият безплатен концерт за тази седмица

, другата седмица ще е софийски духов оркестър. Жалко, че тази година няма и безплатно лятно кино както предните години, но пък програмата все пак е изпълненна с такива събития организирани от различни общини. Като не е това просто на пейка или столче в парка, или на разходна на Витоша или на рекичка на Говедарци, или пък онбиколка на любимите места за стриит фоод. И всички тези места са все по-чисти и поддържани през последните години. А аз парите горе долу имзте идея как си ги изкарвам, нямам нищо общо с правителството и политиката.