Специално за графа ги глобяваха доста пъти, всеки друг ремонт също има гранция и неустойки. Около този ремонт се шумя доста, не беше и съвсем носнователно, като цяло това което аз имам допир с останлите неща е добро качество, не знам как е в двугите градове. Редно е да има контрол и солени глоби, това си зависи от тези в общината и колко си вършат работата.
Давай конкретни данни по кое е на последни места, защото аз знам и за доста по които не е. Да не си говорим със заучени фрази и клишета.
Така или иначе, със сигурност изоставаме по някои показатели, защото не сме владяли света и тук не са се влачели богатства от колониите в продължение на столетия, както е с повечето други европейски държави. Да не говорим съсипията по време на комунизма и непосредствено след него. Хубаво е да се сравняваме със себе си от преди 10-20 години, сравнения с мого по-богати или бедни държави не са много стойностни.
Аз забелязвам това което се прави, също искам много повече. Бих подкрепил всяка апртия която показва адекватно поведение, за съжаление то е твърде малко в повечето. Явно хората са доволни от това което се прави и политиките които се водят, тъй като ГЕРБ все са първи, очертава се да е така и на следващите избори/