И тук не дреме, мвр вече има право, ако си под карантина да ти следи данните от телефонния оператор.
И тук не дреме, мвр вече има право, ако си под карантина да ти следи данните от телефонния оператор.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сами си го направиха, след като нямаха никаква дисциплина в началото. Испанците също подцениха в началото вируса и те също имат много заразени.
все още не съм чела статистиката
каква е бройката за днес за Бг по официални данни?
ще се опитам да премина блокадата... имам възрастни родители
имам и съответните документи които ми позволяват да пътувам на територията на цяла Бг
Trust Me, I'm an "Engineer"
По сутрешни новини 142,друго по сайтовете не намерих сега ще видим в 12 поне официалната статистика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ние имаме ли младите старите, пълно е с мнения че това е само грип, други смятат че са го преболедували ноември, или пък всякакви други оправдания, може и така да е, но ако не е няма да е само Италия така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не знам дали сме го преболедували
но ми направи впечатление, преди месец ми се наложи на няколко пъти да ползвам градски транспорт, след това главата ме скъсваше от болка,синусите, болезнени в тази област
та откакто станах асоциална.... всичко е ОК
Trust Me, I'm an "Engineer"
Като гледам графиката на заболеваемостта в световен мащаб направо се плаша. Линията в самото начало е била почти полегата, а сега гледа право нагоре. Скоро ще наближим психологическото ниво от 500 000. После 1 милион и т.н. дори не ми се говори. А в Китай почти се справиха. На практика там нямат нови заразени, а само хора, които се връщат от чужбина.
Във Бургас се съмнявали, че този грип тип Б е по-скоро коронавирус и че много хора са го преболедували.
По-важно е смъртните случаи да са по-малко. А това че ще има доста заболели си е ясно. Дано отмине като всяка грипна вълна.
Много се говори за неизлизането и как сме щели да пощуреем. Обаче според мен това е само добър повод за шеги във фейса, но не и много значим проблем. И трите ми деца не съм ги пускал вече няколко дена навън и никой не полудява, рисуват четат учат, гледат телевизия, спортуват, аз вече не пощурявам, дето празниците едва изтърпявах да не съм на работа. Сега скуката е най-малкия проблем.