Не ми се мисли в Англия какъв ужас ще е там, те много подценяват ситуацията и според мен те ще надминат и Италия. Дано не съм праваЧестита пролет
![]()
Не ми се мисли в Англия какъв ужас ще е там, те много подценяват ситуацията и според мен те ще надминат и Италия. Дано не съм праваЧестита пролет
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Учени от организацията Diamond във Великобритания са успели да открият у пациент антитела, които могат да неутрализират КОВИД-19.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/uche...s_1444832.html
© Actualno.com
Надявам се ,че най-добрите лаборатории по света си обменят информация в момента с цел по-бързо да преборят гадината.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Бабките седят пред блока на пейката, без маски, без разстояние...
Или не осъзнават какъв е голям проблема или въобще не им пука за животите им.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дори и най-ефективните драконови мерки за борба с разпространенито на коронавируса в най-добрия случай могат само да го забавят. Световната здравна организация (СЗО) обяви COVID-19 за пандемия и всички погледи се насочиха към разработките за ваксина, защото само тя може да предотврати нови зарази ефективно. Но кога ще бъде готова тя? На този въпрос отговарят от британското издание The Guardian.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/the-...s_1444820.html
© Actualno.com
А относно бабките на пейката - по-скоро не знаят за какво става дума.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
В Испания случаите днес са 3355 и с това изместиха Иран от 3тото място по заболеваемост. Общо имат вече 24,926
kypa (21-03-2020), maraike6 (21-03-2020), hanuman (21-03-2020), petko.forex (21-03-2020), Нерегистриран (3), Jack (22-03-2020)
Тука супер много народ из гората, друг път я има десетина човека, я не, сега не можем се размина из пътеките.![]()
По улиците и из парка не се виждат скупчвания. Народа определено има желание да спазва карантината съвестно.
Малко страх и паника определено е здравословно за народа. Дано се разминем само с това.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Гледал съм доста предавания по national geographic как хората се готвят за трета световна война и си правят бункери вътре с храна с работи. Дали след този вирус отдавна не са се карантирали яко
maraike6 (21-03-2020), hanuman (21-03-2020), kypa (21-03-2020), petko.forex (21-03-2020), Нерегистриран (3), Jack (22-03-2020)
Нови 30 души заразени с коронавирус в България
Смъртността в страната е 2,1%
Тоя процент на смъртност за мене абсолютно няма да е верен накрая. Много по-малък ще е. А да не би от другите грипове да няма такава смъртност?
kypa (21-03-2020), petko.forex (21-03-2020), Нерегистриран (5), emoyambol (21-03-2020), Jack (22-03-2020)
Ако само са го преболедували ще е добре. Защото още има много неясноти около коронавируса. Дали след боледуването човек се възстановява напълно например? Защото се въртят данни за необратими поражения върху дихателната система. Дано се окажат само вредни слухове. Другото неприятно при този китайски грип е, че изглежда не се изгражда имунитет и може да се боледува многократно, което повишава рисковете за неблагоприятен изход.
kypa (21-03-2020), petko.forex (21-03-2020), Нерегистриран (7), Jack (22-03-2020)