Епидемията съвпада с смяната на сезона зима-пролет, когато имунната система на хората е отслабена, има пролетна умора и т.н.
Така че няма начин да няма увеличение според мен, поне още месец ще сме в 'усложнена епидемиологична обстановка'
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спазвате ли карантината иначе? Като гледам във фейсбук и инстаграм доста хора не я спазват и си правят снимки навън.
Стремя се да я спазвам, но не е възможно изцяло да се изолирам. Имам възрастни хора, на които съм забранил
да излизат от къщи по какъвто и да е предлог, и трябва да ги обслужвам. Иначе бих се изнесъл на село, където
най-близката къща е на 400 метра по въздуха - от това по-голяма изолация здраве му кажи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В пика на вируса и аз бих отишъл на село, там е някак си по спокойно и разбира се по-малко хора има. Не мога да си представя с месеци да седя в апартамента.Стремя се да я спазвам, но не е възможно изцяло да се изолирам. Имам възрастни хора, на които съм забранил
да излизат от къщи по какъвто и да е предлог, и трябва да ги обслужвам. Иначе бих се изнесъл на село, където
най-близката къща е на 400 метра по въздуха - от това по-голяма изолация здраве му кажи.
krasilovech (18-03-2020), minkov (18-03-2020), semion (18-03-2020), mutsi (18-03-2020), kypa (18-03-2020)
На село изолация си е най добре, малко хора няма опашки в магазините. Но който е на работа и селото е далеко не става.
И аз така. Старая се да спазвам, но трябва да се грижа за възрастни, затова излизам когато има нужда. А иначе на село се е по-сигурно... който има такава възможност...Стремя се да я спазвам, но не е възможно изцяло да се изолирам. Имам възрастни хора, на които съм забранил
Не съм си променила основно навиците, спрях сутрин тичането в парка още преди 2 седмици, всякакви други излизания също. Май не съм излизала от повече от седмица, но не ми е драма още. От едно квартално магазинче собственика е почнал да доставя в квартала по домовете.
Дадох му от резервите маски, дизенфектатнти и ръкавици за 20 дена да има да се пази. На чистачката във входа съм дала дизенфектанти и някой лева да чисти общите части 3 пъти дневно. Споделих и малко от резервите с една приятелка лекарка, която работи.
Доброволец няма да стане, не съм чак толкова добра.
Преди месец фемилито се скъсваше да ме бъзика, че си строя бункер и се окоповам и сега им го изкарвам през носас вършене на домакинска работа.
И такива имам
https://www.yesstyle.com/en/halahome...pid.1088323435
доста по-евтини тогава.
Сайта е хонконгски и още доставя до бг, но всичко от него отива на митница.
Някой, ако се запъти да пазарува, ще му обясня какво и как.
Търсите секцията от менюто virus protection за всички неща.
Последна редакция от Novak : 18-03-2020 на 11:23
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според Доц. Мангъров вируса щял да затихне, когато 70% от хората го преболедуват...това звучи направо страшно.![]()
Според мене малко пресилено. Преди малко бях до кафлана, значи има си организация, има дисциплина. Изчаква се на разстояние, дезинфектираш си ръцете на входа, по касите също на разстояние един от друг. Не е чак толкоз апокалиптично.
Аз за българите не се притеснявам, почти всички спазват дисциплина, но циганите по гетата какво ще ги правим. Как ще ги накараш да направят карантина...
mutsi (18-03-2020), Нерегистриран (2), kypa (18-03-2020), petko.forex (19-03-2020), maraike6 (20-03-2020)