Според учените пикът на вируса ще е в началото на май, а краят на епидемията на юни
Явно тепърва ще набира скорост.
Според учените пикът на вируса ще е в началото на май, а краят на епидемията на юни
Явно тепърва ще набира скорост.
kypa (17-03-2020), minkov (18-03-2020), batDancho (18-03-2020), Нерегистриран (1), petko.forex (19-03-2020)
Ако два дена поред има една и съща бройка и случаите не са само и единствено вносни според мен бройката със сигурност не е реална.
Тука също не се правят тестове в адекватни мащаби. Ако случай се открива при постъпването му в болница то тоя случай няма как да е единствен - първо се е заразил от някъде, после е станал един от хората развили симптоми, през тоя период несъзнателно е разнесъл вируса около себе си и т. н.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Според думите на премиера Бойко Борисов в силно заразените държави като Италия и Испания нямало смисъл даже да се тестват болните дали са от коронавирус. Тогава обаче тая статистика дето я дават всеки ден как я събират?
Ей хора всяка сутрин се будя с мисълта, че днес ще е по-добре от вчера
Ставам, правя закуска на децата и половинката, правя кафе и излизам на терасата(щастлива и спокойна) иииии отварям Фейса и се започва КОРоНа, влизам пускам телевизора и пак същотоиииии моето щастие и спокойствие изчезва, но трябва да сме силни и да вярваме и НАЙ-ВАЖНОТО да пазим нас и хората около нас. Не подценявате ситуацията. Бъдете живи и здрави
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бат Бойко може да даде компетентно мнение за природно бедствие от рода на австралийските пожари преди два месеца, за коронавируса по-добре да се попита някой друг.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали уж казваха , че пикът щял да бъде през септември?
А някакви пък китайци казали , че вирусът навън издържа до три минути, ако е по-топло времето даже и по-малко, значи най-вероятно лятото би трябвало да изчезне.
Аде един виц, че да се разведри малко темата:
Едно време прадядо разказваше как е спасил света като е участвал в Първата световна война, дясо ми разказваше как е спасявал света като е участвал във Втората световна война, баща ми разказваше как е спасявал света като е участвал в бригадирското движение, а аз май ще разнказвам на внуците как съм лежал и спал няколко месеца в къщи за да спася света![]()
За днес нямало заразени в България, но не ми се вярва. Довечера ще има поне нови 10 човека.
Просто не отваряй фейса и не пускай телевизора. Виж колко малко ти трябва, за да продължиш да си щастлива. Дори не се изисква действиеЕй хора всяка сутрин се будя с мисълта, че днес ще е по-добре от вчера
Ставам, правя закуска на децата и половинката, правя кафе и излизам на терасата(щастлива и спокойна) иииии отварям Фейса и се започва КОРоНа, влизам пускам телевизора и пак същотоиииии моето щастие и спокойствие изчезва, но трябва да сме силни и да вярваме и НАЙ-ВАЖНОТО да пазим нас и хората около нас. Не подценявате ситуацията. Бъдете живи и здрави
Fafa, аз пък чух, че можел да преживее до 4 часа върху дисплея на телефона.