Петрола пропадна отново, мисля да купувам ако падне около 25 долара, уж да запълни гапа.
Петрола пропадна отново, мисля да купувам ако падне около 25 долара, уж да запълни гапа.
Разграбват света за пореден (но не последен) път бамкерите, те това е финансовата страна на ситуацията с коронавируса.
От европейската икономика една немалка част ще фалира през карантината, някой трябва да поеме освободеният пазар, за което трябват инвестиции.
Технически анализ може да се извършва по малките фреймове. Колкото по-волатилен е даден пазар (в момента всичките) на толкова по-малък таймфрейм можем да видим какво се случва.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
От други хора чувам, че пък на малките фреймове нямало нищо и гледат дневна, та дори седмична графика.
В ситуация като сегашната гледането на седмична и дневна графика не е особено смислено, щото те нещата се променят на всекичас, че и по-бързо. Докато чакаш на седмична да се формира нещо той пазара заминал на някъде.
Трендовете се развиват много бързо и също толкова бързо се обръщат.
Въобще голям екшън, който изглежда доста грозно по големите графики
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм съгласен, че в момента трябва да се гледа на малките графики и да се затваря бързо или поне да се мести стопа на плюс. Иначе тая волатилност би трябвало да продължи поне 2-3 месеца още.В ситуация като сегашната гледането на седмична и дневна графика не е особено смислено, щото те нещата се променят на всекичас, че и по-бързо. Докато чакаш на седмична да се формира нещо той пазара заминал на някъде.
Трендовете се развиват много бързо и също толкова бързо се обръщат.
Въобще голям екшън, който изглежда доста грозно по големите графики
В нормални условия и по-точно при значителни трендове е така - големите фреймове имат най-голямо значение, но сега не - това е очевидно.
В нормални условия в рейдж графиките между час и дневна може би да имат по-голямо значение и от най-големите, и от най-малките, като особено силен интрадневен тренд може да промени ситуацията за конкретния ден и няколко след него в полза на малките.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Волатилността може и да продължи 2-3 месеца, но трудно ще се намери капитал, с който да можем да участваме в тази касапница.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
То въпроса за един милион долара сега е "Кой е подходящия момент?"
Аз поне нямам отговор.
Във всеки случай тази сутрин долара мачка всичко наред.
Всичко срещу долара пада като пирон в кисело мляко и няма никаква спирка.
А петрола скоро без пари ще го даввт тъй като гледам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mutsi (18-03-2020), kypa (18-03-2020), petko.forex (19-03-2020)
Паунда днес би трябвало да слезе под 1.2000
Ако пробие дъното на 1.1960 ще слезе рязко и до 1.1900 днес.
mutsi (18-03-2020), kypa (18-03-2020), Нерегистриран (3), petko.forex (19-03-2020)