Нафтичката удари 20 годишно дъно
И продължава да дълбае надолу
Може би който има повечко капитал може да започне да гради дълги позиции. Последните десет дена падна повече, отколкото му остава до абсолютната нула
Нафтичката удари 20 годишно дъно
И продължава да дълбае надолу
Може би който има повечко капитал може да започне да гради дълги позиции. Последните десет дена падна повече, отколкото му остава до абсолютната нула
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При инстата дори няма да има суап, ако е активирал опцията ислямска сметка, но колко дълго може да държим позиция там. Може ли да ни я затвори брокера по някаква причина?
Не мисля, че има ограничение за времето през което да стои една поръчка.
Даже мисля, че насърчават дългосрочните трейдове.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На петролеца малко сякаш започна да прилича на дъно. Покрай петроленото дъно е напълно възможно да няма особени ексцесии, че да не се усетят много хора, че е нарисувано.
Кабелта може още няколко по 100 пипонье надоле да изкара преди да нарисува дъното.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Това което става на финансовите пазари вече е някаква гаргара ако мога така да се изразя? Аз следя с интерес всичко каквото се случва с форекса, но го възприемам като някаква забавна електронна игра. Вчера някъде казаха, че се очаква всеки момент да се намали работното време на борсите или дори да се затворят. Може би затова днес си чатках някакви екзотични сделки като за последно. Купувах ВТИ, купувах ЮС30, дори за евро/долар ми останаха пари да купя. Навсякъде нещата се развиха срещу мене и сделките услужливо се затвориха сами. Всичките ми сметки са на нула. Поне ще ми е спокойно, че когато затворят борсите никой нищо няма да ми дължи. Обичам чистите сметки.
И сега безработни ли ще ставаме като затворят борсите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е, да де, ама ние сме там не за да печели брокера, а за да печелим ние и би трябвало да организираме така работата, че нашата изгода да е възможно най-голяма, а ако брокера има някакви съображения, трябва да си ги напише в общите условия. Аз поне там не съм виждал ограничения за продължителност на сделките, освен изискването за минимум 5 минути по време на новини.