Смъртността е по-висока при пушачите - имаше изследване макар и индиректно за смъртност при мъже и жени и за процент пушачи. Нищо чудно обаче пушекът да не му понася на вируса.
Вторият пациент в Пирогов също е починал.
Смъртността е по-висока при пушачите - имаше изследване макар и индиректно за смъртност при мъже и жени и за процент пушачи. Нищо чудно обаче пушекът да не му понася на вируса.
Вторият пациент в Пирогов също е починал.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Някой може ли да даде инфо от кои градове са новите 10 случая че медиите спряха да я дават тази информация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма значение според мен какво е, важното е, учените и умните глави какво са открили. Аз само споделям информация, а дали имам мнение - аз мнение имам по много въпроси, ама никой не ме пита.
Той бацила може да атакува белите дробове, ама дали цигарите не му пречат да стигне до тях, е съвсем друг въпрос.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Броили са пушачите сред пациентите, и това не е кой знае колко научно изследване. Фаталните случаи приключват няколко пъти по-бързо от възстановяванията, съответно повечето не влизат в таз бройка. Конкретни цифри макар и с наистина голяма разлика - 2 пушача от 140 пациента - казват само за една болница.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кои учени и умни глави, тези финансирани от цигарените компании, или независимите, защото вторите са рядко явление, а по въпроса с алцхаймер невролозите казват че това е мит.Няма значение според мен какво е, важното е, учените и умните глави какво са открили. Аз само споделям информация, а дали имам мнение - аз мнение имам по много въпроси, ама никой не ме пита.
Той бацила може да атакува белите дробове, ама дали цигарите не му пречат да стигне до тях, е съвсем друг въпрос.
ще се окаже че вирусът и коефицент на интелигентност има не иска да напада някой пайджанясал дроб на пушач и да загинеНяма значение според мен какво е, важното е, учените и умните глави какво са открили. Аз само споделям информация, а дали имам мнение - аз мнение имам по много въпроси, ама никой не ме пита.
Слухове витаят, че починалите са от малцинството.
Искам да пусна една статия на френски, на френския министър на здравеопазването, ориентирайте ме как работи копи-пейст във форума от телефона, че не ми се получава по обичайния начин.
Към края на статията има лист с лекарства, които НЕ трябва да се пият, ако имате корона.
Мързи ме сега да го превеждам, но мисля ще се справите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не е мит, а мистерия, защото е вярно, само дето няма научно обяснение защо е така
А за корона вируса и пушачите го пуснах повече като някакъв вид хумор, отколкото да съм го приел твърде насериозно
Сравнително наясно съм с последиците от пушенето и въпреки това си пуша де.
То и за ракията и корона вируса не ми звучи много сериозно и въпреки, че от много години не употребявам алкохол от десетина дена вечер удрям по едни 20-30 грама карловска сливова домашна, така за всеки случай
Не е доказано за алцхаймер, просто едно изследване върху мишки и достатъчно други които доказват че че пушенето увеличава риска от алцхаймер,.
Новак ако не можеш да я копираш поне изброй лекарствата.