Е много ясно като е нагоре е веднага, казват ни че не пада веднага щото трябвало първо стария скъпо внесен и преработен петрол да свърши и тогава евтини доставки и ниски цени, ама нагоре как веднага внасят и преработват.Преди две вечери около 00:20 часа по Нова тв ,ако не се лъжа по време на излъчването на пресконфиренцията на правителството на живо Б.Борисов попита ,защо след падането на цените на петрола в световен мащаб, цените у нас не мърдат надолу. Отговорът беше ,че ще се питат търговците, които най вероятно ще намалят цените до седмица,ама като се вдигне цената на петрола, що не чакат седмица ,а действат светкавично, щото са Мошенници.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера в Италия са пристигнали 9 доктора от Италия с голям самолет и всякаква апаратура. Китай ще помага на Италия за справянето с вируса. Единствения начин да се спре заразата е пълна изолация на хората, в момента в който вируса не може да се прехвърля в здраво тяло той умира. Гледам хората юруш като овце по магазините. Един върху друг. Други продължават да пътуват.,трети бягат от болниците а карантина никой не спазва. Тръгваме по пътя на Италия и това не е от незнание а от простота. Ако сега ни сложат за две седмици под пълна карантина и разбира се всички граждани я спазат можем да се разминем с това което ни предстои в близкото бъдеще. След две седмици болните ще са стотици или хиляди дори и тогава вече паниката е ще още по страшна. България няма подготовка да, се справи в такава ситуация и тогава Бог да ни е на помощ. Виждам колко необразовани хора, се смеят на ситуацията и продължават да се блъскат като овце един в друг, никой не спазва дистанция. Незнам, но наблюдавайки отстрани ме обхваща голяма тъга за нас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сценарии за коронавируса: В най-лошият умират до 1,7 млн. американци
Прочети още : https://www.actualno.com/america/sce...s_1442269.html
© Actualno.com
Снощи слушах Тръмп с неговото изявление с въвеждането на извънредно положение в САЩ - останах с впечатлението, че вече са изпуснали нещата из под контрол..
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Да. Паниката има обратен ефект. А явно много хора са се панирали и дори като си стоя в къщи усещам негативната енергия. Аз по принцип си имам хроничен синузит и съм свикнала. Отделно имам и разни алергии и лятото също съм с хрема. Сега обаче това много ме стресира. Много лошо нагнетиха напрежението медиите. Едва ли не излиза, че ако хванеш тоя грип трябва да ходиш да си пишеш завещанието. Сега си спомних, че преди години съм ходила на работа с 39 градуса температура и се оправих сама. Трябва да сме позитивни и да не ни пука за нищо. Много пъти си мисля да спра изобщо да гледам новините. Как да стане с тоя форекс обаче? Хубаво е, че си спомням разни весели случки от живота си. Преди години имах един колега охрана. Бивш военен. Голям зевзек беше. Той ходеше винаги с една раница пълна с противогази, манерки, електрошокови палки и други такива снаряжения за извънредни ситуации. Обясняваше ми къде щял да се скрие в планината. Знаел всички тайни пътеки и т.н. Беше много запален в тази област. Повечето колеги го смятаха за куку. В крайна сметка го уволниха, не толкова защото пиеше. Това всички шефове го знаеха. Просто прекали и изпи уискито на големия бос. Той лично го намерил как сладко спи на канапето му в кабинета. Сетих се за него, защото сега щеше да е много полезен. Да му се невиди, но той предричаше подобна ситуация рано или късно. Ето че позна!
Оптимистично за коронавируса
Прочети още : https://www.actualno.com/health/opti...s_1441695.html
© Actualno.com
Форексът ме научи, че от всяка беда трябва да умеем да извличаме максимална изгода.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Така де...коронавирусът ще сплотява семейства и всеки ще си свърши онези "дребни " неща за които все няма време.
На китайците им се е отразила зле карантината на семейния живот. Сред вдигането й съдилищата са затрупани от молби за развод.
В Норвегия 1000 заразени на 5млн население. Руснаците затворили границата.
Във Виена преустройват сградата на панаира за болница с около 800 легла. Самолетните полети Виена-софия са анулирани.
В Ломбардия вече се чака по 4 дена за прием в болница, с предимство са пациенти до 60 г.
На Албиона пълна мъгла и безгрижие, нямало да се оставят на епидемията, тъй или иначе всички сме щели да го изкараме, оставят се на естествен подбор.
Шведите и те безгрижно, техния министър на здравеопазването в Сомалия по други дела в момента, ама може и да е избягал чак там, знае ли човек.
Африка - мълчание, но те и нямат ресурс, пък и нали са свикнали тия проблеми СЗО да им ги решава и хуманитарните организации.
У нас хаос и паника.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хаус и паника да но хората не искат да слушат и явно им е се тая дали ще стане нещо. Не се спазва повечето неща за разстоянието баби и дядовци си се разхождат правят лудница в магазина и няма кой да им каже нещо или да направи забележка.Едно момиче днес се лепна зад мен на опашка и казах да мине назат тя ми се исмя и толкова.Италия се смяха така и какво стана криза. Смейте се Българи
Според някакви учени ние пушачите сме значително по-защитени - пушачите се разболявали 20 пъти по-малко отколкото непушачите от корона вируса:
https://www.dunavmost.com/novini/uch...gva-pushachite
Аз като ви казвам, че е на далавера да се пуши, някои не ми вярваха.
Освен, че пушачите не хващат алцхаймер, сега и корона вируса ни избягва.
Точно обратното. Пушачите са по уязвими. Бацила атакува белите дробове и според тебе кой дроб има по добра защита.Според някакви учени ние пушачите сме значително по-защитени - пушачите се разболявали 20 пъти по-малко отколкото непушачите от корона вируса:
https://www.dunavmost.com/novini/uch...gva-pushachite
Аз като ви казвам, че е на далавера да се пуши, някои не ми вярваха.
Освен, че пушачите не хващат алцхаймер, сега и корона вируса ни избягва.