Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Главния преговарящ от китайска страна е поканил за още преговори американската делегация. Обратния трейд на този от началото на седмицата. Късо злато 1468,7. Дълги в Дау от 27837
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
За петролют ко ши кажете?
Да ходим до пивота 56.42 и после за нагоре или направо за нагоре?
Или през пивота като товарен влак през куцо пиле с домат и за надоле?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
аз съм за нагоре. директно. на графите до към h4 има някаква фигура дето й викат чашка с дръжка, а същото на дневна изглежда като поглъщащ бар вчерашния и ми се струва, че трябва да продължи нагоре, щото спада дето продължи 7-8 дена беше преодолян само за ден и половина и вече сме отгоре на точката дето започна суркането.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На минков три лайка за дългитече петролеца има да ми връща и съм решил да си взема дължимото точно от дълги,и на кабелчето също дълги.
На 58 има пивот ниво на петролеца. Частта от ъпът предназначена за днес може да приключи някъде тука покрай него.
То докато пиша стигнало 58, ама аз ще почакам още малко, струва ми се, че може и още
Минков, много отрано си запразнил.Днес четвъртък.
Яз затворих, ама май избързах. Даже и само един шиш да има през 58 пак ще са едни 20-тина стотинки още. А тъкмо бях натоварил каручката.![]()
Купих също и Лунита като се ангажирах с късо долар-канадец от 1,3274.
Много вероятно е новата НАФТА да бъде одобрена днес от Сената.
Г-н Полоз имаше позитивно изказване днес, на което не обърнах внимание, но сега го слагам в калкулацията
Китайците продължават да дават положителни сигнали за търговската сделка.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.