Ми нещо съм изтървал влака, верно е четвъртък, а аз мислех да запразнявам наистина.
Е нищо де, ще коригирам намеренията - май ще го оставя за утре петрола. Бая от ниско го хванах - от 56.90 съм в бизнеса, тъй, че мога да почакам малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сената днес прие резолюция подкрепяща протестите в Хон Конг и изглежда това пречи на моите дълги Дау и късо злато. Вероятно ще имаме още едно потъване в момента в който г-н Тръмп подпише закона. Аз обаче няма да изпадам в паника, а ще използвам шипа надолу за да добавя към моите дълги Дау
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Еврото първо поведе мечото хоро след обяд. Малко след като проби предишния връх 1.1089 от 18.11, то беше разпродадено и в момента вече се търгува под зоната на баланс, която с много усилия преодоля в посока нагоре. На дневна графика ясно се вижда,че днес мечките овладяха пазара и ако затвори по тези нива, утре вероятно движението надолу ще продължи. Първа по-сериозна подкрепа очаквам на 1.1040 и следваща на 1.1015.
Успех вам колеги!
не е препоръка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трагичен завършен на ъпа още в начален стадии имаше.
Евруту/йената не го събориха кой знае колко много, утре-вдругиден като стане пак за ъп може да се ЗАЛАГА на него.
Крокодила от дневната графика му е баш в средата на днешния ден на евруту/йената.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Тя евро-йената и в зоната на баланс не можа да влезе. Това ме кара да мисля, че ще си ходи доста надолу. Гледам,че и долара му е трудно срещу йената, така че очаквам още надолу еврото. Утре може да е умрял ден заради днешната волатилност, но може и да има големи изненади, и да имаме един луд петък.Още сутринта ще стане ясно.
![]()
Eurjpy на малката графика м30 може и да продължи спада, но следващата цел на дневна е 123.
![]()
Яз за евруту/йената си мисля, че спада от миналата седмица се явява разширяване на таз баламсовата зона - те това консолидиращото в края на миналия месец и началото на тоя. Т.е. по някое време да има ъп и колкото отдоле толкова да има и отгоре.
Баш централната стойност за зоната би трябвало непосредствено под 121 да се пада - 120.85 примерно, или 120.95.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Здрасти, на евро-йената не работят индикаторите, затова нарисувах картинка. Ако работеха, предполагам, че щеше да изглежда приблизително така. До 11.08 сме имали сравнително ясна зона на баланс.При пробива отдолу явно не се е получила очакваната реакция и цената се е върнала да тества балансовите стойности. За момента според мен е по-вероятно да пробва още едно дъно преди да качи нагоре.Яз за евруту/йената си мисля, че спада от миналата седмица се явява разширяване на таз баламсовата зона - те това консолидиращото в края на миналия месец и началото на тоя. Т.е. по някое време да има ъп и колкото отдоле толкова да има и отгоре.
Баш централната стойност за зоната би трябвало непосредствено под 121 да се пада - 120.85 примерно, или 120.95.
![]()
аз на дневна виждам че все още няма край на сел тренда и само един индикатор е в бай посока .бих изчакал завършване на тренда и тогава заемане на позиция по новия трендЯз за евруту/йената си мисля, че спада от миналата седмица се явява разширяване на таз баламсовата зона - те това консолидиращото в края на миналия месец и началото на тоя. Т.е. по някое време да има ъп и колкото отдоле толкова да има и отгоре.