Така се бях нагласила като излязат днес запасите да скасявам, то пък взе че хвръкна и само гледам "умно"
Така се бях нагласила като излязат днес запасите да скасявам, то пък взе че хвръкна и само гледам "умно"
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Трябва да се гледа за кой фютчерс са калкулирани, че има разминаване в цените малко.
Каналистината структура определено не съм я начертал както трябва яз.Дъното очевидно трябва да е тамъ къде тества сутринта.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (20-11-2019), jssj (20-11-2019), Aquila (20-11-2019), Alex1977 (20-11-2019), minkov (20-11-2019)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и не съм сбъркал със нивото ми !плюс двадесет и няколко долара и да видим ще продължи ли бай тренда или първо ще се върне близко до муувинг аверидж петдесет (ма 50) или ще направи връх до 23 часа и след това през нощта ще започне да прави корекция на сегашния тренд.пууу че и на върхът затворих![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти го слагаш да спи но той е малко дете и не слушаа!рита я на горе я надолууу и е готов да се покатери на най високият връх (ъп тренд) и от там да скочи с двта крака в бездната (сел тренд) .но има и едни бащински ръце които могат да спасят детето от това да падне и да се удари и те(ръцете на бащата) да поемат
тялото му и да го спуснат бавно до нивото му на съществуване (борбата на всички трейдъри да хванат дъното )![]()
Определено интересен ден на петролеца.
На кабелта 1.2865 остана за утре. Даже утре ако тръгне малко по-рязко за тамъ не се знае дали ще спре само до 1.2865 или ще се ходи и до другите споменати стойности.
Да, интересен беше за петрола, ама аз си го направих още по-интересен, щото забравих, че днес в 21:00 изтича фючърса на инстата и останах с отворена позиция, която е блокирана и сега трябва да чакам да отворят новия фючърс, че да си прибера печалбата. Голям умник съм, ей. Два-три дена все ме цака петрола и кога дойде време да печеля, аз изтървах да си прибера печалбата навреме.
Повечето така си гледаме постоянно"умно, умно". Направо стряскаме пазара
.
Така, че не се безпокой. все ще се издрапаме някой ден![]()
Ако е дълга позицията може даже да има някоя стотинка далавера.
Нямам поглед върху котировки на декемврийския фютчерс, обаче по-рано в темата писахме за пивот точки и таз на януарския фютчерс са с 10 стотинки над тези на декемврийския, което най-вероятно е породено от леко по-високи цени, та може да е за хубаво забравеното.
Никаква далавера не може да има. Те инстата ти затварят служебно позицията в 21:00 и като излезе новия фючърс, а то може да стане и до няколко часа, а понякога чак на другия ден по обяд, ти отварят нова позиция от там където отваря новия фючърс и със същия резултат какъвто е бил преди затварянето, т.е. без значение къде ще отвори новия фючърс, нито губиш, нито печелиш, само чакането е досадно.