В България нека приемат, само в Кипър да не приемат. Че ако Георгиус Георгиу обяви фалит половината икономика барабар с няколко бамки заминават.
В България нека приемат, само в Кипър да не приемат. Че ако Георгиус Георгиу обяви фалит половината икономика барабар с няколко бамки заминават.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
gambletrade (26-02-2019), minkov (26-02-2019), borkooo_pz (26-02-2019), ang_bs (28-02-2019)
Бе и аз все се чудя на тия дето дават кинти на разни лАпета.... с никакви доходиОффф, това в ГПК-то го ползват не само банките. Всеки който има да събира пари може да го ползва и го ползват, основно фирмите, които имат некоректни клиенти дето не си плащат сметките.
Много ми е интересно ти какво си мислиш, че трябва да стане - който закъса да му опрощават дълга ли какво ли?
Нали си даваш сметка, че тогава неплащащите ще станат още повече и ще страдат добросъвестните, щото на тях ще им вдигат лихвите за да избият загубите от неплащащите.
А в ГПК съвсем точно се казва, че такива изп. листове се вадят когато дълга е неоспорим, а след като съда е приел, че е неоспорим дълга какво си мислиш че може да се обжалва?
Единственото смислено от брътвежите на Манолова е това за закона за частните фалити, щото това е единствения начин ако наистина много си закъсал да изчистиш всичко и да започнеш отначало, щоот при сегашното положение наистина длъжника няма никакъв шанс да изплува от един момент нататък.
За АйфОни 18-се апа после ривАт, че не могат ги събрА![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (26-02-2019), borkooo_pz (26-02-2019), ang_bs (28-02-2019), kypa (05-03-2019)
Те направо на кило ги раздават.
Ако си малко по оправен за един ден в технополис стока за едно 3-4 хил. лв. можеш отмъкна.
Аз лично като ходя в технополис си нося една табелка: "не купувам нищо на изплащане", ама само кога съм с жената, ако съм сам не ми пречи да си поговоря малко с девойките, повечето са доста атрактивни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
todor (26-02-2019), borkooo_pz (26-02-2019), Нерегистриран (1), krasilovech (27-02-2019), ang_bs (28-02-2019), kypa (05-03-2019)
Само циганите ли да я правят схемата взимат стокови кредити в веригите и после продават стоката на полвин цена и после в чужбина а големите лихви си ги плащат само наивните клиенти.Те направо на кило ги раздават.
Ако си малко по оправен за един ден в технополис стока за едно 3-4 хил. лв. можеш отмъкна.
Аз лично като ходя в технополис си нося една табелка: "не купувам нищо на изплащане", ама само кога съм с жената, ако съм сам не ми пречи да си поговоря малко с девойките, повечето са доста атрактивни.
Мангалите са под закрилата на управляващите, а нас заради лихвите и в чужбина ще ни намерят и върнат!
Уви има и подобни случаи, но да му мислят тези, които отпускат стокови кредити на неплатежоспособни клиенти.
В чужбина никой няма дори да ги погледне, да не говорим и стока на изплащане да им даде.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/ep-ni...oznachava-tova
Пак ще падне крадене до оикновенните производители едвали ще стигне много.
Нерегистриран (3), kypa (05-03-2019)
Ето един интересен казус. От банката ви превеждат по сметката няколко десетки хиляди лева. Не ги очаквате тези пари и вероятно става дума за техническа грешка. Как ще постъпите в този случай?
Mъж от Сливен получи неочакван подарък. Горският инспектор се оказал с 36 000 лева в сметката си, а за постъплението разбрал от есемес от банката. Юсеин Шакиров получил есемеса, докато бил на акция в гората, предаде bTV. Вкъщи проверил банковата си сметка, в която трябвало да има само 700 лева."Съпругата ми отвори да види какви са тези пари и откъде идват и вижда имената на някаква жена. Тя превежда на някакъв мъж, който е със същата фамилия, обаче не знам по какъв начин са ги превели на моята сметка", обяснява горският инспектор. Няма обяснение как се оказал по-богат с 36 000 лева. Премислил всякакви версии, защото бракониери често предлагали да платят за мълчанието му. "Всичко ми е минало през главата, включително и подкуп, включително като земен човек казах на няколко души. От тези 10 души 9 ми казаха: "Как можем да ги откраднем?", допълва Юсеин Шакиров. Горският обаче е решен да върне парите. Той чака края на почивните дни, за да информира банката. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/gorsk...vata-mu-smetka
kypa (05-03-2019)
Горският инспектор Юсеин Шакиров със сигурност не знае кой и за какво му е превел 36 000 лева.Интересно ако се направи една проверка как точно е спечелил работното място какво ще излезе.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
messi (05-03-2019)
Може би този човек е бил строг, честен и справедлив. Направо страшилище за бракониерите. Затова са решили да му подложат динена кора с този изненадващ "подкуп".
kypa (05-03-2019)