Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег,от твойте здравословни щуротии вчера и аз изкомпозирах едно...айран + овесени ядки + корнфлейкс...вкъщи имам едно съдче специялно за правене на айран, но става и по стандартния начин (както си го правиш). За предпочитане е да се направи по-гъсто...и за закуска става чудно...не е много насищащо, но на вкус е много добре.![]()
Това си е класика, но защо айрян ?Олег,от твойте здравословни щуротии вчера и аз изкомпозирах едно...айран + овесени ядки + корнфлейкс...вкъщи имам едно съдче специялно за правене на айран, но става и по стандартния начин (както си го правиш). За предпочитане е да се направи по-гъсто...и за закуска става чудно...не е много насищащо, но на вкус е много добре.
Взимаш овесените ядки(аз го правя с мюсли) добавяш киселото мляко и една лъжица мед(или колкото там да ти е сладко иначе е много безвкусно, пък и сутрин си трябват бързи въглехидрати). Разбъркваш го хубаво и го изчакваш няколко минути. Взимаш две яйца и си ги правиш на очи. Те са за мезе към мюслите. Естествено с мръвка е по-добре.
И след около 1.5-2 часа си пак гладен и тогава вече хапваш нещо стабилно
А пък айрян с онези телове, дето приличат на бъркалките на миксер. Веднага се разбиват бучките на млякотоДаже и с пяна може да го направиш ако искаш.
Браво Наско, продължавай в тази насока. Здраво тяло = силен трейдинг=перфектен живот![]()
Oleg,в TED има експеримент с маймуни. Оказва се, че когато става въпрос за залагане и те действат като нас.
http://www.igrach.com/poker_and_rationality.aspx
не се сещам какъв е линка, но тука има анкета... може и той да е.... скоро ще се застуди, може да отделите малко време да се запознаете с едни други хора. сайтовете им са интересни, дори по-интересни от този форум, но там при тях нищо не разбирам и си мълча.![]()
Дамм, Руми-то ако даде и по някой урок по йога и ще живеем до 200 годиниТова си е класика, но защо айрян ?
Взимаш овесените ядки(аз го правя с мюсли) добавяш киселото мляко и една лъжица мед(или колкото там да ти е сладко иначе е много безвкусно, пък и сутрин си трябват бързи въглехидрати). Разбъркваш го хубаво и го изчакваш няколко минути. Взимаш две яйца и си ги правиш на очи. Те са за мезе към мюслите. Естествено с мръвка е по-добре.
И след около 1.5-2 часа си пак гладен и тогава вече хапваш нещо стабилно
А пък айрян с онези телове, дето приличат на бъркалките на миксер. Веднага се разбиват бучките на млякотоДаже и с пяна може да го направиш ако искаш.
Браво Наско, продължавай в тази насока. Здраво тяло = силен трейдинг=перфектен живот![]()
Мойто меню е :
1.купичка овесени ядки с млеко и лъжица протеин
2. 8 белтъка + 2 цели яйца ( варени )
3. чаша фреш от портокал, грейфурт и лимон![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (21-09-2012)
Това за цял ден не е ли малко, особено вечерята
п.п. Аз бих го направил в различна последователност
1. Сутрин- чаша фреш от портокал, грейфурт и лимон + кафе
2. Обяд- купичка овесени ядки с млеко и лъжица протеин
3. Вечеря- 8 белтъка + 2 цели яйца ( варени )
Това не е за деня, а само за закуска нали...инак много вталено свини ще си
млякото + фреша не ми се връзват...не съм го пробвал този сетъп
![]()