Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип живота си е също един хазарт,единственото сигурно е че щом сме се родили ще умрем.Всичко,което правим в него е да намаляваме рисковете възможно най-много за да го продължим максимално най-дълго.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хазарт, хазарт ... важното е да си на плюс, а ако си на минус да знаеш кога да спреш ... а при форекса може доста да си на плюс
Не ви ли омръзва понякога форекса, колко често търгувате
...............................................
Олег, оглеждай се за ирония из постовете, ако го правеше, нямаше да я коментираш.
Аз не съм тръгнал да убеждавам някого в нещо, на мен ми харесва една или друга тема и съответно изказвам и аргументирам мнението сиПо твоята логика, общуването между хората трябва да е безсмислено - можем да кажем, че всеки търси одобрение и цели да убеди другите. Което може и да е вярно в някаква степен. Но ако не вкараме, в случая, "статистика, залози и проценти", то какво трябва да съдържа темата? Поредица от мнения, които гласят "Е", "Не е", "Е" и т.н. И тук-там коментар за това какъв е другия, това не е смисъла на един форум.
Дължината на постовете най-вероятно идва от там, че все още не съм се научил да кодирам мнението си в една емотиконка, което, както правилно съм разбрал, доста хора са усвоили.
Сигурен ли си, че ще умреш? Може просто енергита да премине в друга форма?
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
всеки ден,когато имам възможност....обкновено по голямата част на деня имам.....
plovcity, застрахователя ти плаща загубите....загубения стоп не ти връща нищо........
Ценните неща се казват кратко, точно и ясно..... Такива тиради като твоите дори не се изчитат до край.Олег, оглеждай се за ирония из постовете, ако го правеше, нямаше да я коментираш.
Аз не съм тръгнал да убеждавам някого в нещо, на мен ми харесва една или друга тема и съответно изказвам и аргументирам мнението сиПо твоята логика, общуването между хората трябва да е безсмислено - можем да кажем, че всеки търси одобрение и цели да убеди другите. Което може и да е вярно в някаква степен. Но ако не вкараме, в случая, "статистика, залози и проценти", то какво трябва да съдържа темата? Поредица от мнения, които гласят "Е", "Не е", "Е" и т.н. И тук-там коментар за това какъв е другия, това не е смисъла на един форум.
Дължината на постовете най-вероятно идва от там, че все още не съм се научил да кодирам мнението си в една емотиконка, което, както правилно съм разбрал, доста хора са усвоили.
----------
Застрахователя НИКОГА не ти плаща 100% щети. Още когато се застраховаш, в клаузите се определя какъв риск застраховаш. Но никога 100% !!!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Принципно съм забелязал, че четвъртък и петък са най-силни дни за търгуване
.................................................. .................................................. ..............................