Ами като дойдат паричките в банковата ти карта и твоятя българска банка превалутира еврото ог инстата в бг лева ,всичко ще стане ясноАбе аз пуснах теглене, обаче колкото пуснах толкова писаха че ще ми пратят, а тези 1.5% и 6.5 евро не разбрах от къде ще си ги вземат.
За сега освен заявената сума за теглене, друго нищо не са взели.
Като теглех към скрила с дължимата такса намаляваха заявената сума, ама сега като наредих към банкова карта нищо не взеха от никъде.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Нерегистриран (5), borkooo_pz (04-01-2019), kypa (04-01-2019)
към момента e-payments са спрели издаването на карти така че може да забравим и за тях
ако скрила наистина пропадне ще остане само опцията за превод към банкова карта
но в предвид таксата от 1.5% +6.5 евро за транзакцията суми под 100 кинта за теглене ще бъдат абсолютно неизгодни
По важното дали от Истата можеш да теглиш долари към сметката си в e-payments
Ако това е възможно нататък е лесно
borkooo_pz (04-01-2019), kypa (04-01-2019)
Може да се тегли и към онлайн портфейла на epayments. За целта се избира тази опция, а на следващата страница има още две - директно към карта на epayments или към "wallet".към момента e-payments са спрели издаването на карти така че може да забравим и за тях
ако скрила наистина пропадне ще остане само опцията за превод към банкова карта
но в предвид таксата от 1.5% +6.5 евро за транзакцията суми под 100 кинта за теглене ще бъдат абсолютно неизгодни
По важното дали от Истата можеш да теглиш долари към сметката си в e-payments
Ако това е възможно нататък е лесно
Админ, а от онлайн портфейла на е пеймътс къде да ги пращам пак трябва да е към карта, ако няма други алтернативи.
Инстата ми писаха, че за съжаление не могат да удовлетворят искането ми да тегля през скрил да се насоча към друг начин на теглене, обаче още не са ми върнали парите в платформата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (04-01-2019)
Мисля, че може директно към банкова сметка.Админ, а от онлайн портфейла на е пеймътс къде да ги пращам пак трябва да е към карта, ако няма други алтернативи.
Инстата ми писаха, че за съжаление не могат да удовлетворят искането ми да тегля през скрил да се насоча към друг начин на теглене, обаче още не са ми върнали парите в платформата.
Трябва да прегледате наличните опции за теглене.
Нерегистриран (2), kypa (04-01-2019)
privilege,
Мисля, че си давал инфо, но за всеки случай...Сметката ми в инста е в долари. Ако наредя превод в евро към епейментс, по какъв курс превалутират инста?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (04-01-2019)
Споко бе Новак Ти само прибери паричките в Е пеймънт и нататък е лесно.Админ, а от онлайн портфейла на е пеймътс къде да ги пращам пак трябва да е към карта, ако няма други алтернативи.
Имаш опция за вътрешно превалутиране долар- евро която е по човечешка от тази в СКРИЛ .
След това ги пращаш като евро към предварително прикачена в Е пемънт твоя банкова сметка
Имат ограничение минимув 50 евро +0,5 евро комисионна
Комисионната е 0,5 евро независимо от сумата на трансфера
Например за 200 евро е пак 0,5 евро и т. н .
Последна редакция от saxsten : 04-01-2019 на 12:22
Нищо няма да ти превалутират от инстата
Ако сменката ти в е- пеймънт е открита в долари трябва да ти изпратят долари 1:1
Нататък чети по нагоре.
Това го знам бре сакси! Само дето и тези имат поне 50 пипа спред при превалутиране. Ако превалутирането става в инстата по текущи цени пак си по на далавера. та затова и питам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти да видиш
От НЕТТЕЛАРА ми изпратиха мейл
С новите условия за 2019 год
Защото аз сам исках да ми блокират сметката към тях
Позвольте с помощью данного сообщения проинформировать Вас о некоторых изменениях в Условиях использования NETELLER, регулирующих наши взаимоотношения и способы предоставления Услуг NETELLER.
Изменения вступают в силу 13 марта 2019 г.
Ознакомиться с новыми Условиями использования NETELLER можно проследовав по ссылке выше. Пользуясь данной возможностью мы бы хотели кратко описать основные изменения.
Комиссионные сборы за услуги NETELLER
Следующие изменения касаются комиссионных сборов, приведенных в Условиях использования NETELLER:
Использование учетной записи NETELLER в личных целях бесплатно при условии совершения не менее одной транзакции в год. При несоблюдении данного условия с Вашего счета удерживается месячный сбор в размере USD 5,00 (или эквивалентная сумма в иной валюте).
Прекращение или приостановление действия Вашей учетной записи NETELLER
Теперь мы можем приостановить действие Вашей карты и/или Счета или иным образом ограничить их функциональность, если у нас возникают разумные подозрения в том, что Ваша другая учетная запись NETELLER или Skrill использовалась для совершения мошеннических действий, отмывания денег, финансирования терроризма или иной незаконной деятельности.
Данные изменения вступают в силу 13 марта 2019 г. и будут автоматически применяться к предоставляемым Вам услугам NETELLER. Продолжение использования наших услуг NETELLER после 13 марта 2019 г. будет означать Ваше согласие с вышеописанными изменениями. Пожалуйста, свяжитесь с нами, если Вам нужна дополнительная информация.
С уважением,
Команда NETELLER
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
jivko78 (04-01-2019), Novak (04-01-2019), Нерегистриран (11), gambletrade (04-01-2019), daniwin (04-01-2019), borkooo_pz (04-01-2019), kypa (04-01-2019), звездоброец (04-01-2019)