Мерси за инфото. На .eu съм се регистрирал. Работата е там, че каквото и да въведа в адресната лента ми го преобразува на .eu. Преди години ставаше по съвсем друг начин.Гледай домейна дето откриваш сметката - щото ако е instaforex.eu - това е брокер с европейска регулация и е съвсем нормално да ти иска такъв номер, ама на тебе едва ли ти трябва сметка точно там.
Със сигурност по сметки регистрирани в instaforex.eu бонуси не превеждат а и ливъриджа - 1:30
п.п. Може ли някой да даде линк към обяснението на priviledge
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
borkooo_pz (27-01-2019), kypa (27-01-2019), Barbaron (27-01-2019), nnikos (27-01-2019), звездоброец (27-01-2019), REDA (30-01-2019)
Ето ,ако не ти се отвори линка ,иди на 404 страница от темата
https://forum.bg/showthread.php?4828...т-32/page404
Те тука пише стъпка по стъпка как точно да се регистрира новата сметка и през какъв линк:
https://forum.bg/showthread.php?403-...ll=1#post27596
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (27-01-2019), Barbaron (27-01-2019), nnikos (27-01-2019), daniwin (27-01-2019), звездоброец (27-01-2019), cyrano (27-01-2019), REDA (30-01-2019)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (27-01-2019), звездоброец (27-01-2019), Barbaron (28-01-2019), kypa (28-01-2019), REDA (30-01-2019)
Доста е странна ситуацията с тази фирма. Освен всичко друго искат и трета верификация. Отговаряш на финансов въпросник. Отговарях каквото ми дойде на ум и за голяма изненада получих съобщение, че не покривам условията за откриване на нова сметка. Другите две верификации минаха за ден. На въпросника имам право да се явявам на поправителен изпит след минимум 15 дни. Не стана ясно работни или календарни. Пълен шаш. Иначе в домейна ЕУ имат Скрилл и Неттелер. В кома и орга яко са орязали опциите за депозиране и теглене. Няма вече ипей.бг дори. Китайски, виетнамски системи и тоя ипеймънтс дето сте си го харесали. Интересно че, че при опциите за депозит него го няма. Други брокери са запазили Неттелер, но не приемат транзакции за суми под 100 долара. Дори при центови каунти. Пълен абсурд. Нещо става на финансовите пазари, а и изобщо в тоя луд свят. Три дена ни занимават по медиите колко велик финал ни очаква на АО, а преди да си направя кафе и Джокера замете корта с Надал. Това никога не е било казват страстните спортни фенове. Вече нямам желание да пиша, а и знам че ще ме изтрият, но съм провокиран от целия световен хаос и метнах няколко реда да сваля малко адреналина.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (27-01-2019), Нерегистриран (3), звездоброец (27-01-2019), cyrano (27-01-2019), Barbaron (28-01-2019), kypa (28-01-2019), REDA (30-01-2019)
И ти сигурно си се " натресъл " на ЕУ
На мен тези въпроси ми даваше през него .
penman (27-01-2019), Нерегистриран (4), звездоброец (27-01-2019), Barbaron (28-01-2019), kypa (28-01-2019), REDA (30-01-2019)
Аха. Само че са пресолили манджата с тези рестрикции. Да нямаш право да си отвориш акаунт, защото не си отговорил на някакви въпроси ми се вижда малко прекалено. Сменил съм доста брокери, но когато влагам мои пари те ме верифицират буквално за минути. Странно ми е, че тази система Ипеймънтс я има само за теглене. На практика в Инстафорекс може да се депозира само през банка или банкова карта, което е винаги най-скъпо като такси и най-бавно като време на изпълнение. Следя ви с интерес как се борите с разни верификации. Особено при Ипеймънтс. Там мене ме одобриха само срещу лична карта. Без да се налага да пращам други документи. Не ви се вярва, но е факт. Може би главна роля изигра това, че аз имам регистрация при тях още от 2017 година. Дори бях забравил, но скоро реших да видя каква е тая велика система и тръгна да се регистрирам. Писна, че телефона ми е използвам. С опцията за забравена парола влезнах и се оказа, че съм стар клиент, но не съм пращал никакви документи близо 2 години. Метнах им личната карта двустранно и ме верифицираха за нула време. Не го очаквах, но и нямаше да ходя по банки за удостоверения или други бележки. На практика тази система няма да я ползвам, но поне си я запомних да не се чудя пак след година-две. Едва ли ще ползвам услугите на Инсатфорекс скоро. В интерес на истината те имат около 1300 клиента на домейна ЕУ. Случайно научих от достоверен източник от братска Русия.
Питам се дали знаете нещо за ЕСМА? Последното им решение беше да удължат рестрикциите с 3 месеца от 1 ноември. Това изтича след 5 дена и нямат право на ново удължаване. Доколкото обясняваха по разни уебинари. Трябва санкция на ЕК или Европарламента. За каквито не съм чувал да има. Но всички брокери си траят.![]()
Нерегистриран (9), borkooo_pz (27-01-2019), Novak (27-01-2019), звездоброец (27-01-2019), Barbaron (28-01-2019), kypa (28-01-2019), REDA (30-01-2019)
а каква е връзката между Инста и Ипемънтс, че гледам на транзакциите пише - internal payments
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И аз да се похваля - моята първа транзакция от инстата към епайментс е вече факт.
Между другото от същата сметка изтеглих първо към виза карта и сега към епайментс, нямаше никакъв проблем.
Spekulanta (29-01-2019), kypa (29-01-2019), gambletrade (29-01-2019), Novak (29-01-2019), звездоброец (29-01-2019), Desi 88 (30-01-2019), REDA (30-01-2019), Нерегистриран (2)
Здрвейте, колеги. От доста време не съм посещавал форума и това е не защото съм се отказал от форекса, а защото вече няколко месеца устойчиво търгувам и трупам капиталеЦ. Ето че дойде времето да поизтегля малко от акаунта си и изненадата ми беше огромна след като три пъти инстата ми върнаха превода към Скрил....говорих с колега от форума и той ми каза че имало някакви проблеми между тези дружества. Бихте ли ме посъветвали изпробван начин за теглене на пари от бонусарката??? Успешна търговия на всичкото трейдър
![]()
звездоброец (29-01-2019), borkooo_pz (29-01-2019), Нерегистриран (1), kypa (30-01-2019), REDA (30-01-2019)