Много малка част от трейдърите губят и Аз не съм от тях!
Съотношението е пропорционално между губещи и печеливши.
Малка част печелят и Аз съм един оттях!
Звездоброецо, само ти губиш! Стегни се и спри да излагаш форума!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mateev (24-08-2018), borkooo_pz (24-08-2018), kypa (24-08-2018), звездоброец (24-08-2018), lyubo (25-08-2018)
Аз съм по-скромен в това отношение, усетих накъде отиват нещата още след първите акаунт, който беше само 1000лвТова ми е дроудауна общо взето от трейдинг, но какъвто и да е размера на първия акаунт все е изчезнал...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (24-08-2018), lyubo (24-08-2018), kypa (24-08-2018), звездоброец (24-08-2018)
Долари беше, при това по него време, когато долара струваше над 2 лева. По други бизнеси съм губил доста по-големи суми (над милион) но това явно не се брои в този форум.
Важни според мене са не загубите, без които не може, а печалбите, които трябва да са повече от загубите. Те това аз го наричам ПМО, но не само в трейдинга, а в целия живот.
Според мене загубите са полезни. Те карат хората да кацнат на земята, да стегнат коланите и да преосмислят допуснатите грешки, а след това отново с рогата напред, но вече с нов акъл.
borkooo_pz (24-08-2018), lyubo (24-08-2018), kypa (24-08-2018), звездоброец (24-08-2018)
И аз мисля ,че няма трейдъри да не са занимавали сметки ,и аз първата я утроих само за няма и месец и ...хоп,е бяха останали едни 75$ ,но от 3 К
![]()
А ,сина затри една почти идентично ,но ме е срам да напиша сумата .Беше изтеглил неговите ,а и отгоре ,но ......важно е че е занулил
lyubo (24-08-2018), minkov (24-08-2018), kypa (24-08-2018), звездоброец (24-08-2018)
borkooo_pz (24-08-2018), minkov (24-08-2018), kypa (24-08-2018), звездоброец (24-08-2018)
За него ,и тук беше започнал разни регистрации във форуми ,и като взеха да ми звъннат, кошмар![]()
minkov (24-08-2018), kypa (24-08-2018), звездоброец (24-08-2018), lyubo (25-08-2018)
При мене единия емайл дет ползвах за бонуксни регистрации преди години все още получава по 50-100 писъмца всеки месец. По телефонот сякаш не са звънели толкоз много.
Те затова трябва само Бонукс да се търгува докато свикнем да печелим, че и малко след това даже, ама тука народа се прави на отворен и се натиска да депозира.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (24-08-2018), minkov (24-08-2018), lyubo (25-08-2018)
Е то бонуксите дето ги дават не се броят.При мене единия емайл дет ползвах за бонуксни регистрации преди години все още получава по 50-100 писъмца всеки месец. По телефонот сякаш не са звънели толкоз много.
Те затова трябва само Бонукс да се търгува докато свикнем да печелим, че и малко след това даже, ама тука народа се прави на отворен и се натиска да депозира.
Аз като си помисля в началото колко бонуси съм опукал до нулата.
Абе мисля, че почти няма брокер дет да даваше бонбонукс и аз да не съм го пробвал. ама това беше до преди 3-4 години.
После даже спрях да чета офертите за бонукси.
звездоброец (24-08-2018), kypa (24-08-2018), lyubo (25-08-2018)
Аз втория-третия месец след регистрирането ми у Форумът други Бонукс почти не съм вземал. Чат пат преглеждам интернетот за някакви по-изключителни оферти де, ако се сетя.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
То горе-долу и аз кога се регистрирах във форума спрях да се занимавам с всякакви други бонуси и зарибявки