Здравейте всички.
Искам да напиша прогноза за еврото, ще разгледам ситуацията в рамките на деня.
Що се отнася до търговията в рамките на деня, днес се развива интересна ситуация. Сега, всъщност, цената се притиска между слабите местни нива - подкрепата от 1.1556 (1.1550) и съпротивата от 1.1610. В момента цената тества долната подкрепа. Мисля, че при откриването на самата европейска сесия, ще се опитаме да преминем към най-голямата съпротива. Обхватът на флата е 54 точки - идеален за понеделник.
Между другото, реших да "зареждя" малко покупките си и стопа ще бъде поставен на 1.1500, а печалбата ... ми няма да кажа. Насочвам се към 18-тата фигура, но все още не мога да мина по-високо от 17.
Като цяло, днес би било за предпочитане да се пробие нивото от 1.1610 и да достигнем 1.1630, след това ще се потвърди севера, най-малко до зоната на несигурност от 1.1650. Днес не очаквам над 1,1630. И според новините седмицата ще бъде спокойна, което означава, че най-вероятно ще има нещо интересно. Обикновено, когато излизат новините, пазарът е ужасен, тази седмица няма да има значителни новини, така че очакваме активност.
Няма нищо в полза на юга, но ако отидем под 1.1556 или 1.1550 днес, тогава ще има всички шансове да достигнем 1.1490-1.1510 в рамките на деня. Сега цената се движи около подкрепата. Сега би било хубаво да включите M15 и да отидете в центъра на канала по време на европейската сесия.
Ето какво мисля за еврото. Така че, ви пожелавам успешна търговия!