30 пипса прибрах днес от късите на еврото, пак бива, но ми се струва, че утре вече ще стане ясно дали пробива на триъгълника е бил фалшив.![]()
30 пипса прибрах днес от късите на еврото, пак бива, но ми се струва, че утре вече ще стане ясно дали пробива на триъгълника е бил фалшив.![]()
Здравейте всички.
Виждам, че ситуацията се развива в полза на мечките, тъй като заради малките аукциони цената намалява бавно, но със сигурност. Мисля, че за този инструмент ще продължим бавно да намалява до новините на FOMC и в момента на публикацията и пресконференцията те могат да направят провокативно движение под нивото на подкрепа от 1.16208, да 'премажат' стопа там, да превземат цялата ликвидност и да отидат в северна посока.
На H4 виждам, че се движим от горната граница на триъгълника и логично ще отидем да тестваме долната граница. Все още не е ясно дали ще оставим тази цифра за днес, тъй като отнема време. Възможно е поради днешното решение на Федералната резервна система на Америка нещо да се промени. Все пак това е сериозен драйв за всички новини. Също така искам да отбележа, че според четири-часовата периодна, равнището на 1.1744 все още е твърдо, цената вече е направила няколко опита да пробие, но те не бяха много успешни. Максималното бяха фалшивите пробиви с няколко точки.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (02-08-2018)
Здравейте всички! В рамките на деня, забелязах сигнал за изтегляне, но все още не е потвърден. Така че продавам от цели от 1.1625 и 1.1600, чакайки обръщане на южната тенденция и пробив на ниво 1.1667. Планът ми за днес е да отида на юг, докато цената достигне 1.1625 и 1.1600 нива. Когато нивото на 1.1667 бъде пробито, ще затворя сделките си за продажба и отворените сделки за купуване с цели 1.1690 и 1.1710. Ако възходящата тенденция бъде пробита, нивото от 1.1690 ще бъде много важно. Пробивът на това ниво ще обърне тенденцията не само в рамките на деня, а дори и за няколко дни. Цената е в тесен диапазон. Това е много рисков момент, когато всяко най-малко движение в една посока може да обърне тенденцията, която ще бъде неопределена.
И сега нека да видим кои са ключовите нива за днес. Горната граница на диапазона за търговия е 1,1840, а долната граница е 1,1600. Цената е в този диапазон от дълго време. Нивото, при което тенденцията ще бъде потвърдена, е 1.1664. Интересното е, че вече сме под това ниво, но трябва да се проведе по време на европейската сесия. Тенденцията на нарастване ще бъде потвърдена, ако цената пробие 1.1699.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все още съм бича за EURUSD, но цената постепенно намалява. Целта ми надолу се измести от 1,1600 на 1,1590. На тези нива е вероятно да се получи отстъпление. На американската сесия ще видим докъде може да доведе това изтегляне. Освен това, то може да бъде решаващ момент за биковете. Но мисля, че възходящата тенденция ще отслабне. Новите южните цели са 1.1470 и 1.13.
![]()
borkooo_pz (02-08-2018), kypa (02-08-2018)
Би трябвало долара да пробие вече рейнджа и еврото да не може да го върне обратно.
Marin (06-08-2018), Нерегистриран (1)
borkooo_pz (03-08-2018), Marin (06-08-2018)