Сега ставам и виждам, че поръчката ми е изпълнена дълги от 1220.
п.п. НЕ е ДЕМО
https://www.youtube.com/watch?v=TDP8g6UjuZ4
п.п. НЕ е ДЕМО
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3)
Аз си мисля, че 1200 няма да издържи дълго време![]()
Нерегистриран (7)
Язе на 1220 не можах да си харесам входец, сега си мисля за някакво късо за към 1209 примерно. Ама не е тръгнало още, няма входецъ.
Клип с военен парад включващ Шойгу да се кръсти на фона на еврейска музика малко става криворазбраната руска цивилизация.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нерегистриран (1)
Да разбираме ли че вече не купуваш агресивно злато , след като влизаш с минимален обем
п.п. НЕ е ДЕМО
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Блъскай дълги с цел 1350-1370
п.п. Човек с оръжие-сериозен човек
Клипа символизира, че говоря сериозно![]()
Нерегистриран (2)
Нерегистриран (3)
Добър ден на златарската колегия преди американско гледам пак сме там къде бяхме вчера. Днес слабички движенията като за последен ден от месеца.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (31-07-2018)
Мале каква символика само се наблюдава у таз тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейй ще ме разсипе от смях то'а
Егати обира се получи на 30 минутната ...![]()
minkov (31-07-2018), Нерегистриран (7)
Е то не само при златото се получи това, аз на евро/долар имах къси и сериозно обмислях да ги затварям, после обаче тръгнаха...
Покрай долара и златото падна. Въпреки по-лошите данни доларчето поскъпна.
Обаче тази подкрепа при $1211 остава.
Рейнджът е между $1235 и $1211 за момента и очаквам и другия месец да се запази така. Пробив нагоре е много малко вероятен.