При златото прогнозата ми се оказа вярна, спадна цената дори и под $1250. Мисля си, че евентуално може корекция да следва. Възходяща! Да се внимава с късите!
Дискусия за предходен период: Търговия за месец юни 2018
При златото прогнозата ми се оказа вярна, спадна цената дори и под $1250. Мисля си, че евентуално може корекция да следва. Възходяща! Да се внимава с късите!
Дискусия за предходен период: Търговия за месец юни 2018
Май не е готово дъното още, само започна да набива спирачки.
Все пак края на месец/тримесечи/полугодие може и да си каже думата и да обърнем таз седмица.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (02-07-2018)
Ще видим, засега съм си обозначил дъното при $1245, ако го пробие към $1235 отиваме.
Но си е време доларчето да поскъпне, което означава и глътка въздух за златото.
kypa (02-07-2018)
Пет кинта останаха до декемврийското дъно, кой знай колко цаца има за отръскване там, надали ще отърват възможността.
А на седмична началото на юни прилича малко на вътререйджово начало на импулс, т.е. да трябва да ходим 10-20 кинта под 1200 евентуално може би.
privelege (02-07-2018), звездоброец (03-07-2018)
Добро утро колеги
Искам да припомня тук в тази тема на Пабло
Които купуваше агресивно златю , държи ли ги още позициите ?
Много добре си спомням че съм го предупредил
Че очаквам още да пада , ама той си знае![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-07-2018), звездоброец (03-07-2018)
Пабло търгува по своя схема която не е никак сложна
Купуваш по тренда при корекция
Текущите нива са под 1240 и чакам сигнал за нови добавки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-07-2018), Нерегистриран (5), звездоброец (03-07-2018)
Тренда надоле сега, май месец някъде обърна. На седмична малко прилича на някакъв вид възходящ рейдж, ама от юни месец и за там е под въпрос.
pablo (03-07-2018), звездоброец (03-07-2018)
kypa (03-07-2018), звездоброец (03-07-2018)
Така е наистина, обаче на тоз всевишния тренд много време му отиват курекциите, някой път десетилетия. А междувременно по-малките фреймове си вървят.
То не е много трендова структура това дето се случва последните месеци наистина, ама все пак си сочи надоле.
звездоброец (03-07-2018), Spekulanta (03-07-2018), pablo (03-07-2018), Нерегистриран (1)
не се лъжете да купувате.. дъно няма.. тука първа подкрепа 1100, после 1000 и 800..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (03-07-2018), kypa (03-07-2018), pablo (03-07-2018)