Що типичния пар екселанс балкански субект, при който всичко накрая опира до - Ти, мен уважавЪш ли мЪ или не ?
Що типичния пар екселанс балкански субект, при който всичко накрая опира до - Ти, мен уважавЪш ли мЪ или не ?
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Следващия път, когато загубиш много пари, се сети за "надутия пуяк", че май е казвал истината и се е опитвал да те предпази. Хайде със здраве и късмет с търговията, че ще ти трябва ....
Аз моята мисия вече си я изпълних, като казах истината. С това съвеста ми се изчисти, и от тука нататък вече нека всеки сам да си взема решенията, и сам да си носи последиците - добри или лоши. В тази тема повече няма да се меся, но не обещавам за други теми, ако и там се започне нещо подобно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (19-07-2018), lyubo (20-07-2018), kypa (20-07-2018)
Изплю камъчето. Човека имал нечиста съвест и дошъл да търси индулгенции от "простолюдието". Дааам. Ние сме бедни, но с чисти съвести, защото е ясно че в България няма как да забогатееш ако не си крадец, мошеник, лъжец, ако не лижеш задници и т.н. Къш, къш птицо проклета...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сложил си името Матеев, но това нищо не значи. Утре някой може да се появи с никнейм Сорос или Бъфет. Държанието ти е странно. Аз ако бях на твоя хал сега щях да си вея мартинките я в Испания, я в Дубай или по екзотичните острови. Бъди сигурен, че дори нямаше да се интересувам от форекси, форуми и бла бла.Ще изкачвам по един хълм на ден за по-добро здраве и толкова.
Марине ,това е мисленето на бедняка !! Пишеш " ако имах пари ...щях да съм там ,и там !!!! А в една друга тема ,твърдеше ,че спечелилите пари ги губят от некадърност ,защото се отдавали на скъпи покупки ,и ........" И сега пишеш ,че ще си " живееш из някакви си острови ,държави ..... !!! И ...... !!
Споменаваш Сорос,Бъфет ,на колко години са те ??!!
А да си прочел някъде ,че са спрели да работят ?
Не ,те мислят постоянно ,как да изкарват повече ,и повече пари .
=====================
Ми пък ние кака Новак си я уважавЪш още от време ехеее..... още оно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Темата се превърна в конфликт между бедни и богати. Богатите имат самочувствие, което е нормално, а бедните имат в изобилие неприкрита завист и злоба към по-успелите от тях. И ако самочувствието не е кой знае колко лоша черта, то зависта и злобата са сред най-долните човешки недостатъци. А от тях до престъпленията има само една крачка, и Марин вече показа, че е готов да я направи със заканите си за саморазправа, ако ме срещне. Това вече не е мисленето на беден човек, това е мисленето на ПРЕСТЪПНИК със сбъркана психика.
Признавам си, че имам самочувствие, и то се дължи не само на парите, но и на многото знания, които имам в някои области от човешкото познание. Явно обичам и да се хваля, но това го прави и всеки един друг човек. Тези две "лоши" качества обаче не са достатъчно основание за ДИВАТА ЗЛОБА, с която някои хора започнаха да ме нападат. Заслепени от собствената си завист и злоба тези хора прекрачиха всякакви разумни граници и демонстрираха липса на каквото и да било възпитание или морал.
Посочете който и да било мой постинг, в който съм обидил незаслужено или несправедливо някакъв конкретен човек, и аз съм готов да му се извиня публично. Не смятам за обидни обаче мои изказвания, в които се цитира ГОЛАТА ИСТИНА. Например не е обида, ако на дебел човек му кажеш, че е дебел. Това е просто липса на тактичност в диалога, която за съжаление масово се демонстрира едва ли не от всеки един човек, в това число и от мене.
Последна редакция от Mateev : 20-07-2018 на 08:01
borkooo_pz (20-07-2018), lyubo (20-07-2018), kypa (20-07-2018)
Той тук е все известен сбърканяк - въпросния ник !Темата се превърна в конфликт между бедни и богати.
... до престъпленията има само една крачка, и Марин вече показа, че е готов да я направи със заканите си за саморазправа, ако ме срещне. Това вече не е мисленето на беден човек, това е мисленето на ПРЕСТЪПНИК със сбъркана психика.
дори се обяви за Циганин за да си предаде някаква тежест или пък стойностпредставяш ли си го до къде е стигнал ? да си мечтае да е мангалче, но не и това което е всъщност.
може би е защото ще му купят жена![]()
![]()
borkooo_pz (20-07-2018), Mateev (20-07-2018), kypa (20-07-2018)
Чакай те да се събуди ..... колко клетви ще има
Ще ни кара " по домова книга ""
Ооо самочувствието и аз си го имам....
В изобилие даже...
Интересното обаче е...на какво ли се дължи???![]()
borkooo_pz (20-07-2018), lyubo (20-07-2018), Mateev (20-07-2018), kypa (20-07-2018)
Оооо самочувствието и аз си го имам...В изобилие даже...
Интересното обаче е.... на какво ли се дължи???![]()
borkooo_pz (20-07-2018), Mateev (20-07-2018), kypa (20-07-2018)