Не беше ли ти, който започна с обидите?
И отговори на въпроса ако обичаш. Що за учител ще си ако собствените ти теории не носят пари?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Marin (19-07-2018)
Собствените ми теории ме направиха богат. Опитвам се да ви помогна и вие да забогатеете, но народът е казал, че насила хубост не става.
ПП: По въпроса с обиждането провери назад, за да си припомниш кой наистина първи започна (постинг №38). Много мразя хора, които НАГЛО ЛЪЖАТ, а после се правят на света вода ненапита.
Последна редакция от Mateev : 19-07-2018 на 18:54
borkooo_pz (19-07-2018), kypa (20-07-2018)
Пак увърташ! Това е форум за трейдинг. Кажи от трейдинг дали си изкарал пари? Не ни пробутвай мегаломански глупости![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (19-07-2018), kypa (20-07-2018)
Лично аз не разбрах с какво по-добри и по-малко смешни са параметрите на автоматизираните системи пред МА-то?
Novak (19-07-2018)
kypa (20-07-2018)
Айде бе толкова ли нямате един кадърен програмист да оправи тия кирливи 50 символа,писах писах по въпроса на Емо и накрая дядовия,сори емо ама няма да го пиша пак ,може би утре.
hanuman (19-07-2018), Нерегистриран (3)
Твоето държание е грубо и обидно. Гледаш хората отгоре все едно са ти роби. Това е обидно и ние сме хора с достойнство и няма да търпим подобен произвол. Моля админите да разкарат тоя надут пуяк от тука.Собствените ми теории ме направиха богат. Опитвам се да ви помогна и вие да забогатеете, но народът е казал, че насила хубост не става.
ПП: По въпроса с обиждането провери назад, за да си припомниш кой наистина първи започна (постинг №38). Много мразя хора, които НАГЛО ЛЪЖАТ, а после се правят на света вода ненапита.
И се моли пътищата ни да не се пресичат, защото .......нека бъде изненада...неприятна.![]()
emoyambol (19-07-2018)
Е, не написах сума ти неща за средните и ми излязоха 50 те символа.
Ама и аз не разбрах, що това пенене матеево
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не се занимавайте с изкукуригалия Матеев бре
Това псевдопрограмистче има запазени някакви връзки с брокерите, или поне с хората работещи за брокерите и ни пробутва тука брокерски идеи, все едно са негови
Но идеите полезни за брокерите, почти винаги са вредни за тредърите
Ето защо и онзи който му се върже на простотиите рискува да изгуби пари
Аз от както съм го напъхал в игнора много съм добре
Що се отнася до средните Аз предпочитам по гладката SMA
По принцип цената се привлича от средната линия ,но в определини граници и условия
Любимия ми вход за покупка е когато цената е под средната линия а тя самата се движи нагоре и за продажба обратното цената е над среднта а посоката на средната е надоло
Винаги слагайте стоп при тези сетъпи защото " врагът" /брокерите/ е хитър и коварен
Както казва Хепи:
Който го може си го може![]()
Последна редакция от saxsten : 19-07-2018 на 22:27
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
emoyambol (19-07-2018), Marin (19-07-2018), nikolay_diankov_1982 (19-07-2018), Happy68 (21-07-2018)