Яз съм си занемарил блога, нещо........експерт съм значи по форайт ексчейндж маркета значи....!!!......................
Яз съм си занемарил блога, нещо........експерт съм значи по форайт ексчейндж маркета значи....!!!......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (09-07-2018)
Министерството на финансите на Руската федерация предвижда бюджетен излишък от 1,8% за 2019 година
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/rusk...ws_683888.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
borkooo_pz (09-07-2018)
На последния книжен панаир до НДК, творбите на Иво Инджев се намираха в кошницата за книги с намаления, нещо за едно левче, ако не се лъжа. Но на мен ми се досвидя, честно казано. Явно не се търси прекалено този автор. Но важно е че го издават...Иво Инджев не може да се справи с демократичните промени. След демокрацията не може никъде да си намери място и стана блогър, коментатор в интерес на този, който плаща.
Всеки може да издаде книга, не е кой знае какви пари, за да трупа сиви на експерт по някакви въпроси. Той даже е доста назад в издаването от други от неговата порода.
А по тия въпроси книгите обичайно се финансират от някое НПО. Един от първенците в тая сфера е вечния гладник Едвин.
А по въпроса за фактите история не се пише с подборка на факти обслужващи конкретна политическа пропаганда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), borkooo_pz (09-07-2018)
Ами да почват да санират като БойкоМинистерството на финансите на Руската федерация предвижда бюджетен излишък от 1,8% за 2019 година
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/rusk...ws_683888.html
© Actualno.com
Извинете говоря глупости забравих че цената
на парното и газа са почти без пари спрямо ЕС
pablo (09-07-2018), borkooo_pz (09-07-2018), Нерегистриран (10), baba_qga (18-11-2018), fox (19-11-2018)
"Аптекарка в Русия надупчила всички кондоми, които продала на чужди фенове"
"Според думите ѝ 62-годишната Людмила е правила това, за да подобри генофонда на Русия, съобщава "Спорт Експрес"."
"Вие виждали ли сте нашите пияници? А видяхте ли какви момчета са дошли тук? Един от друг по-красиви! Стройни, атлетични, нека споделят с нас генетичния си фонд. На тях им е само за удоволствието, но ние мислим за следващото поколение. Сега те ще търчат по-малко, с дете е трудно да се прави. Те ще бъдат прилични момичета, а не като сега - един позор", обясни действията си аптекарката."
https://www.sportlive.bg/view/Apteka...tm_medium=push
За протокола този генетичен материал е нещо съвършено в очите на любителите на Путина и Русия![]()
borkooo_pz (09-07-2018), Bibco (09-07-2018), Нерегистриран (2)
Дано Живко ти ползваш не пробит презерватив и твоя генетичен материал не се пръска в България. Върви подобрявай други страни в Европа макар че вече доста талибани и бежанци ги облагородяват и подобряват, но ти ще си върха на черешката.
Краси дал съм твоя телефон на тая уроспия Людмила
че аз и историка не можахме да излезем на глава с нея
що се отнася до кондомите той имал почти пълна
кутия която ще му стегне до края на сексуалния живот
borkooo_pz (09-07-2018), Нерегистриран (11), baba_qga (18-11-2018), fox (19-11-2018)
borkooo_pz (09-07-2018)
Е те това с пробитите капути направо ме тръшна на земята...
На тая лелка Путин требе медал да и даде![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
jivko78 (10-07-2018)