Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Увеличението предимно от там насам, ние плащаме, а тяхната икономика работи. Дано поне откъм туризъм да го докарат нашите, китайски туристи да идват да връщат парите дето сме им дали. И нашенската икономика малко да поработи.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Автор на тази книга е Иво Инджев!!!http://ciela.bg/books/book/izmamata-san-stefano/2820
Това може да е интересно за спорещите по въпроса
Въпросния не е историк и може да пише каквото му нареди Сорос...
Въпросния Иво Инджев случайно да е историк![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако се извадят фактите и се порови малко за пълния контекст, в който са се случили със сигурност има какво да се научи от книгата. "Анализа" на въпросните извършен от И. И. вероятно наистина е по-добре да се пропусне обаче.
Които жела може да я чете спор няма но е хубаво да се разглежда като фантастика не като исторически прочит защото не ми е известно автора да е историк.
И да беше разлика няма кой знае каква. Точно заради "историци" се налага да четем дивотии като на И. И. докато разберем какво наистина се е случило.
Въпреки всички писания и тълкувания на събитията, защо заобикаляме факта, че по време на Временното руско управление са поставени основите на една бъдеща, просперираща държава. Приети са голям брой нормативни актове(временни правила), за устройството на войската, училищата, съдилищата, полицията, медицинските управления и пощенското дело. Въвежда се задължително първоначално образование, задължителна военна служба за мъжете между 20 и 30 години, основана е Българската народна банка, за официален език е определен българския. Приета е и Търновската конституция. И са приложени най добрите практики от Европа, а не от Русия. Само факти!
Не се налага,никой не е длъжен да я чете,и аз не съм я чел,просто забелязах заглавието че е по често дискутирана тема във форума при това дискутирана също от не историци.Просто книгите са ми слабост и често съм в някоя книжарница също и в замундата спиралата,или в някой руски торент да разглеждам книгите и тая като я видях си рекох да ви я покажа.![]()
kypa (08-07-2018)
Таз книга и аз не съм я чел, имах предвид като цяло джурнализъма на И. И. през годините. Наистина споменава интересни факти дето не успяват да намерят място в официалната история. Проблема става като започне да "разсъждава" върху тях.
И не е единствен, много други знайни и незнайни има като него. Фактите трябва да се знаят обаче. Искаме, не искаме - трябва да ги четем от време на време.
Иво Инджев не може да се справи с демократичните промени. След демокрацията не може никъде да си намери място и стана блогър, коментатор в интерес на този, който плаща.
Всеки може да издаде книга, не е кой знае какви пари, за да трупа сиви на експерт по някакви въпроси. Той даже е доста назад в издаването от други от неговата порода.
А по тия въпроси книгите обичайно се финансират от някое НПО. Един от първенците в тая сфера е вечния гладник Едвин.
А по въпроса за фактите история не се пише с подборка на факти обслужващи конкретна политическа пропаганда
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark