У хашфлеърь изчерпахме абонаменть![]()
HashCoins SHA-256
Limited stock
У хашфлеърь изчерпахме абонаменть![]()
HashCoins SHA-256
Limited stock
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За сега ме устройва, особено когато има висока вола1.2% - 1.4% връщанка плащат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изглежда не си наясно как всъщност работи самия механизъм с транзакциите, затова ще го обясня накратко:
1. Всеки човек ДОБРОВОЛНО сам си решава дали ще даде някаква такса за превода си или не.
2. Дори и безплатните преводи се нареждат на опашката, и миньорите са длъжни да ги включат в поредния блок, ако няма други по-скъпи транзакции.
3. Миньорите имат едно единствено право - да подбират кои точно транзакции да включат в следващия блок.
4. И ако кукувица не им е изпила акъла, близко е до ума, че те ще включат най-скъпите транзакции. Така се получава и на практика.
5. Ако самите миньори си гледат личния интерес, то тогава опашката ще се изпразва не в реда, в който постъпват нови транзакции, а в реда от най-скъпите транзакции към най-евтините.
Ако някой нафлуди много безплатни транзакции в опашката, най-много да постигне задръстване на буферите на Mempool-овете на всички миньори. При детектиране на такова задръстване се трият НАЙ-ЕВТИНИТЕ транзакции - тоест транзакциите на сами флоодер. Тоест биткойн технологията няма да пострада - ще пострада самия флоодер, защото все пак част от транзакциите ще му се изпълнят, и той ще загуби таксите за тях, колкото и да са малки те.
Има и още нещо - границата, по която се разпознава една транзакция дали е безплатна или не, е 1 сатоши на байт. Всички, които са платили под 1 сатоши на байт, ги третират като безплатни транзакции, въпреки че в тях може да има заложени такси от по 100-200 сатошита на транзакция. В биткойн системата тези безплатни транзакции имат лимитирано място вътре в блока. Не го знам точно колко е, но е по-малко от 10%. Тоест дори и блока да е празен, в неговото пространство не може да има повече от 10% безплатни транзакции. Това също обезсмисля флудването, защото флудера ще похарчи пари, а няма да постигне кой знае какъв забележим ефект.
kypa (24-12-2017), Нерегистриран (12)
Изглежда, не разбра какво се зачудихррррррррррррррррррррррррр р
kypa (24-12-2017)
Матеев, колко ток харчи тази техника на месец?
Вчера и днеска доста проучвах на какво се дължи тази корекция...Може би корекцията се дължи на това как ЕС ще подходи към криптовалутите и паниката на инвеститорите. Затова се отразява на всички 1300 криптовалути по един и същи начин. След декември ще разберем дали регулациите ще са много тежки...
kypa (24-12-2017), Нерегистриран (1)
Нещо си се объркал ......
Първо ме уплаши и веднага отидох да пробвам дали мога да си купя още HashRate. Ами получи се .......
Тоест току що си купих още 3 TH/s по 220$ парчето ......
Единствената разлика е, че първия един терахаш си го купих за цена 150$ на 17 декември. На другия ден вдигнаха цената на 220$ на терахаш и от тогава си стои такава. Определено щом вдигат цената, значи мощностите им са пред изчерпване, но все още приемат нови контракти. Също така все още е валидна функцията за реинвестиране - тоест ежедневната печалба вместо да ти я изпращат, автоматично с нея се купува нов HashRate. Аз съм си я включил тази функция.
ПП: Между другото днес в 14:50 също си купувах някакъв HashRate и номера на контракта ми е 6255184. Сега в 19:11 купих пак, и номера на контракта е 6259827. Тоест за няма 5 часа са продадени повече от 6 000 контракта. Тоест тези пичове продават по повече от 1000 контракта на час. Голяма лудница, нали .....
Последна редакция от Mateev : 23-12-2017 на 21:25
Skp (23-12-2017), nikolay_diankov_1982 (24-12-2017), kypa (24-12-2017), Нерегистриран (4)
Матеев, и китайски ли си научил. Че на останалите така им звучиш.Нещо си се объркал ......
Първо ме уплаши и веднага отидох да пробвам дали мога да си купя още HashRate. Ами получи се .......
Тоест току що си купих още 3 TH/s по 220$ парчето ......
Единствената разлика е, че първия един терахаш си го купих за цена 150$ на 17 декември. На другия ден вдигнаха цената на 220$ на терахаш и от тогава си стои такава. Определено щом вдигат цената, значи мощностите им са пред изчерпване, но все още приемат нови контракти. Също така все още е валидна функцията за реинвестиране - тоест ежедневната печалба вместо да ти я изпращат, автоматично с нея се купува нов HashRate. Аз съм си я включил тази функция.
ПП: Между другото днес в 14:50 също си купувах някакъв HashRate и номера на контракта ми е 6255184. Сега в 19:11 купих пак, и номера на контракта е 6259827. Тоест за няма 5 часа са продадени повече от 6 000 контракта. Тоест тези пичове продават по повече от 1000 контракта на час. Голяма лудница, нали .....
Особено на тези, които не приемат криптовалутите, и носят торбите на бабите от панелния блок.![]()
kypa (24-12-2017), Нерегистриран (5)
За който все още не е разбрал - има 2 начина за копаене на биткойни. Единия начин е да си купите копачка на 4 пъти по-висока цена от тази на производителя, а другия - да си наемете такава копачка с договор за 1 година. Аз използвам и двата начина. Това с наемането на копачки носи по-малко пари и е много по-рисково, защото фирмата може да те излъже, но от друга страна е много по-евтино и става от сега за след 1 час. В същото време купуването на физическа копачка за нормална цена е направо МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА. Плащаш скъпо, чакаш дълго, и пак носиш риск от измама.
JIn (23-12-2017), nikolay_diankov_1982 (24-12-2017), kypa (24-12-2017)
kypa (24-12-2017), Нерегистриран (3)