Стига го бутахте нагоре уе, камето и то иска да се включи в групичката ви....Туй с личните карти и селфитата се прави щот да са анонимни транзакциите.![]()
КолЮ, мерси за пожеланието, ама 10 000 не стигат, язе 50 Догекойна и половина имам.За милионер в левове по КУРсо за деня трябват 1 000 000 / 1,62 / 50,5 = 12 222,45.
Което пак не е зле де, още само 12 222,44 дойлара трябва да качи и сме готови.
Тоз на Рипъла днеска почнали да му пишат биографията у Зверохеджа. А африканските държави почват да ги натискат за резерви в криптовалути.Макар че и Tron не е лош, все още е евтин..
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе, тез от инстата съвсем я подкараха напряко. Без никакво предупреждениеспреда от 8000 на 15000, вече окончателно затворих всичко и спирам търговията с крипто. Явно и те не искат да се търгува.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А стига бе,сега го погледнах,аз само графиката му гледам,че май вече тръгна пак нагоре,ама като не го барам спреда не го поглеждам.На дневна би могло да се търгува,но няма да я бъде,да си ги държат.
То 150 долара спреда на един лот, а на дневна хубаво да го търгуваш, ама там много дългосрочно и ако си със суапова сметка пак не излиза далаверата
nikolay_diankov_1982 (05-01-2018), hanuman (05-01-2018), kypa (06-01-2018)
Абе като я видя тази тема най- отгоре и не знам какво ми става. Много е ясно, че никой не обича чак такава волатилност. Просто се чудя защо ги пуснаха тези криптовалути да се търгуват във форекс брокетата. Има си борси за валута ходи и си джиткай там. Лично аз никога не бих търгувал такова нещо. Само поглеждам графиката да видя каква е цената на Биткойн не за друго ами сметката ми е биткойни и всички печалби и загуби ми се преизчисляват в биткойни и така орентировъчно гледам цената. Убиийме с тези спредове и суапи лично аз не бих пуснал и една сделчица.
Битхойна още малко и за късо ще стане. Спреда вярно 150 лефа обаче.
Инстата сигурно бая сме ги оскубали на последните движения, че да го вдигнат тъй рязко.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Мисля, че до 12-15 ще падне и после яко нагоре. Ако имам някакъв бонус ще го издумкам на дълги. Поне 1/4 от сметката и няма да се занимавам повече с бонусарката
kypa (06-01-2018)
Яко, яко - колко да е яко, докато не заредят фютчерсите както трябва сигурно и 20 000 няма да видим. Сега засега за 100-тина мильона има отворени само, поне няколко процента от целия обем да стигнат.
Язе си мисля, че голямото поНпане приключи за битхойна вече, сега следват безкрайните рейджове. Масивни ъпове по други криптовалути трбва да се търсят.
Засега не го виждам като за късо,просто малко корекцийка на вчерашния ден и пак очаквам да тръгне нагоре,не че ще го търгувам де.
17 и половина - 18 трябва да е късото, ама общо взето рейджовица и всеки връх е предпоследен.
Ако качи днеска язе може да туря късо, че до понеделника да излезе колкото излезе. Ама съвсем минималистичен обем щото тез 150 доляра въобще не ми харесват.
borkooo_pz (06-01-2018), minkov (06-01-2018), Нерегистриран (4)