брех тоз биткойн
залог от 1млн долара че до 1 година биткойна ще струва 50 000 долара
бе нека падне тогаз ше го мисля
брех тоз биткойн
залог от 1млн долара че до 1 година биткойна ще струва 50 000 долара
бе нека падне тогаз ше го мисля
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (23-12-2017), Нерегистриран (1)
някаква разпродажба за която нямам обяснени.. реших да се включа с късо от 11 800
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (23-12-2017)
За първи път има такава голяма корекция без ясна причина. Цената на транзакциите е близо до 30-те долара отдавна. Проблемът е, че непрекъснато се увеличава, а това прави биткойна все по-мъртъв и безполезен. Форковете му просто увеличиха размера на блока, но това създава друг проблем, размерът на фулнодовете става все по-голям и съответно страда децентрализацията. Аз лично не бих се наел да купувам сега. Много е мътна водата, а мина времето в което хората вярваха силно в биткойна. Вече всички ги е страх от балона и да не им гръмнат инвестициитеБрей, аз добре си затворих дългата на малък профит, че сега поглеждам и цената ударила $12,500. Мисля пак да купувам, ако падне още малко.
Обаче прочетох новината от Варчев, че транзакционните разходи скочили твърде много, което означава, че транзакциите ще намалеят.
Подкрепят Матеев, според мен е време да се обмисли покупка на криптовалута.
Аз преди няколко години дори бях обмислял идея за биткойн ферма, докато има европейски проекти да използвам възможността, но тогава цената беше твърде ниска и инвестицията се изплащаше за 7-8 години, та се отказах. Сега дори при цена от $10,000 е сравнително по-добре.
Колкото до времето за обработка на транзакциите, да, най-вероятно ще има известно пренасочване на капитал към криптовалути с по-кратко време за обработване на транзакциите. При етериума не знам как стоят нещата, но и там има компании, които го използват за прехвърляне на капитали през границите.
Последна редакция от JIn : 22-12-2017 на 16:19
звездоброец (22-12-2017), privelege (22-12-2017), kypa (23-12-2017)
Е за да ти мине операцията бързо вече искат по иляда дойлерапознай ако е преброяване на дивите зайци... всичкото хем подплашено хем дало пари за да си продаде де що има и после само да гледат и чакат отново да падне за да купят по-евтино
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
AngelMen (22-12-2017), звездоброец (22-12-2017), kypa (23-12-2017)
точно на това се надявам.. наистина няма новина, но паниката би трябвало да засили цената надолу..Много е мътна водата, а мина времето в което хората вярваха силно в биткойна. Вече всички ги е страх от балона и да не им гръмнат инвестициите
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
затворено на 11 240.. цената почна да обръща.. пак не лош трейд се получи за 15 мин..
слухове, че Бил Акман купува.. дали пък не стана време за покупка....
Разбира се, че не е лош. Аз на 11.600 купих и на 12074 ми удари плаващия стоп, добра печалба изкарах. Върна малко и съм с нова дълга от 11827, стопът ми е на 11.329, да видим дали ще се получи и тази дълга. Обемът обаче го редуцирах тройно.затворено на 11 240.. цената почна да обръща.. пак не лош трейд се получи за 15 мин..
Новина има, и Уол Стрийт се включва в трейдинга към юни догодина. Защо така се реагира с рекорден спад незнам, дали заради H&S? Около 14,000 си изпълни таргета, обаче явно някой реши, че е по-добре да продава всичко докато е време![]()
AngelMen (22-12-2017), звездоброец (22-12-2017), kypa (23-12-2017)
privelege (22-12-2017), звездоброец (22-12-2017), kypa (23-12-2017)