• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • InstaForex - бонус сметки и тегления ! Част 32

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: InstaForex - бонус сметки и тегления ! Част 32

Затворена тема
    Страница 250 от 532 ПървиПърви Предишно ... 150 200 240 248 249 250 251 252 260 300 350 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 2 491 до 2 500 от общо 5315
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 18-10-2017 11:30 #2491 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Моля, изберете категория: - Откажи
      Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 133 Пъти в
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от daniwin Виж мнението
      нормално е да, ако беше пуснал бай ордер веднага щеше да захапе
      уж казваш че си проучил добре платформите МТ4 и МТ5 а тази особеност ти е убягнала

Ами аз още преди 10 години си бях решил да не играя на ръчна търговия докато не напиша автоматизиран експерт, който да отговаря на един дълъг списък с изисквания. И затова съм всъщност много бос с тънките номерца от реалната търговия. Предполагам за тях, но нямам доказателства.

Сега обаче ме зарибихте да пробвам да поиграя на ръка, и номерцата не закъсняха да се проявят. Трябва обаче да ви кажа, че при Алпари не съм се сблъсквал с подобно нещо, но пък от друга страна там много рядко съм разцъквал сделки, така че може и да съм минал между капките.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

borkooo_pz (18-10-2017), kypa (19-10-2017)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 19-10-2017 12:44 #2492 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Marin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Marin не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Аватара на Marin
      Начислени плащания
      3,035.06 USD
      Благодарности
      6 445
      Благодарили са му 19 962 Пъти в
      3 326 Поста
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Матейка, тука играта загрубя. Не ми дават да си изтегля парите. Те са около 600 долара и аз бях пуснал теглене на 60 долара преди три дни, но
      то си виси неизпълнено. Питах сега какво става и ми обясниха, че профилът ми се разследвал от някакъв антифройд отдел.
      Да съм им прател личните си данни и копие на личната карта. Тия неща те ги имат при верификацията и не ми е ясно, защо пак ги искат?
      И най-странното - да съм дал обяснение за ситуацията? Бааа.
      Каква ситуация? Заявил съм теглене и го чакам. Друго няма. Вече спрях да търгувам при тях.
      Какво разследват? Всичко е по правилата им. Верно малко повече риски, но то си е за моя сметка. Приседна им, че спечелих ли?
      Дори и сега съм на печалба от тях. Подозирам, че ще пия една студена вода за тези 600 долара.
      Аз нямам никаква вина и затова нямам намерение да се обяснявам.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Пишете статии и печелете пари с удоволствие.

5. Следният потребител изказва благодарност на Marin за полезния пост:

kypa (19-10-2017)

6. 19-10-2017 13:05 #2493 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      privelege
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      privelege не е на линия
      Администратор
      Mengintai

privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите Аватара на privelege
      Град
      Варна
      Благодарности
      1 870
      Благодарили са му 11 688 Пъти в
      3 794 Поста
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      И най-странното - да съм дал обяснение за ситуацията? Бааа.
      Каква ситуация? Заявил съм теглене и го чакам. Друго няма. Вече спрях да търгувам при тях.
      Какво разследват? Всичко е по правилата им.

Marin, това дали правилата са били спазени установява отдела, занимаващ се с превенция на измамите.
      Необходимо е да им предоставиш твоята гледна точка за ситуацията, както и да удостовериш, че сметката е на твое име и че никой друг не я е използвал, както и че нямаш достъп до вътрешна информация, която спокойно може да послужи за манипулация.
      Не бих казал, че това е стандартна процедура и се прилага спрямо всички трейдъри, търгуващи чрез партньори.
      Правила на Форума | Бонус за писане | Партньорска програма

Анализи | Изтегли Pattern Graphix | Изтегли Плъгин Superior Forex Desk
      Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

7. Следните 2 потребители изказват благодарности на privelege за полезния пост:

Marin (19-10-2017), kypa (19-10-2017)

8. 19-10-2017 13:05 #2494 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Марине, що не вземеш да прочетеш как работи рибейт програмата, та да ти светне кой те е изключил и защо те разследват от антифройд отдела.
      И що пък само на теб ти се случват тези неща?

Благодарности  

Нашите автори получават бонуси. Присъединете се към нас!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

borkooo_pz (19-10-2017), Marin (19-10-2017), wannabe (19-10-2017), Happy68 (19-10-2017), kypa (19-10-2017)

10. 19-10-2017 13:49 #2495 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Marin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Marin не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Аватара на Marin
      Начислени плащания
      3,035.06 USD
      Благодарности
      6 445
      3 326 Поста
      Аз за афилейт програмата вече нямам претенции. Изключили ме, изключили ме. Ок. Там вече не се натискам.
      В акаунта ми обаче има 600 долара и аз реших да тегля 60 от тях, но не ми ги дават. Тук няма ситуация.
      Повечето сделки са над 30 минути и дори час и винаги над 5 минути. Няма големи удари. Дори напротив -
      има маса сделки с печалби по 1, 2 или 3 пипса, не са малко и тези на 0. Както разбрахте основно печелех от
      върнат спред. Нека разследват, но не виждам какво ще намерят. Тези пари са много близо до първоначалния ми депозит.
      Не съм хеджирал дори. Нямам друг активен акаунт при тях.

Нека спомена нещо интересно за регулацията. Колко е важна. Преди два дни депозирах пари към един чужд брокер по банков път.
      От опит знам, че операцията става за точно 2 работни дни. Днес сутринта обаче парите ги нямаше още и
      взеха да ми обясняват да изчакам още поне един ден или да ходя до банката за проверка.
      Попитах дали имат регулация (знам че да). Казаха ми да и си дадоха номера. Поисках емайл или телефонен номер, за
      да говоря с регулатора (леко блъфирах). Обаче това изигра мълнеаносен ефект. Изведнъж се оказа, че парите току що са пристигнали и
      ми ги пратиха в сметката за 10 секунди. Нямате идея как им омекна тона само при споменаването на Регулатор.

Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

11. Следният потребител изказва благодарност на Marin за полезния пост:

kypa (19-10-2017)

12. 19-10-2017 14:19 #2496 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      lokva
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      lokva не е на линия
      Професия:Трейдър
      Mengintai

lokva има невероятно излъчване lokva има невероятно излъчване Аватара на lokva
      Град
      Хамбург
      Начислени плащания
      90.10 USD
      Благодарности
      5
      Благодарили са му 164 Пъти в
      140 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      никои брокер не обича изваждането
      този бонус е лов на шарани в мътни води.
      ако спечелиш не можеш да си вземеш парите

Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

13. 19-10-2017 14:40 #2497 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      privelege
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      privelege не е на линия
      Администратор
      Mengintai

privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите Аватара на privelege
      Град
      Варна
      Благодарности
      1 870
      Благодарили са му 11 688 Пъти в
      3 794 Поста
      Нека спомена нещо интересно за регулацията. Колко е важна. Преди два дни депозирах пари към един чужд брокер по банков път.
      Следващият път чрез карта прави депозита, поне има опция за възстановяване на сумата. При банковият трансфер такава опция липсва.
      Няма значение дали е регулиран брокера. От опит знам! Особено що се отнася до брокери, регулирани в Кипът и Великобритания. В Кипът са такива идиоти, че процедурите не си познават, кое как става. Във Великобритания пък цари корупция. Ако си платят брокерите, всичко е наред, клиентът пие една студена вода
      Прехвърлянето на финансите, знаеш, не зависи от брокера, а от твоята и неговата обслужваща банка. Ако няма пристигнала сума в банката на брокера, регулаторите няма как да се задействат, не че имат и особено големи правомощия в тази сфера.
      Затова - или депозит с карта, или с Пейпал, ако брокерът го предлага.

Колкото до проблемите с Инстафорекс, най-вероятно плащането няма да бъде извършено преди края на обследването на всички детайли. Едва тогава паричните средства се освобождават.
      Правила на Форума | Бонус за писане | Партньорска програма

Анализи | Изтегли Pattern Graphix | Изтегли Плъгин Superior Forex Desk
      Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

14. Следните 2 потребители изказват благодарности на privelege за полезния пост:

15. 19-10-2017 14:55 #2498 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      wannabe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      wannabe не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите Аватара на wannabe
      Начислени плащания
      3,116.59 USD
      Благодарности
      3 192
      Благодарили са му 9 211 Пъти в
      5 190 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Marin Виж мнението
      Аз за афилейт програмата вече нямам претенции. Изключили ме, изключили ме. Ок. Там вече не се натискам.
      В акаунта ми обаче има 600 долара и аз реших да тегля 60 от тях, но не ми ги дават. Тук няма ситуация.
      Повечето сделки са над 30 минути и дори час и винаги над 5 минути. Няма големи удари. Дори напротив -
      има маса сделки с печалби по 1, 2 или 3 пипса, не са малко и тези на 0. Както разбрахте основно печелех от
      върнат спред.
      Нека разследват, но не виждам какво ще намерят. Тези пари са много близо до първоначалния ми депозит.
      Не съм хеджирал дори. Нямам друг активен акаунт при тях.

От опит знам, че операцията става за точно 2 работни дни. Днес сутринта обаче парите ги нямаше още и
      взеха да ми обясняват да изчакам още поне един ден или да ходя до банката за проверка.
      Попитах дали имат регулация (знам че да). Казаха ми да и си дадоха номера. Поисках емайл или телефонен номер, за
      да говоря с регулатора (леко блъфирах). Обаче това изигра мълнеаносен ефект. Изведнъж се оказа, че парите току що са пристигнали и
      ми ги пратиха в сметката за 10 секунди. Нямате идея как им омекна тона само при споменаването на Регулатор.
      Това в червеничкото маринчо, се нарича ПИПСОВАНЕ и няма брокер / маркет мейкър /, който да го толерира и тука времетраенето няма ама абсолютно никакво значение. Трети път ти го обяснявам, ама ти си знаеш своето и това е. Не бил нарушил правилата шъ ва замола.

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

16. Следните 2 потребители изказват благодарности на wannabe за полезния пост:

17. 19-10-2017 15:03 #2499 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Marin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Marin не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      3,035.06 USD
      Благодарности
      6 445
      3 326 Поста
      Цитирай Първоначално написано от wannabe Виж мнението
      Това в червеничкото маринчо, се нарича ПИПСОВАНЕ и няма брокер / маркет мейкър /, който да го толерира и тука времетраенето няма ама абсолютно никакво значение. Трети път ти го обяснявам, ама ти си знаеш своето и това е. Не бил нарушил правилата шъ ва замола.
      Пипсоване? За първи път чувам за такова нещо. Я дай линк къде пише, че е против правилата на Инста Форекс, защото аз нищо не намирам.
      Всъщност те досега не са ми предявили никакви обвинения. Разследват, но какво не са ми казали и офиса им в София също нямат информация.
      Тези сделки са на толкова пипса печалба не защото съм бързал да ги затворя, а поради ударени стопове. При този асансьорен пазар свикнах като нещо е
      на печалба да му слагам плюсов стоп. Ако даде още даде, а ако върне поне да не загубя.
      Добре тогава. Ако предположм, че има пипсоване и е против правилата. Казвам го като хипотеза. Какво следва? Ще ми конфискуват парите ли?
      Защото както вече казах печалба в акаунта почти няма или вече е изтеглена преди да почнат да разследват.

Благодарности  

Мечтаете да станете известен блогър? Започнете да работите с нас.

18. Следният потребител изказва благодарност на Marin за полезния пост:

kypa (19-10-2017)

19. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    20. 19-10-2017 15:07 #2500 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      wannabe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      wannabe не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите Аватара на wannabe
      Начислени плащания
      3,116.59 USD
      Благодарности
      3 192
      Благодарили са му 9 211 Пъти в
      5 190 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Marin Виж мнението
      Пипсоване? За първи път чувам за такова нещо. Я дай линк къде пише, че е против правилата на Инста Форекс, защото аз нищо не намирам.
      Всъщност те досега не са ми предявили никакви обвинения. Разследват, но какво не са ми казали и офиса им в София също нямат информация.
      Тези сделки са на толкова пипса печалба не защото съм бързал да ги затворя, а поради ударени стопове. При този асансьорен пазар свикнах като нещо е
      на печалба да му слагам плюсов стоп. Ако даде още даде, а ако върне поне да не загубя.
      Добре тогава. Ако предположм, че има пипсоване и е против правилата. Казвам го като хипотеза. Какво следва? Ще ми конфискуват парите ли?
      Защото както вече казах печалба в акаунта почти няма или вече е изтеглена преди да почнат да разследват.
      Ей ся веднага почвам да ровя и да търся. Приеми, че е така. Не само тука, повечето брокери ги недолюбват пипсовчиците.

Благодарности  

Станете автор и печелете от публикуване на ревюта

21. Следните 3 потребители изказват благодарности на wannabe за полезния пост:

Marin (19-10-2017), borkooo_pz (19-10-2017), kypa (19-10-2017)

Затворена тема
    Страница 250 от 532 ПървиПърви Предишно ... 150 200 240 248 249 250 251 252 260 300 350 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти