Прав си Марине там може и по-лесно да се печели
от новата година и аз ще мина този сървър щом цените са спокойни и аз ще съм нали така![]()
Прав си Марине там може и по-лесно да се печели
от новата година и аз ще мина този сървър щом цените са спокойни и аз ще съм нали така![]()
Не знам защото нямам опит с 4 цифри, но нищо не пречи да се пробвам.
Избирам Сингапурския сървър, защото виждам положителни отзиви за него.
При скениране ми дава, че най-бърз е демото, а след него европейския.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Язе май също съм пробвал почти всичките сървъри вече.С изключение на единия УСА и единия Цент, не съм много сигурен кои точно.
http://support.instaforex.com/en/Tra...aForex_company
Великия британски сървър още на втория ден го хванах да пести от котировките на Златю.Иначе освен Европа с другите май не ми се е случвало да забиват особено много.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нерегистриран (3), Skp (31-12-2017), borkooo_pz (01-01-2018), minkov (01-01-2018)
Европейския сървър за мене е загадка защо дава добър пинг резултат - под 50 мс, но иначеЯзе май също съм пробвал почти всичките сървъри вече.С изключение на единия УСА и единия Цент, не съм много сигурен кои точно.
http://support.instaforex.com/en/Tra...aForex_company
Великия британски сървър още на втория ден го хванах да пести от котировките на Златю.Иначе освен Европа с другите май не ми се е случвало да забиват особено много.
забиваше често и си беше голяма мъка докато го ползвах. Може би нещо не са изпипали
технически там?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-01-2018)
Сигурно щот самия сървър е някъде из Европата, може би и в Русия даже. Тез първоначалните пингове като търси сървърите нямат май много значение обаче щот после за самата търговия се връзва към междинни сървъри (дата център го пише у платформата) и май всичките основни ползват всичките междинни.
То 50мс пинг като за такъв вид сървър въобще не е малко между другото.
borkooo_pz (01-01-2018), minkov (01-01-2018), Нерегистриран (1)
То това, че ти дава добър пинг още не значи, че работи добре сървъра, а само, че има добра свързаност с интернет спрямо твоя компютър, а иначе не пречи сървъра да е забърган и бъгав даже и да е в съседната стая и да имаш директна връзка с кабел
borkooo_pz (01-01-2018), kypa (01-01-2018), Skp (01-01-2018), Нерегистриран (4)
Те тия сървъри май вземат котировки от други някакви сървъри пак на Инстата. Щот съм забелязвал на петрола като спрат котировките някой път спират на няколко сървъра, не само на един.
borkooo_pz (01-01-2018), minkov (01-01-2018), Skp (01-01-2018), Нерегистриран (2)
Ми то е щото не е ясно къде точно са спрели котировките - те може да са спрели и при доставчика на котировки а не в сървърите на инстата
borkooo_pz (01-01-2018), kypa (01-01-2018), Skp (01-01-2018), Нерегистриран (2), batDancho (04-01-2018)
Язе за първи път видях как идва Бонбонукса - платформата отворена зад браузера и тамън докът пиша мнението транзакцията светна.
Трябва да е на късмет за новата година.
Доволен съм тоз месец, и от сумата, и от тавана, и от бързината. Въобще Сиса номер едно.
С тавана бихме последния връх (250), възможно е наистина да започва ъптренд.![]()
Значи тавана вече не е нито 200, нито 250 така ли да разбирам? Не че ще го стигна някогаЯзе за първи път видях как идва Бонбонукса - платформата отворена зад браузера и тамън докът пиша мнението транзакцията светна.
Трябва да е на късмет за новата година.
Доволен съм тоз месец, и от сумата, и от тавана, и от бързината. Въобще Сиса номер едно.
С тавана бихме последния връх (250), възможно е наистина да започва ъптренд.... едва 40 долара имам.
borkooo_pz (07-01-2018), Skp (07-01-2018)