Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (11-09-2012)
След уточняването на тъй важния въпрос
с многознаещата Хепи дойде wреме да се
публикува и ПРОЦЕДИРАНЕТО !!!!
Значи всички борси са яко ЧЕРВЕНЯСАЛИ
SPX 500 Futures 1422.65 -3.85 -0.27%
NQ 100 Futures 2780.20 -4.30 -0.15%
US 30 13254.29 -52.35 -0.39%
DAX 7213.70 -0.80 -0.01%
FTSE 100 5793.20 -1.60 -0.03%
Japan 225 8783.50 -85.87 -0.97%
US Dollar Index 80.55 -0.04 -0.05%
Та предвиждам евентуална РЕЙДЖОВИЦА,
но ако пробие 1,2754 ще има спускане към
зоната 1,26333-1,26666.
Горе движението е ограничено на 1,2806-8
и тази зона е благодат за евентуални
къси с почти безплатен стоп евентуално де !!!
Нагоре ПРОЦЕДИРАНЕТО не предвижда !!!
Влезнал съм заради сигнал от системката
късо от 1,27666)
Успех на ХОРАТА !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (11-09-2012)
Добро утро!
Happy68, все ми се струва че в момента акумулира. Натрупва потенциал. И ще търси повод за да направи импулсивно движение. Не съм гледал календара. Но днес, утре, ще си намери и изтъргува някоя новина.
GeorgiRR, е то точно това прави - акумулира, във вид на рейндж, който за момента на мен ми прилича на разширяващ се триъгълник![]()
добро утро!!!След уточняването на тъй важния въпрос
с многознаещата Хепи дойде wреме да се
публикува и ПРОЦЕДИРАНЕТО !!!!
Значи всички борси са яко ЧЕРВЕНЯСАЛИ
SPX 500 Futures 1422.65 -3.85 -0.27%
NQ 100 Futures 2780.20 -4.30 -0.15%
US 30 13254.29 -52.35 -0.39%
DAX 7213.70 -0.80 -0.01%
FTSE 100 5793.20 -1.60 -0.03%
Japan 225 8783.50 -85.87 -0.97%
US Dollar Index 80.55 -0.04 -0.05%
Та предвиждам евентуална РЕЙДЖОВИЦА,
но ако пробие 1,2754 ще има спускане към
зоната 1,26333-1,26666.
Горе движението е ограничено на 1,2806-8
и тази зона е благодат за евентуални
къси с почти безплатен стоп евентуално де !!!
Нагоре ПРОЦЕДИРАНЕТО не предвижда !!!
Влезнал съм заради сигнал от системката
късо от 1,27666)
Успех на ХОРАТА !!!
бачо РЕД...гледам ти и горе доле много други сте се наточили за къси...за корекция....дори и да идва такава корекция според мен е "редно" да се тестува връхтъ...то това с оглед и на сегашното движение...има един един принцип на Парето....80/20....скоро преглеждах разни работи на Ал Брукс и случайно срещнах там същото съотношение....т.е. при тренд има 80% вероятност да продължи тренда....при рейндж 80% вероятност да остане в рейнджа....при ъп последван от рейндж - пробива се чака в посоката на тренда от преди това в 80% от случаите...не че неква конспирация ама ако има ъп и рейндж не е ли по "правилно" да вземаш дълги от дъното на рейнджа....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
СОЛИДНО КУЧИ чадо,
аз първо казвам за РЕЙДЖОВИЦАТА,
след това надоле пробив под 1,2754
и най-малко вероятния сценарии за
пробив над 1,2806-8, обаче требе да пробие над 1,2825,
че тогава има вероятност за около 1,3050(вчерашното ПРОЦЕДИРАНЕ) !!!)
май късите в момента нямат шанс , чадо
.................................................. ..............
Ето така се става СОЛИДНО КУЧИскоро преглеждах разни работи на Ал Брукс и случайно срещнах там същото съотношение....т.е. при тренд има 80% вероятност да продължи тренда....при рейндж 80% вероятност да остане в рейнджа....при ъп последван от рейндж - пробива се чака в посоката на тренда от преди това в 80% от случаите...не че неква конспирация ама ако има ъп и рейндж не е ли по "правилно" да вземаш дълги от дъното на рейнджа....
Умно Джей, умно
80/20 e много добро правило.
И аз съм с къса при евро долар
.................................................. ................